5 ονειρεμένα καφέ για να πάτε με τα παιδιά τις ηλιόλουστες μέρες

5 ονειρεμένα καφέ για να πάτε με τα παιδιά τις ηλιόλουστες μέρες

Όταν είσαι γονιός καλείσαι να σκεφτείς πρώτα τη διασκέδαση των παιδιών και μετά τη δική σου και να βρεις λύσεις που να συνδυάζουν τα γούστα μικρών και μεγάλων. Επειδή άνθρωποι είμαστε κι εμείς και θέλουμε το σαββατοκύριακο να απολαύσουμε τον καφέ μας και να χαρούμε τον ήλιο, σας προτείνουμε 5 υπέροχα μέρη από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά που θα δεν αφήσουν παραπονεμένους ούτε εσάς ούτε τα παιδιά- θα καταλάβετε γιατί...

Κάτω στον Πειραιά...

Casca family and friends

Ένα από τα πιο kid friendly καφέ του Πειραιά που βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας, γι’ αυτό και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να μυρίσετε θάλασσα! Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ όμορφος, ωστόσο σας προτείνουμε να επιλέξετε τραπεζάκια έξω για 2 σημαντικούς λόγους. Πρώτον, γιατί τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν, να τρέχουν και να κάνουν ποδήλατο στην πλατεία της Μαρίνα Ζέας που είναι ακριβώς δίπλα (χωρίς να μεσολαβεί δρόμος) και δεύτερον για να απολαύσετε τη θέα και να χαζεύετε τη θάλασσα. Εκτός από καφέ και σνακ, το Casca έχει και πλούσιο μενού, που μπορείτε να δοκιμάσετε αν πεινάσετε.



Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook.

Πού θα πάτε: Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς.

Τηλέφωνο: 2104180184.

Στα νότια προάστια...

Οικογενειακή διασκέδαση στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Joli Coffee House



Καταρχάς, ξεκινάμε από το εξής: γιατί να πάτε στην πλατεία Νέας Σμύρνης; Γιατί είναι ίσως η πιο οικογενειακή πλατεία των νοτίων προαστίων με πολλές επιλογές για καφέ και φαγητό. Εμείς σας προτείνουμε το Joli Coffee House, με τραπεζάκια δίπλα στο εντυπωσιακό σιντριβάνι της πλατείας. Απολαύστε, λοιπόν, τον καφέ σας δίπλα στη δροσιά του νερού ενώ τα μικρά σας μπορούν να πηγαινοέρχονται στα τραπέζια, να κάνουν ποδήλατο και να παίζουν ανενόχλητα κυνηγητό.

*Φωτογραφία: kathimerini.gr

Δείτε περισσότερα στο Facebook.

Πού θα πάτε: 2ας Μαΐου 28, Νέα Σμύρνη.

Τηλέφωνο: 2109333623.

Zuccherino



Μετά τον καφέ σας, αξίζει να δοκιμάσετε το παγωτό του Zuccherino που βρίσκεται επίσης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, σας προτείνουμε να πάρετε στο χέρι ένα χωνάκι ή κύπελλο και να κάνετε τη βόλτα σας στο καταπράσινο πάρκο της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία και έχει και παιδική χαρά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Zuccherino στο Facebook.

Πού θα πάτε: 2ας Μαΐου 12, πλατεία Νέας Σμύρνης. 

Τηλέφωνο: 2109357590.

... και στη Βούλα

Για καφέ και παιχνίδι στο Notos café



Στο Notos Café θα έχετε θέα θάλασσα, πράσινο και παιδική χαρά για τους μικρούς θαμώνες. Δεν θέλετε κάτι άλλο για να περάσετε όλοι μαζί. Αν μένετε στα νότια προάστια, αξίζει να το επισκεφθείτε. Ωστόσο, τα σαββατοκύριακα, λόγω της προσέλευσης του κόσμου, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να εξυπηρετηθείτε.

Πού θα πάτε: Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 12, Βούλα.

Τηλέφωνο: 2108993702-3.

Δείτε περισσότερα στο Facebook.

Στα βόρεια προάστια... 

Άλσος καφέ μπαρ Κηφισιάς



Με εύκολη πρόσβαση, αφού το καφέ βρίσκεται απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό και εντός του Άλσους Κηφισιάς πιθανώς να μην χρειαστείτε ούτε το αυτοκίνητο για να φτάσετε μέχρι εκεί. Το σκηνικό είναι όπως ακριβώς το θέλουμε: τραπεζάκια πάνω στο χαλίκι σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Ενώ εμείς χαλαρώνουμε, τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη φύση χωρίς εμείς να ανησυχούμε για την ασφάλειά τους.



Μάλιστα, από το επόμενο Σαββατοκύριακο μπορείτε να συνδυάσετε την έξοδό σας με μια επίσκεψη στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς που θα πραγματοποιηθεί εντός του Άλσους από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 13 Μαΐου. Για τις εκδηλώσεις, πολλές από τις οποίες απευθύνονται και σε παιδιά, ενημερωθείτε από τη σελίδα της στο Facebook.

Πού θα πάτε: Οδυσσέως 20, Αχαρνές, Κηφισιά.

Τηλέφωνο: 2108089696.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v