Ο συγκινητικός λόγος που αυτός ο άντρας πόζαρε στην πιο αστεία φωτογράφηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο συγκινητικός λόγος που αυτός ο άντρας πόζαρε στην πιο αστεία φωτογράφηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αρκουδάκια, γλυκά, λουλούδια και κάρτες με λόγια αγάπης είναι μερικά από τα πιο αναμενόμενα και συνηθισμένα δώρα που μια γυναίκα περιμένει να της κάνει ο καλός της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εκτός και αν είναι από αυτούς τους άντρες που έχουν πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όπως ο Tyler Arnet, που μεταμορφώθηκε σε μοντέλο για έναν συγκινητικό λόγο: για να χαρίσει στη γυναίκα του στιγμές γέλιου μετά τη διάγνωσή της με ένα σπάνιο είδος καρκίνου στο μάτι.

Λίγο καιρό πριν, ο Tyler απάντησε σε μια αγγελία στην οποία μια φωτογράφος ζήταγε άντρες μοντέλα. Τελικά, ο Tyler «πέρασε» στην επόμενη φάση και εκείνος μαζί με την επαγγελματία, έστησαν μία αστεία φωτογράφηση που η γυναίκα του δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να βιαστούν γιατί η Stephanie ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε μια επέμβαση και ο Tyler ήθελε να της φτιάξει τη διάθεση. 

«Ήθελα να κάνω κάτι για να βοηθήσω τη Stephanie, να την κάνω να νιώσει καλά. Είναι πολύ αγχωμένη τελευταία και ξέρω ότι μια τέτοιου είδους φωτογράφηση θα την έκανε να γελάσει με την ψυχή της». 

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μας φάνηκε το πιο γλυκό δώρο που θα μπορούσε να της προσφέρει...

Δείτε και μόνοι σας το αστείο αλλά άκρως χαριτωμένο αποτέλεσμα:

Πηγή: thestir.cafemom.com

v