Το αληθινό πρόσωπο της μητρότητας μέσα από μια φωτογραφία

Το αληθινό πρόσωπο της μητρότητας μέσα από μια φωτογραφία

Η Kelli Banister είναι φωτογράφος, όμως δεν τράβηξε η ίδια τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, αλλά ο γιος της, που όταν είδε τη μαμά του να κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της την άρρωστη αδερφή του μέσα στο μπάνιο, άρπαξε το κινητό της και απαθανάτισε αυτήν την τρυφερή στιγμή. Με ένα μόνο κλικ, ένα 5χρονο αγόρι κατάφερε να αποτυπώσει τη δυσκολία, την εξάντληση, την αγάπη και φυσικά το μεγαλείο της μητρότητας. Διαβάστε το κείμενο που μοιράστηκε μαζί μας η Kelli. 

 «Δεν ήξερα αν έπρεπε ή όχι να κοινοποιήσω αυτή τη φωτογραφία αλλά έτσι είναι οι αληθινές, ωμές στιγμές της μητρότητας, που κάποια στιγμή όλες οι μαμάδες περνάμε.

Οι στιγμές για τις οποίες κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει, οι στιγμές που θα κάνεις τα πάντα για να ανακουφίσεις το μωρό σου.

Κάθε φωνούλα και κάθε κλάμα κάνει την καρδιά σου να σπάει όλο και περισσότερο και η μόνη σου ευχή είναι να ήσουν εσύ στη θέση του παιδιού σου.

Δεν έχω κοιμηθεί για μέρες, είμαι εξαντλημένη σωματικά και ψυχικά αλλά, όπως κάνει κάθε μαμά, συνεχίζω!



Σήμερα το πρωί που η Summer έβηχε, ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που συνέβαινε, το μητρικό μου ένστικτο μου είπε να την πάρω αγκαλιά και να την πάμε μαζί στο μπάνιο. Με τον χαλαρωτικό ήχο του νερού και τη ζεστασιά της αγκαλιάς μου, η κόρη μου ηρέμησε μέσα σε λίγα λεπτά. Τότε, ο 5χρονος γιος μου μπήκε μέσα και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία. Μία πολύ συναισθηματική, ωμή στιγμή της μητρότητας σε όλο της το μεγαλείο... με τον κλασικό "μαμαδοκότσο" και όλα τα συναφή!»

Πηγή: babble.com

v