Βαπτιστικά ρούχα: 5 διευθύνσεις για μικρούς κύριους και κυρίες

Βαπτιστικά ρούχα: 5 διευθύνσεις για μικρούς κύριους και κυρίες

Αν πρόκειται σύντομα να γίνετε νονά θα έχετε σίγουρα ξεκινήσει το σαφάρι της αναζήτησης των πιο όμορφων βαπτιστικών για το αγαπημένο σας πνευματικό παιδάκι. Οι υποχρεώσεις της νονάς για την ημέρα της βάπτισης είναι αμέτρητες, ενώ ακόμα πιο σημαντικές είναι από εκείνη την ημέρα και μετά. Μπορεί, λοιπόν, τα βαπτιστικά ρούχα και αξεσουάρ να μην είναι τόσο σπουδαία όσο το να έχουν παντοτινή σχέση αγάπης το βαφτιστήρι με το νονά του, είναι όμως το πρώτο δώρο της νονάς προς αυτό και ένα από τα πιο συγκινητικά αναμνηστικά που θα κρατήσει για πάντα.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι τα βαφτιστικά θα πρέπει να κοστίζουν μία περιουσία. Για την ακρίβεια, το πιο πρακτικό που μπορεί να κάνει μία νονά είναι να επιλέξει ρουχαλάκια που να έχουν πρακτική αξία, χωρίς να υπολείπονται σε ποιότητα και χάρη. Ρούχα, δηλαδή, που να μπορεί το παιδάκι να φορέσει και σε άλλες περιστάσεις για κάμποσο καιρό μετά τη βάπτιση. Με τα κριτήρια αυτά ξεχωρίσαμε πέντε καταστήματα με τα πιο ιδιαίτερα βαπτιστικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια:

Moumou

Ρομαντικά, με vintage διάθεση και προσεγμένα στη λεπτομέρεια, τα βαπτιστικά Moumou είναι αδύνατο να μη σας γοητεύσουν. Για τα αγόρια ξεχωρίσαμε το όμορφο λευκό παντελόνι με τη βαμβακερή ζακετούλα, μέσα από την οποία μπορεί η νονά να επιλέξει για να ταιριάξει ένα λευκό πουκάμισο.

Για τα κορίτσια μας γοήτευσε το υπέροχο πουά φόρεμα με το εντυπωσιακό λουλούδι στο κέντρο.
Βαπτιστικά Moumou θα βρείτε, πέρα από το κεντρικό κατάστημα του Αμαρουσίου, σε πολλά ακόμα συνεργαζόμενα καταστήματα (δείτε εδώ). Αναφορικά με τις τιμές θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με τα σημεία πώλησης.

Happy Hippie

Από τα πιο πρωτότυπα βαπτιστικά ρούχα και αξεσουάρ θα βρείτε στο Happy Hippie. Για τα αγόρια ξεχωρίσαμε τη λινή σαλοπέτα με το λευκό πουκάμισο και το ψάθινο καπέλο. Οι τιράντες αφαιρούνται και μένει μόνο το παντελόνι. Οι τιμές των βαπτιστικών ρούχων για αγόρια κυμαίνεται από 100 έως 180 ευρώ.

Για τα κορίτσια ξεχωρίσαμε το υπέροχο φορεματάκι της φωτογραφίας, με τον όμορφο φιόγκο, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με κάποιο από τα αμέτρητα αξεσουάρ που θα βρείτε στο Happy Hippie. Οι τιμές για βαπτιστικά φορέματα κυμαίνεται από 60 έως 180 ευρώ.

Στο ίδιο κατάστημα θα βρείτε, επίσης, ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για την βάπτιση, σε μεγάλη γκάμα τιμών.

Mini-Raxevsky

Χαριτωμένα και σε λογικές τιμές, τα ρούχα βάπτισης που βρήκαμε στα καταστήματα Mini-Raxevsky. Το αγορίστικο κοστούμι περιλαμβάνει αμάνικο μπουφάν, πουκάμισο, παντελόνι με ζώνη, γραβάτα και καπελάκι (τιμή: 190 ευρώ).

Το κοριτσίστικο φόρεμα περιλαμβάνει ένα υπέροχο φόρεμα διακοσμημένο όλο με λουλούδια και πέρλες σε ιβουάρ λευκό χρώμα, μπολερό και ψάθινο καπέλο με πέρλες (τιμή: 176,25 ευρώ).

Στα καταστήματα Mini-Raxevsky θα βρείτε ακόμα όμορφα κουτιά μέσα στα οποία μπορείτε να προσφέρετε τα βαπτιστικά σας, σε τιμές από 100 έως 120 ευρώ.

Balloon for Frattina

Από τα πιο κλασικά και κομψά σχέδια σε βαφτιστικά ρούχα θα βρείτε στα καταστήματα Frattina και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία. Για τα αγόρια ξεχωρίσαμε το navy σετ, με το γκρι παντελόνια, το λευκό πουκάμισο και σακάκι και το ναυτικό καπελάκι. Οι τιμές στα αγορίστικα σετ κυμαίνονται στα 200 με 250 ευρώ.

Για τα κορίτσια μας άρεσε το ριγέ φόρεμα της φωτογραφίας με το φιόγκο, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ένα όμορφο μπολερό και ένα ροζ καπελάκι. Οι τιμές στα βαφτιστικά φορέματα κυμαίνονται από 120 έως 140 ευρώ.

Στα καταστήματα θα βρείτε όμορφα κουτιά μέσα στα οποία μπορείτε να προσφέρετε τα βαφτιστικά, καθώς και κάποια ακόμα αξεσουάρ βάπτισης.

HappyHappy

Κομψά και λιτά, τα βαπτιστικά ρούχα του HappyHappy είναι αναμφίβολα από αυτά που το παιδί μπορεί να ξαναφορέσει, καθώς και από τα πιο ποιοτικά της αγοράς. Για τα αγόρια ξεχωρίσουμε τη στιλάτη βερμούδα με το πουκαμισάκι της φωτογραφίας –ωστόσο, μπορείτε να τη συνδυάσετε και με κάποιο άλλο πουκάμισο αν το επιθυμείτε.

Για τα κορίτσια ξεχωρίσαμε αυτό το υπέροχο sundress με τη ροζ καπαρντίνα σε Α γραμμή που παραπέμπει σε 60s διάθεση.

Στα HappyHappy μπορείτε να απευθυνθείτε ακόμα για τα υπόλοιπα αξεσουάρ της βάπτισης, τη διακόσμηση, τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες. Αναφορικά με τις τιμές θα χρειαστεί να επισκεφθείτε απευθείας το κατάστημα της εταιρίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v