Τα προκαταρκτικά που θα τον τρελάνουν

Τα προκαταρκτικά που θα τον τρελάνουν

Τα προκαταρκτικά δεν αποτελούν απλά πεντάλεπτο ζέσταμα. Είναι εκεί που κρύβεται όλη η ουσία για να έρθετε και οι δύο στην ιδανική κατάσταση για ακόμα πιο εκρηκτικό σεξ. Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που τρελαίνει τους άνδρες στα προκαταρκτικά; Δεν το αποκαλύπτουμε εμείς, αλλά έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο New Brunswick, του Καναδά, στην οποία μάλιστα αναφέρεται ότι για τους άνδρες ο ιδανικός χρόνος προκαταρκτικών είναι 18 λεπτά!

Με άλλα λόγια, αξίζει τον κόπο να δώσετε λίγη παραπάνω έμφαση στην παράταση της αγωνίας...

Οι κινήσεις που λατρεύουν οι άνδρες

Να σας βλέπουν να ξεντύνεστε: Αλλά όχι απλά να πετάτε τα ρούχα από πάνω σας. Να σηκώνετε αργά τη φούστα για να κατεβάσετε το καλσόν, να ξεκουμπώνετε αργά τα κουμπιά από το πουκάμισό σας και να τον κοιτάτε στα μάτια ενώ το κάνετε, να ξεκουμπώνετε το σουτιέν και να κρατάτε τα στήθη σας ενώ το βγάζετε. Τέτοιες κινήσεις τους τρελαίνουν.

Να χορεύετε (μαζί): Τους αρέσει όταν έχετε κέφια να βάζετε δυνατά τη μουσική και να χορεύετε μόνη σας ή να τους τραβάτε για να χορέψουν μαζί σας.

Μήνυμα: Ένα μήνυμα, σε μία άσχετη στιγμή της ημέρας, στο οποίο θα του λέτε τι θέλετε να του κάνετε το βράδυ είναι ικανό να τον κρατήσει προετοιμασμένο για ώρες.

Εσώρουχα: Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας κατάστημα εσωρούχων, αγοράστε μία δωροεπιταγή και πείτε του να πάει και να σας διαλέξει τα εσώρουχα που θα ήθελε να σας δει να φοράτε.

Παιχνίδια με τα πόδια: Οι άνδρες λατρεύουν να τρίβετε τα πόδια σας πάνω τους. Ξεκινήστε με τις γόβες σας, τρίβοντας απαλά τη γάμπα του και μετά βγάλτε τις και συνεχίστε με τις άκρες των ποδιών σας, πιο πάνω. Προσέξτε μόνο, αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο, γιατί σύντομα δεν θα μπορεί να σηκωθεί από την καρέκλα.

Παιχνίδια με τα δάκτυλα: Πάρτε του το χέρι και ξεκινήστε να φιλάτε και να γλύφετε ένα προς ένα τα δάχτυλά του. Πόση ώρα πιστεύετε ότι θα αντέξει;

Πείτε του γλυκόλογα: Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να τους μιλάτε στα προκαταρκτικά. Σε κάποιους αρέσουν τα γλυκόλογα, να τους λέτε π.χ. ότι τους αγαπάτε, σε άλλους τα πιο πρόστυχα λόγια. Αρκεί να το κάνετε χαμηλόφωνα, πολύ κοντά στο αυτί του, ώστε να νιώθει την ανάσα σας εκείνη τη στιγμή. Αυτό θα του προκαλέσει ανατριχίλα.

Κολλήστε πάνω του: Ακόμα κι αν είστε με τα ρούχα, το να πιέζετε το στήθος σας πάνω του είναι κάτι που σίγουρα θα τον αναστατώσει τρομερά.

Παιχνίδια ρόλων: Ενώ έχετε ξεκινήσει τις ερωτικές περιπτύξεις, αρχίστε να του μιλάτε σα να μην τον γνωρίζετε. Φτιάξτε μία φανταστική ιστορία στην οποία ο κάθε ένας παίζει διαφορετικό ρόλο. Κάντε του ερωτήσεις σχετικά με το τι αρέσει στο σεξ, φλερτάρετε μαζί του και πείτε του πράγματα που δεν έχετε ξαναπεί, προσποιούμενη ότι είστε κάποια άλλη.

Σοκολάτα: Σε ποιον δεν αρέσει η σοκολάτα; Πόσο μάλλον όταν αρχίζει να λιώνει πάνω σας και πρέπει να την καταβροχθίσει γρήγορα... Σας βάλαμε αρκετά στο νόημα;

Στο μπάνιο: Μπείτε μαζί του στο μπάνιο και αρχίστε να πλένετε αργά κάθε σημείο του σώματός του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντέξει μέχρι το κρεβάτι.

Ξυπνητήρι: Βάλτε το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα το πρωί, σκύψτε κάτω από τα σκεπάσματα και ξεκινήστε να ασχολείστε με το μόριό του. Θα του χαρίσετε το καλύτερο πρωινό ξύπνημα.

Σε καλά χέρια: Όταν είστε σε φάση προκαταρκτικών, δείξτε του πόσο τον θέλετε τραβώντας τον πάνω σας από τα οπίσθιά του. Ζουλήξτε τα, πιέστε τα με δύναμη ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά σας... είναι μία κίνηση που δεν θα περιμένει από εσάς.

Ξεκινήστε μόνη σας: Πηγαίνετε στο κρεβάτι, ξεκινήστε την «προθέρμανση» μόνη σας και όταν θα είστε έτοιμη, στείλτε του ένα μήνυμα για να έρθει (ένα μήνυμα με εικόνα θα τον κάνει να πετάξει).

Δείτε μαζί ταινίες πορνό: Είναι σχεδόν αδύνατο να δείτε μαζί ταινία πορνό και να μην θέλετε να κάνετε σεξ κατά την διάρκειά της.

v