Χειμωνιάτικες μπότες για όλες τις ώρες

Χειμωνιάτικες μπότες για όλες τις ώρες

Η ζεστασιά στο σώμα ξεκινά από τα άκρα –όπως, άλλωστε, και το στιλ. Ο καιρός πλέον το επιτρέπει οπότε έχει έρθει επίσημα η ώρα να αναζητήσουμε στην αγορά ζεστές, αναπαυτικές και όμορφες μπότες για κάθε περίσταση και budget.

Με εξαίρεση την έμφαση στα χαμηλά μποτίνια αλλά και τις biker boots, σε μαύρο πάντα χρώμα και με διάφορα μεταλλικά τρουκς ως λεπτομέρειες, η μόδα φέτος στα χειμερινά υποδήματα δεν διαφέρει πολύ από την περσινή: Θα δούμε ξανά μπότες που καλύπτουν το γόνατο, πιθανώς σε πιο εκκεντρικές εκδοχές, π.χ. από faux κροκοδιλέ δέρμα, ενώ η γούνα επιστρέφει έτσι κι αλλιώς σε όλα τα γυναικεία αξεσουάρ.

Δείτε πέντε ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην χειμερινή αγορά:

Μπότες 2012

Μπότες μέχρι το γόνατο, Gianna Kazakou

 

Ψηλές μπότες, μέχρι το γόνατο, από δέρμα αντικέ και συνθετική φόδρα –τακούνι 4 εκ. Συνδυάστε τις με κολάν και φαρδιά πουκαμίσα για απογευματινό look. Διατίθενται μόνο σε μαύρο.

Αγοράστε τις από το online κατάστημα της εταιρίας ή αναζητήστε τις στα καταστήματα.

Τιμή: 84 ευρώ.

 

 

Μπότες 2012

Μπότες με πλεκτή κάλτσα, S. Oliver

 

Από τις πιο αναπαυτικές και ζεστές μπότες που θα βρείτε για τα πολύ κρύα πρωινά, σε ιδανικό ύψος τακουνιού για άνετο περπάτημα (7,5 εκ.). Διατίθενται στο πετρόλ χρώμα της φωτογραφίας αλλά και σε καφέ. Φορέστε τις στην εκδρομή σας στα χιόνια αλλά και στην πόλη με στενό τζιν και γκρι παλτό.

Θα τις βρείτε στο MyShoe.gr.

Τιμή: 89 ευρώ.

 

 

 

Μπότες 2012

Υφασμάτινα σπορ μποτάκια, Clarks

 

Για τις casual Fridays στο γραφείο ή για τις βόλτες του σαββατοκύριακου με τα παιδιά, τα μποτάκια αυτά θα σας βολέψουν και θα σας γοητεύσουν με την καφέ suede βάση τους και τα πλαϊνά από κόκκινο ψαροκόκαλο. Διατίθενται επίσης σε μαύρο με γκρι.

Αναζητήστε τις στα καταστήματα Clarks.

Τιμή: 79,95 ευρώ

 

 

Μπότες 2012

Γούνινες μπότες, Just Petridis

 

Πιο ζεστές δεν γίνεται –ούτε πιο ευκολοφόρετες. Είναι αυτές ακριβώς οι μπότες που θέλουμε να φορέσουμε στην απογευματινή βόλτα μετά το γραφείο, τα πρωινά του σαββατοκύριακου, στην εκδρομή στα χιόνια, με τζιν, με κολαν, με φόρμα, με μάλλινο φόρεμα… Το καλύτερο; Δεν κοστίζουν μία περιουσία. Διατίθενται σε μαύρο και σε μπεζ.

Θα τις βρείτε στο κατάστημα «Υποδήματα Πετρίδης», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μπορείτε να τις αγοράσετε online και από εδώ.

Τιμή: 44 ευρώ.

 

 

Μπότες 2012

Biker boots, Asos

 

Αν δεν τις έχετε κρατήσει από τα εφηβικά σας χρόνια κάπου στο πατάρι, ένα ζευγάρι biker boots είναι απαραίτητο τον φετινό χειμώνα για όλες τις ώρες της ημέρας. Εννοείται μαύρες, εννοείται μέχρι με τη μέση της γάμπας, ενώ τα λουράκια με τις μεταλλικές αγκράφες προσθέτουν ροκ ύφος.

Θα τις βρείτε στο online κατάστημα Asos.

Τιμή: 53,64 ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης: 5 πρωινά φορέματα για το φθινόπωρο

v