5 "καλά" φορέματα για τις γιορτές

5 καλά φορέματα για τις γιορτές

Είναι αυτό το ένα φόρεμα που το αντικρίζεις και σου κλέβει την κάρδια. Που φορώντας το νιώθεις πιο λαμπερή από ποτέ. Που το ονειρεύεσαι κάθε βράδυ και προκειμένου να το αποκτήσεις κάνεις υπολογισμούς όλων αυτών που πρέπει να «κόψεις» για το επόμενο εξάμηνο. Δείτε 5 βραδινά υπέροχα πλην "τσιμπημένα" φορέματα.

Πλισέ σιφόν φόρεμα, Raxevsky

Αμάνικο πλισέ μίντι φόρεμα από σιφόν, με ασορτί ζωνάκι, σε στιλ τσάρλεστον. Για εσάς που θέλετε να αποφύγετε την δικτατορία του μαύρου, το οποίο μπορείτε να περιορίσετε στο παλτό και τα αξεσουάρ σας. Συνδυάστε το με λουστρινένιες, ψηλοτάκουνες γούβες.

Τιμή: 122,50 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Raxevsky ή αγοράστε το online από εδώ.

Κόκκινο φόρεμα Elate, Ted Baker

Για τις μελαχρινές, με το σταρένιο δέρμα, αυτό το κατακόκκινο φόρεμα σε ίσια γραμμή θα κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ θα αναδείξει την σιλουέτα σας. Εξωτερικά είναι από 100% μετάξι, έχει κεντητές χάντρες στα μανίκια και όμορφα, μπιζουτέ κουμπάκια στην πλάτη. Για εσάς με τα πιο λευκά δέρματα, διατίθεται και σε μαύρο.

Τιμή: 183,50.

Αναζητήστε το στις μπουτίκ Ted Baker (στο Attica και στο Attica Golden Hall) ή αγοράστε το online από εδώ.

Πένσιλ φόρεμα με δαντέλα, Karen Millen

Για εσάς που προτιμάτε τα πιο κλασικά και κομψά σχέδια, ξεχωρίσαμε αυτό το στιλάτο φόρεμα της Karen Millen με το ημιδιάφανο ύφασμα στο μπούστο και τα χέρια και τα μπαρόκ σχέδια. Το μήκος του φτάνει έως το γόνατο.

Τιμή: 263,91 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Karen Millen ή αγοράστε το online από εδώ.

Σιφόν, δαντέλα και πένσιλ, by Malene Birger

Η κομψότητα και το στιλ σε όλο τους το μεγαλείο. Το φόρεμα αποτελείται από nude σιφόν και δαντέλα στο μπούστο και την πλάτη, ενώ η φούστα της είναι σε πένσιλ γραμμή, με μήκος κάτω από το γόνατο. Συνδυάστε το με nude λουστρινένιες γόβες με πιάφα.

Τιμή: 317,14.

Αγοράστε το online από εδώ.

Μακρύ, στράπλες φόρεμα Dolce & Gabbana

Το ιδανικό φόρεμα για vamp εμφανίσεις θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα θα κλέψει την παράσταση με την σέξι γραμμή του. Είναι από 96% μετάξι ενώ διαθέτει εσωτερικό σουτιέν. Απευθύνεται σε γυναίκες με πολύ λεπτές σιλουέτες. Αποφύγετε τα κοσμήματα με αυτό το φόρεμα και συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό τσαντάκι.

Τιμή: 890 ευρώ.

Αναζητήστε το στην μπουτίκ Dolce & Gabbana (Σταδίου 4, Αθήνα) ή αγοράστε το online από εδώ.

v