5 ξεχωριστά δώρα για νεογέννητα

5 ξεχωριστά δώρα για νεογέννητα

Αν θέλετε ένα λιγότερο συμβατικό δώρο για να χαρίσετε στο μωράκι της κολλητής (ή της αδελφής) σας που μόλις γεννήθηκε, παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε από τα πιο ιδιαίτερα που βρήκαμε στα αγαπημένα μας καταστήματα για μικρά παιδιά. Πάρτε ιδέες και πείτε μας την γνώμη σας.

Καλάθι δώρου «Littleman» από το Babycarrots
Δώρα για νεογέννητα

Κλασική αλλά ασυνήθιστη επιλογή δώρου για νεογέννητο, το σετ περιλαμβάνει μακρυμάνικη μπλούζα, παντελονάκι και σκουφάκι (όλα της σειράς Bob & Blossom), από εξαιρετικής ποιότητα βαμβάκι. Όλα αυτά βρίσκονται σε μία εξαιρετικά βολική και όμορφη τσάντα από οικολογικό υλικό, ζωγραφισμένη στο χέρι.

Τιμή: 38,84 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Birth Certificate από το Happy Hippie
Δώρα για νεογέννητα

Το πιο γλυκό ενθύμιο για το νέο μωράκι είναι αυτός ο πίνακας, διαστάσεων 30x30εκ. σε τελάρο ζωγραφισμένο στο χέρι, στο οποίο αναγράφονται οι λεπτομέρειες της πρώτης ημέρας του μωρού –ή ό,τι άλλο εσείς θέλετε. Ένα πραγματικά μοναδικό δώρο, φτιαγμένο αποκλειστικά γι’αυτό.

Τιμή: 69 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Φόρεμα Ballet Dress Light Pink από το Alice on Board
Δώρα για νεογέννητα

Στο Alice on Board βρίσκουμε έτσι κι αλλιώς εκπληκτικά ρούχα για βρέφη και μεγαλύτερα παιδιά, όμως το συγκεκριμένο φόρεμα από σατέν και πολλές στρώσεις τούλι, πραγματικά μας ξετρέλανε –το ίδιο θα συμβεί και με τη μαμά του μωρού. Θα το βρείτε σε διάφορα μεγέθη.

Τιμή: 82 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Green Cotton Winnie Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Χρωμάτων και Αφής
Δώρα για νεογέννητα

Δώστε την ευκαιρία στο βρεφάκι να ανακαλύψει τα χρώματα και τα σχέδια, χαζεύοντας αυτή την παιχνιδιάρικη πάντα που μπορεί να κρεμαστεί οπουδήποτε στο δωμάτιό του, αλλά και να απλωθεί στο πάτωμα, πάνω στη μοκέτα, για να απλώνεται και να παίζει. Είναι φτιαγμένη από 100% οργανικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας.

Τιμή: 30,90 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Χειροποίητο δέντρο για τον τοίχο από το Mamaka
Δώρα για νεογέννητα

Η πιο όμορφη ταπετσαρία για να διακοσμηθεί με τον εντυπωσιακότερο τρόπο το δωμάτιό του. Χαρίστε το στο νέο μωράκι με την προϋπόθεση ότι έχει πρώτα συμφωνήσει η μαμά του και βοηθήστε την να κολλήσει στα κλαδιά του δέντρου το κάθε ένα από τα 84 φύλλα. Το δώρο έρχεται μαζί με όλες τις απαραίτητες κόλες και οδηγίες για το κόλλημα.

Τιμή: 198 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.
v