Τα πιο όμορφα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τα πιο όμορφα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Έχετε δίκιο! Όσες από εσάς έχετε κοντά μαλλιά, είστε λίγο αδικημένες: Χτενίσματα με πλεξούδες, με κότσους, αξεσουάρ μαλλιών... και για τα κοντά μαλλιά τίποτα! Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ένας από τους λόγους που επιλέξατε κοντά μαλλιά, πέρα από το ότι σας δημιουργούν ιδιαίτερο στιλ, είναι για να μην χρειάζεται να ασχολείστε και πολύ με αυτά. Σε ξεχωριστείς, όμως, περιστάσεις, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό με την κώμη σας.

(φωτο: οι τελευταίες τάσεις στα κοντά κουρέματα)

Πάρτε ιδέες και συμβουλές παρακάτω:

Για γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Το τόσο κοντό αυτό κούρεμα αναδεικνύει όλα τα στοιχεία του υπέροχου προσώπου της Charlize Theron.

Για αγοροκόριτσα

Μπορεί ένα τόσο απλό κούρεμα, όπως αυτό της Danii Minogue, να μη χρειάζεται καθημερινό styling, όμως θέλει αρκετό φιλάρισμα για να διατηρεί το σχήμα του. Επίσης, είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτή τρίχα.

Για trend-setters

Το look της Miley Cyrus ονομάζεται «two-faced» και αποτελεί νέα τάση στα χτενίσματα των hipsters. Αν έχετε το θάρρος να το δοκιμάσετε, καλό είναι να γνωρίζετε ότι χρειάζεται τακτική περιποίηση, τόσο ως προς το χρώμα όσο και ως προς το στιλ.

Βαθιά χωρίστρα

Η Michelle Williams θεωρείται πλέον βασίλισσα του κοντού μαλλιού και γιατί όχι, άλλωστε, αφού κάθε λίγο εμφανίζεται με ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον χτένισμα. Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι και η ασύμμετρη φράντζα δημιουργούν ταυτόχρονα ανδρόγυνο αλλά και τρομερά στιλάτο look.

Φράντζα στα ύψη

Όχι μόνο το διατήρησε αλλά και το εξελίσσει η Anne Hathaway το κοντό μαλλί της, βάφοντάς το κατάξανθο. Για να πετύχετε φράντζα με τέτοιο όγκο, οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να ξεκινήσετε με μη λουσμένα μαλλιά, τα οποία θα σγουρύνετε με το ψαλίδι και στη συνέχεια θα ισιώσετε με τα δάχτυλα. Στο τέλος θα χρειαστούν μπόλικα ψεκάσματα με πολύ ισχυρό σπρέι για styling. Το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Σπαστό καρέ

Ακόμα και τα ολόισια, λεπτά μαλλιά μπορούν να αποκτήσουν φόρμα και στιλ αν χρησιμοποιήσετε το στρογγυλό ψαλίδι για να «σπάσετε» τις άκρες. Αν, βέβαια, έχετε τόσο λεπτή τρίχα καλό είναι να περιορίζετε την χρήση τέτοιων εργαλείων μόνο στις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Καρέ με όγκο

Φυσικά, για τέτοιον τύπο μαλλιών προτείνεται και το παραπάνω, πιο μπομπέ χτένισμα, για το οποίο βέβαια θα χρειαστείτε πολύ «ξάσιμο» και λακ, ενώ θα πρέπει να δουλέψετε με τα δάχτυλά σας τις άκρες.

Αξεσουάρ

Ποιος είπε ότι και τα κοντά μαλλιά δεν επιδέχονται αξεσουάρ; Το λουλουδένιο στεφανάκι κάνει το λιτό κοντό κούρεμα της Ashlee Simpson να δείχνει πολύ χαριτωμένο.

Κύματα στο χρώμα

Η Jennifer Lawrence δίνει όγκο και λάμψη στα ίσια κατά τα άλλα μαλλιά της φωτίζοντάς τα από μέσα προς τα έξω και δημιουργώντας κύματα με το ψαλίδι.

Μύτες

Τονίστε τις άκρες των μαλλιών σας με ένα έντονο φιλάρισμα και λίγο τζελ στα δάχτυλα και δημιουργήστε ροκ αποτέλεσμα, όπως αυτός της Dianne Agron.

Ολόισιο και φίνο

Δεν χρειάζονται πολλά για ένα ιδιαίτερο κοντό χτένισμα. Μπορείτε απλά να «παίξετε» με το μήκος και να δημιουργήσετε τέλεια υφή με τα κατάλληλα ισιωτικά προϊόντα.

Νυφικό

Ποιος είπε ότι οι νύφες πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v