Στολές και συμβουλές για να ντυθείτε Άγιος Βασίλης

Στολές και συμβουλές για να ντυθείτε Άγιος Βασίλης

Τα παιδιά τον περιμένουν πώς και πώς και εσείς δεν θέλετε να τους χαλάσετε την έκπληξη! Δείτε πώς θα ντυθείτε σαν πραγματικός Άη Βασίλης, τα τρικ για να μην σας γνωρίσουν και από πού θα αγοράσετε τις πιο ωραίες στολές!

Ο Άη Βασίλης, ο σωστός

Μία ολοκληρωμένη στολή Άη Βασίλη θα σας βγάλει σίγουρα από τον κόπο του να ψάχνετε μεμονωμένα αξεσουάρ για την μία και μοναδική (και αξέχαστη!) εμφάνισή σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες επιμέρους λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε:

Τα ρούχα πρέπει να είναι κατακόκκινα (μην παρασυρθείτε από άλλες, μοντέρνες εκδοχές που θέλουν τον Άη Βασίλη να φορά πράσινα ή χρυσά).

Κάτω από την στολή απαιτούνται μαύρες, γυαλιστερές μπότες (μην βαρεθείτε επειδή θα είστε στο σπίτι και φορέσετε παντόφλες).

Ο Άη Βασίλης έχει κοιλιά! Αν δεν έχετε κοιλιά βάλτε ένα μικρό μαξιλάρι στο συγκεκριμένο σημείο.

Μαύρη ζώνη: Απαραίτητη για να στηρίξετε το μαξιλάρι της κοιλιάς.

Προσοχή στις λεπτομέρειες: Μη νομίζετε ότι τα παιδιά δεν θα το προσέξουν αν μέσα από τα ρούχα του Άη Βασίλη εμφανίζονται τα μανίκια από το πουκάμισο του μπαμπά ή το ρολόι του.

Άσπρα μούσια: Δεν νοείται Άγιος Βασίλης χωρίς μακριά γενειάδα. Βρείτε μία στα καταστήματα με στολές Άη Βασίλης και φτιάξτε την έτσι ώστε να φαίνεται το στόμα σας όταν θα μιλάτε.

…και μαλλιά! Με την κατάλληλη περούκα (και το μούσι) θα πρέπει να νιώθετε ήδη λίγο σαν τον Άγιο.

Φορέστε γυαλιά: Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας πολύ ηλικιωμένος παππούλης και η όρασή του δεν είναι καλή. Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά πρεσβυωπίας (θα βρείτε σίγουρα ψεύτικα), θα κάνετε πολύ πιο πειστική την αμφίεσή σας.

Μην ξεχάσετε τον σκούφο! Έτσι θα στερεωθεί καλύτερα και η περούκα στο κεφάλι.

Προσθέστε γάντια. Το look θα δείξει πολύ πιο ολοκληρωμένο και θα κρυφτούν και τα χέρια σας, τα οποία μπορεί να σας προδώσουν.

Εξασκήστε την φωνή σας: Ο Άγιος Βασίλης έχει βαριά μπάσα φωνή και όταν γελάει λέει «χο!χο!χο!». Κάντε λίγη εξάσκηση πριν εμφανιστείτε στα παιδιά.

Τέλος: Αν δεν θέλετε να αναρωτιούνται τα παιδιά πού είναι ο μπαμπάς όταν θα είναι εκεί ο Άη Βασίλης, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον συγγενή ή φίλο να αναλάβει αυτό το one man show, το οποίο άλλωστε δεν χρειάζεται να διαρκέσει περισσότερα από μερικά λεπτά.

Η γκαρνταρόμπα του Άη Βασίλη

Στολές Άη Βασίλη θα βρείτε σχεδόν σε κάθε κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη. Δείτε παρακάτω κάποιες που ξεχωρίζουν και πόσο θα σας κοστίσουν:

Στολή Άη Βασίλη 1Στολή Άη Βασίλη, Christmastore.gr

Η στολή αποτελείται από ζακέτα, παντελόνι, ζωνή και σκούφο και είναι one size.

Τιμή: 50 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.

 

 

 

 

Στολή Άη Βασίλη 2Πλήρης στολή, On-Season.gr

Η στολή περιλαμβάνει παντελόνι και ζακέτα, σάκο, περούκα και γένια. Στο ίδιο e-shop θα βρείτε ακόμα αξεσουάρ για την στολή, όπως ζώνη Άη Βασίλη, γυαλιά Άη Βασίλη, αλλά και λευκή περούκα με μούσι και μουστάκι.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.

 

 

Στολή Άη Βασίλη 3Άγιος Βασίλης Lux, Ε-Seasons.gr

Το σετ περιλαμβάνει ζακέτα, παντελόνι, ζώνη, σκουφάκι, μούσι και γκέτες. Η στολή είναι από βελούδο. Στο ίδιο site θα βρείτε και κοιλιά Άη Βασίλη.

Τιμή: 69,90 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v