Κερδίστε το μενού του παιδικού πάρτι από το ζαχαροπλαστείο Zuccherino

Κερδίστε το μενού του παιδικού πάρτι από το ζαχαροπλαστείο Zuccherino

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε το μενού 30 ατόμων του παιδικού πάρτι, αξίας 175 ευρώ, από το ζαχαροπλαστείο Zuccherino. Το μενού περιλαμβάνει πουγκάκια ανθότυρο, μίνι μπιφτεκάκια με πατάτες, κοτομπουκιές με πατάτες, πιροσκί λουκάνικο, κιμά ή πατάτα, πιτσάκια, κροκέτες, μπόμπα αλλά και μία τούρτα γενεθλίων 3 κιλών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο νικητής θα πρέπει να είναι κάτοικος Αθηνών γιατί θα παραλάβει το δώρο του αποκλειστικά από το κατάστημα Zuccherino που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο (Σειρήνων 48). Σημειώνεται ότι στο δώρο δεν περιλαμβάνεται το κόστος παιχνιδιών για τις τούρτες καθώς και ειδικές κατασκευές, 3d cakes και photoprint.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Δείτε τη νικήτρια:

ΦΕΛΕΜΕΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Λίγα λόγια για το Zuccherino...

Από το 1988, το πρώτο κατάστημα Zuccherino άνοιξε τις πόρτες του στο Παλαιό Φάληρο, όπου ο κόσμος το γνώρισε και το αγάπησε! Τα γλυκά και τα προϊόντα του φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και την προσεγμένη τους εμφάνιση. Από τα παραδοσιακά τσουρέκια, τα κεράσματα, τα σοκολατάκια μέχρι το ολόφρεσκο παγωτό και τις ξεχωριστές τούρτες τους, στα Zuccherino είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ζητάτε! 

Εκτός, όμως, από τις γλυκές απολαύσεις, τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino φροντίζουν να αναλαμβάνουν την οργάνωση της βάπτισης (από τη διακόσμηση και τον στολισμό μέχρι το φαγητό και τα γλυκά), το μενού του γάμου και το catering για κάθε περίσταση. 

Ειδικά για το παιδικό πάρτι, μάλιστα, προτείνουν 6 διαφορετικά menu 30 ατόμων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τους μικρούς καλεσμένους. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα υψηλής ποιότητας και έχουν φυσικά άψογη παρουσίαση. Στα menu, μπορούν να γίνουν μικρές αλλαγές κατόπιν συνεννόησης και για την τούρτα μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προτάσεις του ζαχαροπλαστείου ή να φτιάξετε μια δική σας ιδέα.

Δείτε μερικές από τις προτάσεις :

*Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino θα τα βρείτε στις εξής διευθύνσεις:

1. Πρωτέως και Σειρήνων 48, Παλαιό Φάληρο, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109845 238 και 2109830869.

2. Αγίου Αλεξάνδρου 41 και Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2109830049.

3. 2ας Μαΐου 12, Πλατεία Νέας Σμύρνης, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109357590.

4. Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103213015.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v