Ζήστε ονειρεμένα Χριστούγεννα με την «Ομάδα των 5 Εποχών»!

Ζήστε ονειρεμένα Χριστούγεννα με την «Ομάδα των 5 Εποχών»!

Και αυτά τα Χριστούγεννα «Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» φοράει την πιο γιορτινή της διάθεση, επιστρατεύει καλλικάντζαρους , αγιοβασιλάκια και ξωτικά και με οδηγό της την αγάπη, το μεράκι και την τεχνική του θεατρικού παιχνιδιού,  δίνει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να μοιραστούν αξέχαστες στιγμές με δύο χριστουγεννιάτικες διαδραστικές παραστάσεις και μια σειρά χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων. Εξειδικευμένοι ηθοποιοί, παιδαγωγοί και εμψυχωτές με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων συναντιούνται με το κοινό σε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα, γεμάτο χιούμορ, κέφι και άφθονες στιγμές γέλιου!

Αναλυτικά:

Διαδραστικές Παραστάσεις

«Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα»
5η Χρονιά επιτυχίας!

Υπόθεση:

Η Λίνα η Μαγισσουλίνα είναι πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει ... ούτε για μια στιγμή! Γι’ αυτό και οι φίλοι της, τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν «διακοπές» στον Βόρειο Πόλο,  στην νονά της την Σία  Μαγισσία! Και τότε η Λίνα αρχίζει πάλι τις σκανδαλιές, ώσπου όλα γίνονται "κάτω - άνω", ακόμη και αν είναι Χριστούγεννα!



Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση που έχει διακριθεί επανειλημμένα ως μια από τις καλύτερες παραστάσεις και έχει αγαπηθεί όσο λίγες, σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής!

*Για 10 Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στο Θέατρο 104!

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: από 25/11/17 έως και 6/1/17 κάθε Σάββατο  στις 18:00.

Και extra παραστάσεις: Τρίτη 26/12 στις 12:00 & στις 16:00 / Σάββατο 6/1/17 & στις 12:00.

«Σαν... Όνειρο Χριστουγεννιάτικης Νύχτας»
Διαδραστικός Σαίξπηρ, για μικρούς και μεγάλους! 2η χρονιά επιτυχίας!

Υπόθεση:

Σ’ ένα δάσος, τη νύχτα των Χριστουγέννων, τέσσερις νέοι, ένας Δούκας και μια αμαζόνα, ένα φίλτρο μαγικό, σκανδαλιάρικα τελώνια, μια παρέα αστείων θεατρίνων και ένας γάιδαρος συνθέτουν ένα συναρπαστικό παραμύθι, μια μαγευτική ιστορία, γεμάτη γέλια, παρεξηγήσεις, μεταμορφώσεις και ανεξάντλητη φαντασία.



Λίγα λόγια για την παράσταση:

Την πιο φωτεινή νύχτα του χρόνου ο Πουκ φτιάχνει  ένα ξόρκι Χριστουγεννιάτικο και μαγικό και μας κάνει ...Ανάλαφρους σαν το βάδισμα ενός ξωτικού, τρελούτσικους σαν τις πράξεις ενός ερωτευμένου,  αυθόρμητους σαν την δύναμη της νιότης,   ευφάνταστους ... σαν τον ψίθυρο ενός «Ονείρου».



*Για 5 Μόνο Κυριακές στο Θέατρο 104!

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων: 26/11, 10/12, 17/12 & 7/1/18  στις 15:00 

Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια

Αναζητήστε κι άλλη μαγεία των Χριστουγέννων...
Τις Παρασκευές του Δεκέμβρη με Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια!

 

Ένα Καλλικαντζαράκι αλλιώτικο απ’ τ΄άλλα!»

Παρασκευή 08/12

«Πω πω τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!» είπε ο μικρός καλλικάντζαρος. Τότε όλα τα καλλικαντζαράκια γούρλωσαν τα μάτια τους, ανεβοκατέβασαν τις ουρές τους και έβγαλαν μια δυνατή κραυγή: Δέντρο; Ώρα για σκανδαλιές ανακατωσούρες και ζημιεεεεεες»!!!... Ένα σκανταλιάρικο θεατρικό παιχνίδι πασπαλισμένο με άφθονη αστερόσκονη για την «διαφορετικότητα» και την «αποδοχή»!

«Ποιός παγίδευσε τον Άγιο Βασίλη;»

Παρασκευή 15/12

Ο Ρούλης Μικρούλης είναι γκρινιάρης και κατσούφης, τσακώνεται με όλους, σκαρώνει πλάκες και σκανδαλιές και φυσικά ο Άγιος Βασίλης το ξέρει. Θα καταφέρει να του δώσει ένα μάθημα ή μήπως ο Ρούλης Μικρούλης θα καταφέρει να τον παγιδεύσει; Ένα απολαυστικό θεατρικό παιχνίδι «ορίων» , ένα μάθημα κατά της «απληστίας» φτιαγμένο με υλικά «αγάπης»!

«Πού Χάθηκαν Τα Χριστούγεννα;»

Παρασκεύη 22/12

Κάτι τρομερό και φοβερό συνέβη!!! Ο Άγιος Βασίλης και τα Αγιο-Βασιλάκια έχουν μεγάλες σκοτούρες. Μόλις πληροφορήθηκαν πως εξαφανίστηκαν τα ΧριστούγενναΈνα Χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι, ένα ταξίδι σε όλα τα ήθη και έθιμα της πιο όμορφης   εποχής του χρόνου. Ένα ταξίδι αγάπης, μαγείας, σκανδαλιάς, που αναδυκνύει την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων.

«Ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη»

Παρασκεύη 29/12

Ένα γράμμα στον πιο μαγικό , στον πιο γενναιόδωρο παππού όλων των εποχών! Ένα αυθόρμητο, τρυφερό, παραμυθένιο και συγκινητικό ταξίδι, που αποκαλύπτει την μαγεία της παιδικής ψυχής και βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους και να αποτυπώσουν στο χαρτί τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ευχές τους, για τον νέο χρόνο που σε λίγο φτάνει.



Ημέρες και ώρες εργαστηρίων:

Παρασκευές

  •   προνήπια- νήπια (3-5,5 ετών) 17:30 – 18:30 
  •  παιδιά 6-10 ετών 19:00 – 20:30.

Αν έχετε ακόμα ερωτήσεις σας διαβεβαιώνουμε πως... θα βρεθείτε, δίχως διακρίσεις, σε μια μεγάλη γιορτινή παρέα & θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τις μέρες αυτές παρά με τα δώρα της έκφρασης και της δημιουργίας που μας χαρίζει η «Ομάδα των Πέντε Εποχών».

Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 3455020

Ομαδικές Κρατήσεις: 693 2321039

Tιμή εισιτηρίου:10€ (ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες)

*Όλες οι παραστάσεις και τα εργαστήρια μπορούν να ταξιδέψουν και στο σχολείο σας.

*Μπορείτε να ξεφυλλίσετε online το έντυπο με όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας πατώντας εδώ.

Διεύθυνση: Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (200μ. από μετρό Κεραμεικός)

Email:
[email protected] 

Fb: Η Ομάδα των Πέντε Επόχων

Fb: Εργαστήρι Θεάτρου Πέντε Εποχών – Σοφία Παπαδοπούλου

v