Το απίστευτο κόλπο που χρησιμοποιεί η Drew Barrymore όταν οι κόρες της κλαίνε και φωνάζουν!

Το απίστευτο κόλπο που χρησιμοποιεί η Drew Barrymore όταν οι κόρες της κλαίνε και φωνάζουν!

Το μικρό κοριτσάκι του Ε.Τ που κάποτε όλοι αγαπήσαμε, είναι μαμά και τραβάει και εκείνη… ζόρια με τα κοριτσάκια της. Ειδικά, όταν είναι έξω και οι κόρες της αρχίζουν να φωνάζουν και να κλαίνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Drew Barrymore, διατηρώντας την αίσθηση του χιούμορ και την αφοπλιστική ειλικρίνειά της, μοιράζεται το μυστικό της όπλο εναντίον αυτών των ξεσπασμάτων, το οποίο είναι… οι φούσκες! Ναι, οι φούσκες!

«Να έχετε πάντα φούσκες μαζί σας. Δεν μπορείς να φωνάζεις όταν πρέπει να φυσήξεις και δεν μπορείς να κάνεις φούσκες χωρίς να φυσήξεις. Επίσης, δεν μπορείς να φωνάζεις ενώ χαμογελάς και δεν μπορείς να πιάσεις τις φούσκες χωρίς να χαμογελάσεις. Εύκολος τρόπος να τα αποσπάσεις για να μένουν ήρεμα» γράφει η ηθοποιός, «κλέβοντάς» το από έναν λογαριασμό στο instagram που αφορά γονείς.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι όντως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική και ίσως έχει προοπτική να μας αποδεσμεύσει από αυτό το βάσανο.

Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το παιχνίδι αποδειχθεί σωτήριο για εμάς τις μαμάδες! Κι αν δούλεψε στις κόρες της Drew Barrymore, γιατί να μην δουλέψει και στα δικά μας παιδιά;

Πηγή: popsugar.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v