6 «κρυφές» αντρικές σκέψεις

6 «κρυφές» αντρικές σκέψεις

Tα στερεότυπα κρατούν ακόμη «φυλακισμένες» τις σκέψεις των αντρών. Ξεκλειδώνουμε το μυαλό τους και σας λέμε 6 πράγματα που δεν θα ομολογήσουν ποτέ.

6. Μόνο για κορίτσια

Κάποιοι βλέπουν στα κρυφά Gossip Girl, ενώ μερικοί άλλοι θα αντάλλασσαν με μεγάλη ευχαρίστηση το ποτό τους με μία μαργαρίτα φράουλα. Μα τι σόι άντρες είναι αυτοί; Όπως όλοι οι άλλοι, μόνο που οι ίδιοι δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι υιοθετώντας «γυναικείες» συνήθειες και επιθυμίες, γίνονται λιγότερο... Κόναν. Τόσο το χειρότερο γι' αυτούς! 

5. Δείχνω χάλια

Νομίζετε ότι μόνο εσείς ενδιαφέρεστε για το πώς φαίνεστε; Δεν θα το παραδεχτούν ποτέ ότι αφιέρωσαν μισή ώρα μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να βάλουν στη θέση του ένα ατίθασο τσουλούφι, αλλά οι άντρες είναι εξίσου ανασφαλείς με τις γυναίκες για την εμφάνισή τους.

4. Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Κάθε φορά που ο καβγάς καταλήγει σε σιωπή από μέρους του, δεν είναι επειδή αδιαφορεί, αλλά επειδή... φοβάται. Φοβάται πως ό,τι και να πει, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του και ότι η σύντροφός του θα το θυμάται ακόμη κι αν περάσουν πολλά-πολλά χρόνια.

3. Η ξεκούραση του κυνηγού

Κερνάνε τα ποτά, παίρνουν την πρωτοβουλία, στέλνουν λουλούδια. Συνήθως, οι άντρες είναι αυτοί που αναλαμβάνουν τον ρόλο του κυνηγού. Και μερικές φορές, θα ήθελαν να αντιστραφούν οι ρόλοι και να περάσουν στην επίθεση οι γυναίκες.

2. Χωρίς τις γυναίκες

Οι άντρες θέλουν να περνάνε λίγο χρόνο με την παρέα τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν να είναι με τη σύντροφό τους ή ότι δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους.

1. Σ' αγαπώ

Δεν το λένε συχνά, αλλά λατρεύουν τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλον στον κόσμο.

Πηγή: Womenshealthmag

v