9 απίστευτα αξεσουάρ παραλίας για οικογένειες

9 απίστευτα αξεσουάρ παραλίας για οικογένειες

Η εξόρμηση στην παραλία για τους γονείς είναι, εκτός από διασκεδαστική, αρκετά κουραστική και περιπετειώδης. Για να κάνετε τη ζωή αλλά και το μπάνιο σας πιο εύκολο, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε κάποια έξυπνα αξεσουάρ κομμένα και ραμμένα για οικογένειες.

Αδιάβροχο χαλί παιχνιδιού και τσάντα αποθήκευσης 2 σε 1

Από τη μία, θα έχετε όλα τα παιχνίδια της παραλίας συγκεντρωμένα και από την άλλη δεν θα χρειαστεί να κουβαλάτε ξεχωριστή ψάθα για να παίζουν τα παιδιά στην άμμο. Επιπλέον, το ύφασμά του είναι αδιάβροχο γι’ αυτό και δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε αν βραχεί.

Βρείτε το online εδώ.

Τιμή: 42 ευρώ.

Ρακέτες για αθόρυβο παιχνίδι

Αν επιδίδεστε για ώρες εσείς και τα παιδιά στο πιο συνηθισμένο άθλημα παραλίας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να ενοχλείτε τους υπόλοιπους λουόμενους. Το μυστικό βρίσκεται στο υλικό των ρακετών και της μαλλιαρής μπάλας που δεν χτυπάει πάνω στο δίχτυ κάνοντας θόρυβο. Η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά μιλάμε για ένα πραγματικά έξυπνο gadget.

Αγοράστε τις online εδώ.

Τιμή: 22,90 ευρώ.

*Για παιδιά από 6 ετών.

Μαγιώ-σωσίβιο για άνετη κολύμβηση

Το ατού του είναι ότι βοηθά τα παιδιά να επιπλεύσουν με τα 8 αφαιρούμενα σωσίβια που έχει στη μέση, δίνοντάς τους ελευθερία κινήσεων στα χέρια. Δεν τα περιορίζει όπως τα μπρατσάκια ούτε θυμίζει το κλασικό σωσίβιο- γιλέκο που είναι λίγο... άχαρο.



Αγοράστε το από Εδώ. Διατίθεται σε 2 μεγέθη (1-2 ετών και 2-3 ετών). 

Έξυπνα (και καθόλου ογκώδη) παιχνίδια για την άμμο

Η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν περισσότερο σκεύη κουζίνας όμως είναι από τα πιο έξυπνα και λιγότερο ογκώδη παιχνίδια παραλίας που έχουμε δει. Από τη μία, λοιπόν, τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν σχέδια και ρυάκια στην άμμο (στα οποία μπορεί να κυλήσει η μπάλα) και από την άλλη να τα χρησιμοποιήσουν σαν ρακέτες!

Θα τα βρείτε εδώ.

Τιμή: 9 ευρώ.

Βαρκούλα με σκέπαστρο για προστασία από τον ήλιο

Για τις ανέμελες βόλτες του παιδιού στη θάλασσα με την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο. Εννοείται ότι η δική σας επίβλεψη είναι απαραίτητη για να μην βγει το παιδί στα... ανοιχτά!



Εδώ θα δείτε ένα μοντέλο για παιδιά από 3 μηνών έως 3 ετών και εδώ για μεγαλύτερα παιδιά 3-6 ετών.

Τιμή: 7,20 ευρώ και 9 ευρώ αντίστοιχα.

Αιώρα... θαλάσσης για απόλυτη χαλάρωση 

Πρώτο βήμα: φουσκώνετε τα δύο ακριανά μαξιλαράκια. Δεύτερο βήμα: ξαπλώνετε ημιβυθισμένη. Τρίτο βήμα: δροσίζεστε σαν να είστε σε μια αιώρα μέσα στο νερό. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Εδώ θα δείτε το μοντέλο της φωτογραφίας και εδώ ένα ακόμη μοντέλο. 

Τιμή: 6 και 16 ευρώ αντίστοιχα. 

Φουσκωτό τέρμα για ποδόσφαιρο στη θάλασσα

Επίκαιρο λόγω Μουντιάλ! Ενδείκνυται για μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και για τη μαμά που μπορεί να μην αγαπάει το εν λόγω άθλημα, όμως το παιχνίδι στο νερό το κάνει πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό για όλους.

Βρείτε το εδώ.

Τιμή: 8,80 ευρώ.

Κάθισμα-στρώμα και ξαπλώστρα 3 σε 1

Κάπου θα τα έχετε δει, κάπου θα τα έχετε πετύχει. Μεταφέρεται σε ειδική τσάντα πανεύκολα, δεν χρειάζεται τρόμπα αφού ανοίγει με τη βοήθεια του αέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεριά και σε θάλασσα. Η τιμή του είναι άκρως ικανοποιητική γι’ αυτά που προσφέρει.



Αγοράστε το online εδώ.

Τιμή: 12,80 ευρώ.

Πτυσσόμενη τέντα-σκίαστρο παραλίας

Για όλους όσοι θέλουν να μαυρίσουν χωρίς να τους ενοχλεί ο ήλιος. Εκτός από την τέντα, θα παραλάβετε ένα φουσκωτό μαξιλαράκι με υποδοχές για ποτήρια καφέ ή μπουκαλάκια αναψυκτικού έτσι ώστε τα ροφήματά σας να μένουν πάντα παγωμένα. Η τιμή του είναι τσιμπημένη, όμως και πρόκειται για ένα ακόμα (παν) έξυπνο gadget. 

Βρείτε το online εδώ

Τιμή: 45 ευρώ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v