Κερδίστε ένα γεύμα στο Hard Rock Cafe Athens για το παιδί και 4 φίλους του μαζί με τους συνοδούς τους

Κερδίστε ένα γεύμα στο Hard Rock Cafe Athens για το παιδί και 4 φίλους του μαζί με τους συνοδούς τους

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε ένα γεύμα στο Hard Rock Cafe Athens για το παιδί και 4 φίλους του μαζί με τους συνοδούς τους, συνολικής αξίας 130 ευρώ (5 παιδιά και 5 ενήλικες), την Κυριακή 15, 22 ή 29 Οκτωβρίου. Στο δώρο περιλαμβάνονται ένα παιδικό γεύμα και ένα ρόφημα ανά παιδί καθώς και finger food για τους ενήλικες συνοδούς. Την ίδια ώρα και συγκεκριμένα από τη 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ., οι παιδαγωγοί της Nannuka θα ψυχαγωγούν τα παιδιά στο Hard Rock Cafe Athens. Έτσι, το μικρό σας και η παρέα του θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, με παιδικές δραστηριότητες και χειροτεχνίες! Δείτε τη νικήτρια:

ΚΕΧΡΗ ΝΙΝΑ

Τα πιο διασκεδαστικά πρωινά της Κυριακής επιστρέφουν στο Hard Rock Athens, μαζί με την Nannuka!

Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά, για στιγμές γεμάτες γέλιο, πολύ παιχνίδι και λαχταριστές γεύσεις! Ο ιδιαίτερος χώρος του Hard Rock Cafe, θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους, μεταμορφώνοντάς τους σε Roxstars και κάνοντάς τους να θέλουν να επιστρέφουν κάθε Κυριακή. 

Για ακόμη μία σεζόν, το Hard Rock Cafe Athens επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη, καθώς κάθε Κυριακή από τη 13.00 έως τις 16.00 στο χώρο θα βρίσκονται οι παιδαγωγοί της Nannuka, οι οποίοι θα ψυχαγωγούν τα παιδιά και θα τα απασχολούν δημιουργικά, μαθαίνοντάς τους πώς να φτιάχνουν τις δικές τους δημιουργικές κατασκευές. 



Παράλληλα, στον εμβληματικό χώρο του Hard Rock Cafe Athens μπορεί κανείς να διοργανώσει αξέχαστα παιδικά και εφηβικά πάρτυ, ενώ η ομάδα του Hard Rock Cafe είναι έτοιμη να αναλάβει την πλήρη οργάνωση, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων, αυθεντική Hard Rock μουσική και μοναδικό φαγητό. 



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: hardrock.com/athens

Για να μάθετε όλα τα νέα του Hard Rock Cafe Athens, μείνετε συντονισμένοι:

Facebook: facebook.com/hrcathens/about

Twitter: twitter.com/hardrockathens

Instagram: instagram.com/hrcathens

Διεύθυνση: Αδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3245170.
 

v