Μανό: 28 ανοιξιάτικες αποχρώσεις στα νύχια σας

Μανό: 28 ανοιξιάτικες αποχρώσεις στα νύχια σας

Δείτε τις επτά νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στα μανό, τις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις για κάθε στιλ και εμφάνιση, και... σημειώστε τα για να τα ζητήσετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο ινστιτούτο για μανικιούρ.

Αποχρώσεις του γκρι

Πέρα από τις φωτεινές αποχρώσεις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους ανοιξιάτικους μήνες, φέτος θα κάνουν και τα μουντά γκρι ένα «πέρασμα», για όσες θέλουν να διατηρήσουν τη γκόθικ διάθεση και την άνοιξη. Είδαμε τα παραπάνω χρώματα στις ανοιξιάτικες επιδείξεις του Jason Wu.

Φτερά πουλιών

Τα ερπετά έκαναν το «κομμάτι» τους τον χειμώνα. Καιρός τώρα να πάρουν την θέση τους τα πουλιά. Πολλές ανοιξιάτικες αποχρώσεις επηρεάστηκαν από τα φτερά των πουλιών, αλλά και από τα αυγά τους και έτσι θα δούμε, πέρα από φωτεινές αποχρώσεις, μία νέα τάση: το ματ γκλίτερ. Πολλές, λοιπόν, είναι οι εταιρίες που «παίζουν» με μη-γυαλιστερά κονφετί πάνω σε αμέτρητους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Παστέλ party

Εντάξει, παστέλ και άνοιξη. Κοινότυπο. Δε μας νοιάζει, όμως. Απλά κοιτάζοντας αυτές τις ζωηρές αποχρώσεις μας κάνει να χαμογελάμε. Πόσο μάλλον να τις έχουμε στα νύχια μας. Φέτος θα ξεχωρίσουν τα χρώματα της πράσινης μέντας και το καναρινί. Επίσης, εξίσου δημοφιλείς θα είναι οι παστέλ αποχρώσεις είτε σε κρεμώδες είτε σε λαμπερό τελείωμα.

Για τα χείλη σας μόνο

Τα χείλη σας δεν είναι το μόνο σημείο που επιδέχεται σέξι χρωματικές αποχρώσεις. Ακολουθώντας την χειμερινή τάση του μακιγιάζ που ήθελε κόκκινο βουργουνδίας στα χείλη και αντίστοιχο χρώμα στα νύχια, επιλέξτε για την άνοιξη ζωηρά χρώματα, σε ασορτί αποχρώσεις για τα χείλη και τα νύχια. Το ροζ-φούξια της φωτογραφίας είναι μία καλή αρχή.

Γαλακτερά

Οι κρεμώδεις, γαλακτερές αποχρώσεις του λευκού, του off-white και του πολύ παλ ροζ ήταν μία ακόμα δημοφιλής τάση των ανοιξιάτικων catwalks, όπως αυτά των Rag & Bone αλλά και του οίκου Chanel. Τα καλά νέα με αυτά τα «ήσυχα» χρώματα είναι ότι ακόμα κι αν τα νύχια σας φθαρούν δύσκολα θα γίνει ορατό –σε αντίθεση με τις έντονες αποχρώσεις που δείχνουν άκομψες όταν τα νύχια γδαρθούν ή μακρύνουν. Επιπλέον, τα χρώματα αυτά κάνουν τα νύχια να δείχνουν περιποιημένα και καθαρά, ενώ ταιριάζουν και με κάθε σας εμφάνιση.

Χρώματα... σορμπέ

Μπορεί η Pantone να έχρισε το σμαραγδί (emerald green, για την ακρίβεια) ως χρώμα της καλοκαιρινής σεζόν, όμως οι nail artists έχουν άλλη άποψη. Θεωρούν ότι η απόχρωση που κυριάρχησε το περσινό καλοκαίρι, η λεγόμενη Tangerine Tango (μανταρινί), δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετίσει ακόμα τα νύχια μας. Έτσι, θα δείτε πολλές φωτεινές παραλλαγές της, από αποχρώσεις του κίτρου έως κοκκινωπά πορτοκαλί, κοραλλί, σορμπέ και νέον να «κυκλοφορούν» σε περιποιημένα ακροδάχτυλα.

Η αυτοκρατορία του nude

Δεν αποτελεί νέα τάση: To nude είναι από τις πιο παλιές αποχρώσεις που συναντάμε στην ιστορία των μανό. Το ξεχωριστό, όμως, την φετινή άνοιξη είναι ο νέος τρόπος με τον οποίον χρησιμοποιείται. Τι εννοούμε; Πολλοί nail artists «πετούν» πάνω σε nude βάσεις μερικές μεταλλιζέ πινελιές, δημιουργώντας εντυπωσιακό και πολύ στιλάτο αποτέλεσμα. Η ποικιλία που θα βρείτε φέτος σε αποχρώσεις tan, καφέ και κακάο είναι απίστευτη.

(Αναζητήστε τις παραπάνω αποχρώσεις στα μανό των εταιριών Essie, Nars, Revlon, Dior και στην σειρά μανό των καταστημάτων Sephora).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v