Δίδυμη ευτυχία

Τοκετός σε δίδυμα: Μια ιστορία για γέλια και για δάκρυα (συγκίνησης)

Αν μία γυναίκα αγχώνεται έτσι κι αλλιώς εν όψει του τοκετού της, φανταστείτε μία έγκυο σε δίδυμα που πάει για καισαρική και… της σπάνε τα νερά! Διαβάστε την ιστορία της μαμάς-blogger μας.

Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση…

Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα είναι υψηλού κινδύνου και συχνά η μανούλα χρειάζεται να παραμείνει για πολύ καιρό στο σπίτι ή και στο κρεβάτι. Δείτε πώς πέρασε αυτή την περίοδο η δική μας μαμά blogger και τι συμβουλεύει τις μέλλουσες μανούλες.

«Τόσο ίδια και τόσο διαφορετικά»

Είναι δύο φορές πιο δύσκολα, είναι δύο φορές πιο κουραστικά, όμως είναι και… διπλή η ευτυχία! Η blogger μας και μαμά διδύμων εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις δύο μωρά ταυτόχρονα.

Ο μπαμπάς και τα δίδυμα!

Ποιος είναι -ή πρέπει να είναι- ο ρόλος του μπαμπά με δίδυμα; Η μαμά-blogger του Mama365 μιλά για το πόσο βοήθησε ο άντρας της από την πρώτη στιγμή.

Πώς να ταΐζετε πιο εύκολα τα δίδυμα

Η μαμά διδύμων-blogger δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς να ταΐζετε εύκολα και αποτελεσματικά τα δίδυμα μωρά σας, από την γέννηση και κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους!

Πώς να βάλεις σε πρόγραμμα τα δίδυμα μέχρι τον πρώτο χρόνο

Μια μαμά διδύμων ενός έτους εξηγεί γιατί το πρόγραμμα είναι το Α και το Ω στην ομαλή ανατροφή τους και περιγράφει πώς το κατάφερε εκείνη.

Η «κοροϊδία» στο σχολείο

Τα «διαφορετικά» παιδιά συχνά πέφτουν θύματα κοροϊδίας στο σχολείο. Το φαινόμενο αυτό απαιτεί τον επιδέξιο χειρισμό των γονέων, για να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και να μην πληγώσουν περισσότερο το παιδί.

«Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω…»

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και τα παιδιά επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους. Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Σάκη Σερέφα, «Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω», που παρομοιάζει την ιστορία ενός δρόμου με την ιστορία του παιδιού στη ζωή.

6 μύθοι και αλήθειες του καλοκαιριού

Η μαμά-blogger του Mama365 γράφει για όλες τις αλήθειες και τους μύθους του καλοκαιριού με τα παιδιά.

Κρίση: Πώς να την ορίσει κανείς στο παιδί του;

Η μαμά-blogger του Mama365 εξηγεί πώς οι μύθοι του Αισώπου τη βοήθησαν να μιλήσει στα παιδιά της για την οικονομική κρίση και τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, και να τα ηρεμήσει.

v