Φέτος τα Χριστούγεννα τα παραμύθια ζωντανεύουν στα Volta fun town!

Φέτος τα Χριστούγεννα τα παραμύθια ζωντανεύουν στα Volta fun town!

Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου πλησιάζει και τα Volta fun town μαζί με το παιδικό Φεστιβάλ της Γιούλης Ηλιοπούλου «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» και τις Εκδόσεις Διόπτρα, σας προσκαλούν να ζήσετε τη μαγεία των παραμυθιών, μέσα από ένα πλούσιο διαδραστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, από τις 14 έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

«Το δέντρο της αγάπης»

14/12 στο Volta στο Avenue Mall στις 5.30 το απόγευμα και στις  15/12 Volta στο Sports Park στα Σπάτα στις 6.30 το απόγευμα.

Η Νεράιδα της Χαράς παρέα με τα παιδιά, στολίζουν το «δέντρο της αγάπης» με καρπούς από μαγικές λέξεις. Έτσι, το «δέντρο της Αγάπης» θα μπορέσει να ανθίσει και να πλημμυρίσει με φως όλη τη Γη.

«Η βασίλισσα του χιονιού και η πολική αρκούδα»

22/12 στο Volta στο Athens Metro Mall στις 5.30 το απόγευμα και στις 23/12 στο Volta στην Μαρίνα Φλοίσβου στις 11.30 το πρωί. 

Η βασίλισσα του χιονιού και η πολική αρκούδα χορεύουν μαγευτικές μελωδίες κάτω από το χιόνι, υποδέχονται τα παιδιά και φωτογραφίζονται μαζί τους.

 «Ο Πήτερ Παν και η Τίνγκερμπελ»

27/12 Volta στο Athens Heart στις 5.30 το απόγευμα και στις 28/12 στο Volta στο Athens Metro Mall στις 5.30 το απόγευμα.

Ο Πήτερ Παν και η Τίνγκερμπελ αναλαμβάνουν μαζί με τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό των νεραϊδών, που ο Κάπτεν Χουκ έκλεψε, και να τον μεταφέρουν πίσω στη Χώρα του Ποτέ.

Καθ’όλη τη διάρκεια των εορταστικών μουσικο-χορευτικών δράσεων, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, κλασικά παραμύθια από τις εκδόσεις Διόπτρα, προσκλήσεις για το παιδικό φεστιβάλ «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» καθώς και μηνιαία free passes για τα Volta fun town.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα γιατί τα Volta Fun Town γνωρίζουν πως να δημιουργούν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις!

 

v