Σαββατοκύριακο με τα παιδιά: Συνδυάστε ψώνια και διασκέδαση!

Σαββατοκύριακο με τα παιδιά: Συνδυάστε ψώνια και διασκέδαση!

To Σαββατοκύριακο είναι για πολλούς γονείς ιερό, μιας και μέσα στην εβδομάδα δεν έχουν πολύ χρόνο για να περάσουν με τα παιδιά τους. Είναι υπέροχο να το ακολουθούν ή και να συμμετέχουν μαζί και οι ίδιοι σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες... ωστόσο τι καλύτερο από το να μπορούν και οι ίδιοι να κάνουν κάποιες δικές τους δουλειές. Τα ψώνια μπορούν τώρα άνετα να συνδυαστούν με εποικοδομητικό χρόνο μαζί με το παιδί, μέσα από πασχαλινές προτάσεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Και μην ξεχάσετε: Αυτή την Κυριακή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10.00 έως 18.00!

Πασ-χαμός στο AVENUE

Ο Τρελολαγός με όλη του την παρέα, τη Ζουμπουλένια, τον Σβελτογρήγορο και τον Αχυρένιο, έρχονται για να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς επισκέπτες. Θα τους βάλουν «τρελολαγουδένια αυτιά» και θα διασκεδάσουν με τα πιο όμορφα παραμύθια, με υπέροχες κατασκευές αλλά και με πολύ παιχνίδι. Μια πολύ ωραία δραστηριότητα είναι ότι τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν μόνα τους πασχαλινές λαμπάδες και φαναράκια, θα βάψουν πολύχρωμα αυγά και θα λάβουν μέρος σε εργαστήρι κηπουρικής!

Πού: Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Πότε: Σάββατο 12 Απριλίου (12μμ-8μμ) και Κυριακή 13 Απριλίου (11πμ-7μμ)
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ. 210 6100901 

www.avenuemall.gr

Πασχαλινός διαγωνισμός στο Golden Hall

H Camper προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στο κατάστημα της στο Golden Hall για να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που θα μετατρέψει όλα τα παιδιά σε "σχεδιαστές παπουτσιών"! Ένα ειδικά διαμορφωμένο «Camper for Kids studio» θα εγκατασταθεί μπροστά από το κατάστημα της Camper στο ισόγειο του Golden Hall, όπου οι μικροί φίλοι θα εμπνευστούν από τα χρώματα και τα σχέδια της νέας παιδικής συλλογής και θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ζωή με διάφορα υλικά (χαρτί, υφάσματα, glitter, αυτοκόλλητα κλπ) σε ένα ζευγάρι παπουτσιών. Ποιος θα είναι ο νικητής;

Πού: Κατάστημα Camper, Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι,
Πότε: Σάββατο 12 Απριλίου και Κυριακή 13 Απριλίου (2μμ-8μμ)
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 210 6890903

www.mygoldenhall.gr

Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park

Το Smart Park ενώνει τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παιδικού θεάτρου με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Το Σάββατο 12/4 παιδιά και έφηβοι θα απολαύσουν το αντιρατσιστικό έργο του Θεάτρου Πορεία «Μια γιορτή στου Νουριάν», με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Η ιστορία φέρνει στο επίκεντρο έναν εργαζόμενο πατέρα που συνηθίζει να πηγαίνει με τα παιδιά του για κάμπινγκ. Μόνον που αυτή τη φορά την αγαπημένη του θέση την έχει πάρει ένας αλλοδαπός με το παιδί του... Μπορούν οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Πού: Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό
Πότε: Σάββατο 12 Απριλίου, στη 1:30μμ
Εισιτήριο: 4 ευρώ
Πληροφορίες στο τηλ. 210 6635982 και κρατήσεις στο τηλ. 210 3306140

www.smartpark.com.gr

Παιχνίδια και θεατρικά παιχνίδια στο Athens Heart 

Ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος σας προσκαλεί στην πασχαλινή εορταγορά που θα πραγματοποιηθεί στους όμορφους χώρους του εμπορικού κέντρου Athensheart Mall. Ελάτε να διαλέξετε τα Πασχαλινά δώρα σας από το Εργαστήρι Κεραμικής, το Τμήμα Κομποδετικής και το Τμήμα Πλεκτού. Διακοσμητικά, χειροποίητα δώρα και μικρό μοναστηράκι σάς περιμένουν για να σας βάλουν στην ατμόσφαιρα των εορτών. Πάρτε επίσης μέρος σε... "αβγοπαιχνίδια", θεατρικά παιχνίδια και στο κυνήγι αβγού!

Πού: Πειραιώς 180, Αθήνα
Πότε: 12 και 13 Απριλίου από τις 10.00πμ έως τις 8.00μμ
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη
Περισσότερες πληροφορίες στο 210 3414105

www.athensheart.gr

Πασχαλινές εκδηλώσεις στο Mediterranean Cosmos

Και μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη! Ο Μάγος Πασχάλ, ο βοηθός του και η Φτερωτή Νεράιδα περιμένουν τους μικρούς φίλους στο υπέροχο Σπιτάκι στο Μαγεμένο Δάσος, στην Πράσινη Πλατεία του εμπορικού κέντρου. Τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους καλαθάκια για κάθε λογής πασχαλινές νοστιμιές και πρωτότυπα ψηφιδωτά πόστερ, και μαθαίνουν το πρώτο τους μαγικό τρικ! Δημιουργούν επίσης και παίρνουν στο σπίτι τους τα πιο απίθανα Πασχαλινά αξεσουάρ, τρισδιάστατες κάρτες για να στείλουν τις Πασχαλινές τους ευχές με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, και πρωτότυπες μαριονέτες!

Πού: 1ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών
Πότε: Σάββατο 12 Απριλίου (12μμ-8μμ) και Κυριακή 13 Απριλίου (2μμ-7μμ)
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη
Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 489571 

www.medcosmos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v