Blogs

Το ότι είναι δίδυμα δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να είναι μοναδικά

Ένα μεγάλο στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν οι γονείς των διδύμων είναι, παρά την εντελώς κοινή ζωή, να τους χαρίσουν τη μοναδικότητα και την ιδιωτικότητα που τους αξίζει.

Επιστροφή 25% για αγορές άνω των 30 ευρώ στα Max Stores

Έκπτωση έως και 25% κερδίζετε στα Max Stores αν πραγματοποιήσετε σε αυτά τις αγορές σας σήμερα και αύριο, 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά όλο τον Φεβρουάριο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο υποδέχεται όλο τον Φεβρουάριο (εκτός των Κυριακών) τους μικρούς του επισκέπτες με δωρεάν είσοδο!

«Αγαπημένο μου παιδί, συγγνώμη που έχω μόνο μια αγκαλιά!»

Η αγάπη όταν έχεις δίδυμα πολλαπλασιάζεται, δεν διαιρείται. Τι γίνεται, όμως, με την φροντίδα και τις αγκαλιές; Η μαμά διδύμων και blogger μας απαντά...

Τρίτο παιδί, μετά τα δίδυμα –το τολμάς;

Πόσο εύκολη είναι η απόφαση για ένα ακόμα παιδί, όταν έχει ήδη δίδυμα; Η μαμά-blogger του Mama365 έχει την δική της, ενδιαφέρουσα απάντηση….

Δωρεάν συναντήσεις μουσικοθεραπείας για γονείς πρόωρων παιδιών

Η ομάδα 31 εβδομάδες και η μουσικοθεραπεύτρια Χριστίνα Καλλιώδη στηρίζουν τους γονείς πρόωρων μωρών με δωρεάν συναντήσεις μουσικοθεραπείας!

Τα παιχνίδια των διδύμων: Διπλή χαρά - διπλοί κίνδυνοι

Αν πρέπει κανείς να είναι μία φορά προσεκτικός, όταν ένα μικρό παιδί παίζει μόνο του, πρέπει να είναι 100 φορές προσεκτικός όταν παίζουν μαζί τα δίδυμα!

Open Day με δωρεάν Δημιουργική Απασχόληση στον «Μικρόκοσμο»

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου αξίζει να πάτε με τα παιδιά μια βόλτα στο  Κέντρο Μάθησης και Ψυχαγωγίας “Μικρόκοσμος”, στο Μοσχάτο, για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν εξαιρετικές δραστηριότητες.

Max Stores: Με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Στα καταστήματα παιχνιδιών Max Stores μας περιμένει αυτές τις μέρες μια αξιόλογη προσφορά, αφού πραγματοποιώντας αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζουμε κουπόνι με 20% έκπτωση για την επόμενη αγορά μας!

«Ένα-Δύο. Ένα-Δύο. Εδώ θερμοκοιτίδα.»

Μόνο μία μαμά διδύμων μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να φεύγεις από το μαιευτήριο αφήνοντας το ένα σου παιδί πίσω. Η δική μας μαμά διδύμων, περιγράφει τις απίστευτες στιγμές που έζησε και… δίνει κουράγιο στις υπόλοιπες!

v