6 λύσεις αν βαρεθήκατε το σεξ μαζί του

6 λύσεις αν βαρεθήκατε το σεξ μαζί του

Τον έχετε δει στις πιο αντι-ερωτικές στιγμές του, είστε απίστευτα κουρασμένη από όλα αυτά που κάνετε κάθε μέρα και, δεν είναι ψέμα, έχετε βαρεθεί το σεξ μαζί του. Πριν αποφασίσετε να μονάσετε ή να αναζητήσετε σεξουαλική ικανοποίηση από κάποιον άλλον, δείτε μερικές πρακτικές λύσεις που μπορούν να σώσουν τη σχέση σας.

Η έλξη που νιώθετε για αυτόν... φθίνει

Παραδεχτείτε το: Τον έχετε δει αμέτρητες φορές στην τουαλέτα, να φορά σώβρακο και κάλτσες, να βγάζει μύξες από τη μύτη του κ.α. Όλα αυτά τα μικρά, καθημερινά και εντελώς αντι-σεξουαλικά, είναι αρκετά για να σας κάνουν να ξεχάσετε τι ήταν αυτό που σας έλκυε στον άντρα σας τον πρώτο καιρό –προσπαθήστε, λοιπόν, να το θυμηθείτε και να του το θυμίσετε. Πώς; Ο πιο απλός τρόπος είναι να μιλήσετε για όλα αυτά που σας τράβηξαν σε αυτόν κάποτε, για το πώς γνωριστήκατε και τι πιστεύετε πως ήταν αυτό που σας έκανε να τον ερωτευτείτε. Τέτοιες συζητήσεις επαναφέρουν στα ζευγάρια εκείνα τα συναισθήματα σχεδόν αυτόματα.

Έχετε τόσα πολλά άλλα να κάνετε

Έχετε τη δουλειά σας, τα παιδιά, μία τεράστια λίστα με υποχρεώσεις και το σεξ βρίσκεται στην τελευταία θέση. Μπορεί να ακουστεί αντιφατικό, όμως θα μπορούσατε να βρείτε την όρεξή σας για σεξ, απλά και μόνο κοιτάζοντας (και φαντασιώνοντας) έναν ωραίο άγνωστο. Παρατηρήστε, για παράδειγμα, τον σέξι μπάρμαν εκεί που έχετε πάει για καφέ με τις φίλες σας ή τους κοιλιακούς του διπλανού σας στο γυμναστήριο (διακριτικά, βέβαια!). Με τον τρόπο αυτό θα βάλετε το σεξ στο μυαλό σας και θα έχετε περισσότερη όρεξη την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας (αρκεί να μην σκέφτεστε τον άγνωστο και τη στιγμή του σεξ με τον σύντροφό σας...).

Δεν έχετε ποτέ διάθεση

Έχετε πονοκέφαλο. Έχετε τρομερό άγχος με τη δουλειά. Έχετε μαγειρέψει τρία διαφορετικά φαγητά σε μία μέρα. Δεν είναι περίεργο που το μόνο που θέλετε είναι να πέσετε για ύπνο και να κοιμάστε για δύο μέρες συνεχόμενα. Αυτό που χρειάζεστε, όμως, τη στιγμή εκείνη είναι να αδειάσετε το κεφάλι σας από όλα τα άλλα και απλά να κάνετε σεξ. Και επειδή «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» μετά από λίγο θα αναρωτιέστε γιατί δεν κάνετε πιο συχνά. Άλλωστε, σε λίγα μόνο λεπτά θα έχετε καταφέρει να μειώσετε το στρες, να ξαναβρείτε το κέφι σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ειλικρινά, έχετε ποτέ μετανιώσει για κάποιον οργασμό;

Νιώθετε περισσότερο σαν συγκάτοικοι

Οι συζητήσεις σας πλέον περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά, τις δουλειές και τα οικονομικά. Είναι λογικό να αισθάνεστε περισσότερο συγκάτοικοι, παρά εραστές –συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Και ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσετε είναι να μην ξεχνάτε να «παίζετε», να αγγίζεστε και να φιλιέστε όσο πιο συχνά μπορείτε για να θυμίζετε ο ένας στον άλλον τη βάση της σχέσης σας. Και δε μιλάμε απλά για πεταχτά φιλάκια. Κολλήστε πάνω του και φιλάτε τον για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα κάθε φορά που φεύγει ή επιστρέφει από τη δουλειά. Το σάλιο του, λένε οι επιστήμονες, μεταφέρει τεστοστερόνη, η οποία θα σας ξυπνήσει την επιθυμία για σεξ ενώ το φιλί, ως πράξη, απελευθερώνει οξυτοκίνη, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Έχετε μάθει το σεξ μαζί του

Μετά από τόσα χρόνια σεξ με τον άντρα σας, είστε σε θέση να προβλέψετε ή και να αναπαραστήσετε μία προς μία τις κινήσεις του πριν ακόμα τις κάνει. Για να ανανεώσετε λίγο τη διαδικασία δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι: Καθένας από εσάς μπορεί να έχει τρεις σεξουαλικές ευχές, τις οποίες ο άλλος πρέπει να πραγματοποιήσει. Σε διάστημα ενός μήνα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εναλλάξ ο ένας τις ευχές του άλλου, όποιες κι αν είναι αυτές! Αυτό όχι μόνο θα σας «αναγκάσει» να δοκιμάσετε νέα και ενδιαφέροντα πράγματα στο σεξ, αλλά θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι πραγματικά σας «φτιάχνει».

Δεν έχετε χρόνο

Αν η μόνη ώρα της ημέρας που μένετε μόνη μαζί του είναι στις 11.00 το βράδυ, όταν ο ύπνος είναι το μόνο έχετε ανάγκη και οι δυο σας, η μόνη λύση είναι να βάλετε το σεξ υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας. Μην περιμένετε να έρθει η στιγμή που το πρόγραμμά σας θα συμβαδίσει. Όσο αντι-ρομαντικό κι αν ακούγεται, το να ξέρετε ότι το Σάββατο στις 22.00 έχετε ερωτικό ραντεβού μπορεί να σας δημιουργήσει προσδοκία γι'αυτό και να σας κάνει να το απολαύσετε ακόμα περισσότερο.

Πηγή: Redbookmag

v