Όλα όσα θα θέλαμε οι άντρες να ξέρουν για το σεξ

Όλα όσα θα θέλαμε οι άντρες να ξέρουν για το σεξ

Σίγουρα οι γυναίκες προσεγγίζουν το θέμα του σεξ διαφορετικά από τους άντρες και κακά τα ψέματα, το βιώνουν και το εκφράζουν διαφορετικά. Είναι η απόλυτη ένωση με τον σύντροφό τους και ιδανικά το απολαμβάνουν το ίδιο σωματικά όσο και εγκεφαλικά.

Δεν είναι, όμως, άβυσσος μόνο η ψυχή μιας γυναίκας αλλά και το σώμα της γι'αυτό αν θέλετε να της προσφέρετε ευχαρίστηση και πολλούς... οργασμούς υπάρχουν 6 πράγματα που καλό θα ήταν να γνωρίζετε.

Το παιχνίδι ξεκινάει πριν φτάσετε στο κρεβάτι

Τι εννοούμε; Την εγκεφαλική διέγερση φυσικά! Τα γλυκόλογα ή τα ερωτικά υπονοούμενα λειτουργούν ως αφροδισιακό, ειδικά όταν αφορούν την ίδια. Μια γυναίκα έχει ανάγκη να νιώθει ποθητή και σέξι.  Ακόμη και σε μια μακροχρόνια σχέση,  όσο φυσικό και αν είναι η διεκδίκηση και το πάθος να κοπάζουν, οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι είναι όμορφες και ότι προκαλούν την ερωτική επιθυμία στο ταίρι τους.

Δώστε σημασία στην κλειτορίδα

Nαι υπάρχουν γυναίκες που έρχονται σε οργασμό κλειτοριδικά και ναι υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν κολπικά στην ουσία, όμως, όταν κάνεις σεξ θέλεις ο σύντροφός σου να ασχολείται με κάθε σημείο του σώματος σου. Η κλειτορίδα αποτελεί το στυτικό μόριο των γυναικείων γεννητικών οργάνων και περιέχει 8.000 νευρικές απολήξεις, διπλάσιος αριθμός από τις απολήξεις του πέους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν πρέπει να παραμελείται! Το να «παίξει» μια γυναίκα με τον εαυτό της δεν κάνει τον άντρα αναπληρωματικό παίκτη. Ο ερεθισμός της κλειτορίδας προσφέρει περισσότερη απόλαυση.

Στοματικό σεξ

Υπάρχουν άντρες που δεν θέλουν να το κάνουν και άλλοι που το κάνουν σαν αγγαρεία και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ωραίο για τις γυναίκες. Η γλώσσα είναι ένα σημείο μαλακό και ζεστό και επειδή το σάλιο λειτουργεί σαν φυσικό λιπαντικό, βοηθάει στην διέγερση. Είναι περιττό να πούμε ότι όσο περισσότερο είναι ερεθισμένη μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του στοματικού, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει σε οργασμό.

Οι ερωτογενείς ζώνες είναι περισσότερες από 3

Λαιμός-στήθος-κλειτορίδα μπορεί να είναι το τρίπτυχο για έναν καλό οργασμό, όμως,  τι γίνεται με τα υπόλοιπα σημεία και πώς φτάνουμε στον τέλειο οργασμό; Οι ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας περιλαμβάνουν το κεφάλι, τα αυτιά, τον λαιμό, τα χείλη, τις ρώγες, την πλάτη, την χαμηλή περιοχή της κοιλιάς, το εσωτερικό των μηρών και ναι φυσικά την περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας. Γι'αυτό μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να ικανοποιήσετε την σύντροφό σας πρέπει να ασχοληθείτε από πάνω μέχρι κάτω.

Sex Toys

Τα ερωτικά βοηθήματα αποτελούν ταμπού για τα περισσότερα ζευγάρια. Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν και ντρέπονται να το πουν και πολλοί οι άντρες που φοβούνται ότι θα αντικατασταθούν από αυτά. Τα sex toys δεν είναι ο μπαμπούλας! Καμία γυναίκα δεν άφησε τον άντρα της για έναν «γκόμενο» που λειτουργεί με μπαταρία. Υπάρχουν τόσα είδη για να επιλέξετε και τόσοι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε που οι περιπέτειες στο κρεβάτι δεν θα βαλτώσουν ποτέ.

Όσο πιο υγρά τόσο πιο καλά

To λιπαντικό είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα σεξουαλικά βοηθήματα, ίσως γιατί μπορεί να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν  ότι πέφτουν στην ανάγκη του, όμως, είναι το κλειδί για μεγαλύτερη απόλαυση. Το σεξ γίνεται πιο υγρό και μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορο οργασμό. Και οι έρευνες έρχονται να το επιβεβαιώσουν: έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν συχνά λιπαντικό έχουν αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v