Ζήστε τα πιο «κίτρινα» Χριστούγεννα στο Kidom του Allou! Fun Park

Ζήστε τα πιο «κίτρινα» Χριστούγεννα στο Kidom του Allou! Fun Park

Φέτος το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με αγαπημένους ήρωες, ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις! Χιλιάδες φωτάκια, ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοναδικά στολίδια μας μεταφέρουν σ΄έναν υπέροχο, λαμπερό κόσμο, γεμάτο από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Μαζί και ο Aϊ-Βασίλης που μας καλωσορίζει σπίτι του και περιμένει να ακούσει τις ευχές μας.

Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη μας περιμένει στο Kidom: ο Γκρου και τα Minions!

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, οι αγαπημένοι μας ήρωες θα βρίσκονται καθημερινά στο Kidom για να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους!

Ελάτε να παίξουμε με τον απαισιότατο Γκρου και τα Minions, τα μικρά, κίτρινα σκανδαλιάρικα πλασματάκια, που έχουν κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε DVD της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3».

Τα παιδιά αφού συναντήσουν τον Γκρου και τα Minions, μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά – πολλά ακόμα μεγάλα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!



Η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass και του Allou!XXL Pass, ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια.

Φέτος τα Χριστούγεννα εγώ, Kidom! Εσύ, θα λείπεις;

Kidom στο Allou! Fun Park.: To βασίλειο των παιδιών και το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα. 

·  Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr

·   Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

·   Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες.

·   Εορταστικό ωράριο λειτουργίας: 23  Δεκεμβρίου 2017 – 7 Ιανουαρίου 2018,

10:00 – 22:00 (31.12.2016, 10:00-22:00). 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v