Όταν τα ζώδια πάνε διακοπές: Καλοκαίρι 2014!

Όταν τα ζώδια πάνε διακοπές: Καλοκαίρι 2014!

Εσείς προτιμάτε βουνό, ενώ ο σύντροφος θάλασσα; Μην τον κατηγορείτε... πιθανώς οι ορέξεις του να προέρχονται από το στιλ των διακοπών που ταιριάζει καλύτερα στο ζώδιό του! Η αστρολόγος Γιώτα Καλογερά περιγράφει τις διακοπές που προτιμά να κάνει το κάθε ζώδιο, προκειμένου να βρείτε την χρυσή τομή στις επιθυμίες σας και να περάσετε όλοι καλά!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός για τις διακοπές του προτιμά κοσμικό η πολυσύχναστο περιβάλλον. Αν, μάλιστα, είναι single θέλει να φλερτάρει και να γνωρίζει νέα άτομα του αντίθετου φύλου. Συμβιβάζεται με την έλλειψη ανέσεων στην διαμονή του, μιας και από την φύση του ο Κριός είναι περιπετειώδης, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν απολαμβάνει την πολυτέλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ιδανικές διακοπές για τον Ταύρο είναι αυτές που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το ταίρι του! Επιλέγει μέρη στα οποία η φύση να οργιάζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει και να την... οργώσει. Όπου πάει επιζητά ηρεμία, χαλάρωση, λιτή πολυτέλεια και καλό φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποικιλία τοπίου, δραστηριοτήτων και ανθρώπων επιθυμεί ο /η Δίδυμος για να περάσει καλά στις διακοπές, προκειμένου να μπορεί κάθε μέρα να βιώνει μία διαφορετική εμπειρία. Άλλωστε, οι Δίδυμοι μισούν την ρουτίνα και την μονοτονία. Έτσι θα επιλέξει ένα μέρος, το οποίο ιδανικά να του προσφέρει π.χ. και βόλτες στα αξιοθέατα και τα σημαντικά μνημεία της περιοχής και δυνατότητες διασκέδασης μέχρι το ξημέρωμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογένεια, θάλασσα και ηρεμία θέλει ο Καρκίνος στις διακοπές του –αν, μάλιστα, όλα αυτά συνδυάζονται και σε δικό του εξοχικό... είναι ευτυχισμένος! Αν όχι θα επιλέξει μέρη ρομαντικά, ιδιαίτερα, στα οποία να μπορεί να περπατά για ώρες για να φωτογραφίζει το τοπίο...

ΛΕΩΝ

Πολυτέλεια και κοσμικότητα, μέρη στα οποία συχνάζουν εξέχοντα πρόσωπα, με τα οποία να μπορεί να συναναστραφεί και ο Λέων είναι ευτυχισμένος! Μπορεί, βέβαια, να συμβιβαστεί και με πιο ήσυχους προορισμούς διακοπών, αρκεί να έχει διαρκώς παρέα-ακροατήριο γύρω του, για να μπορεί να επιδεικνύει την προσωπικότητα και τις γνώσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού μελετήσει εξονυχιστικά τον χάρτη για να επιλέξει το μέρος, ενημερωθεί για τις καιρικές συνθήκες και το από πού ανατέλλει ο ήλιος, μην τυχόν και τον ξυπνά το πρωί, ο Παρθένος στην συνέχεια θα ψάξει να βρει το πιο καθαρό κατάλυμα, με την πιο άρτια αρχιτεκτονική, σε έναν οικισμό με σωστή ρυμοτομία. Κοντολογίς, ο Παρθένος επιζητά ποιότητα στις διακοπές του, την οποία θα αναζητήσει σε λιγότερο πολυσύχναστα μέρη. Εκεί θα περνά την ημέρα του ακίνητος σε μία ξαπλώστρα, ενώ το βράδυ θα απολαμβάνει να διασκεδάζει με την παρέα του.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ο Ζυγός λατρεύει την άνεση και την καλαισθησία, θα επιλέξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του και παρέα που να μην του χαλά την βολή του. Αν, μάλιστα, είναι single θα φροντίσει να συναναστραφεί με άτομα που να μπορεί να φλερτάρει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ιδανικό για τον Σκορπιό είναι να κάνει διακοπές με τον σύντροφό του σε ένα μέρος που να του δίνει μεν δυνατότητα για ηρεμία και ξεκούραση, αλλά και να προσφέρει και ευκαιρίες για περιπέτεια, π.χ. extreme sports. Αν, μάλιστα, το μέρος αυτό δεν είναι και πολύ κοσμοπολίτικο, άρα ο σύντροφός του δεν θα μπορέσει εύκολα να «ξενοκοιτάζει», τόσο το καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δύσκολα θα μπορέσει να κάνει διακοπές για πολλές ημέρες στο ίδιο μέρος. Κι αν το κάνει, θα πρέπει κάθε μέρα να βρίσκει τρόπους να δραπετεύει για κοντινές εκδρομές, σπορ, υπαίθρια παιχνίδια κ.α. Θα προτιμήσει σίγουρα camping από οποιοδήποτε πολυτελές ξενοδοχείο, καθώς είναι λάτρης της φύσης και της περιπέτειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς όλον τον χρόνο έχει πέσει «με τα μούτρα» στην δουλειά, χωρίς να έχει σηκώσει κεφάλι, στις διακοπές του ο Αιγόκερως πραγματικά χρειάζεται ξεκούραση, ιδανικά με την παρέα του/της συντρόφου του. Τα μέρη που προτιμά είναι αυτά που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, με έντονα φυσικά στοιχεία, χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστα, καθώς πραγματικά έχει ανάγκη να αδειάσει το μυαλό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε πρόκειται για σύντροφο είτε για κάποια μόνιμη συντροφιά, ο Υδροχόος θα επιλέξει αποκλειστικά αυτά τα άτομα για να βρεθεί σε ένα μέρος που θα τον ικανοποιεί πάνω από όλα σε πνευματικό επίπεδο. Θέλει, λοιπόν, να απολαύσει τα ιστορικά μνημεία, τα μουσεία, τις φυσικές ιδιαιτερότητες του τόπου, θα μιλήσει με τους κατοίκους, θα τους γνωρίσει, θα τους κάνει φίλους... Ο Υδροχόος θα περάσει παντού καλά, αρκεί το μέρος να του δώσει το ερέθισμα να «ανοιχτεί».

ΙΧΘΥΕΣ

Προϋπόθεση για να περάσει καλά ο Ιχθύς είναι το μέρος στο οποίο θα βρεθεί να έχει πολυκοσμία, κοσμικά κέντρα, όμορφες παραλίες αλλά και κάποια ιδιαίτερα ερημικά σημεία. Θέλει, δηλαδή, να συνδυάζει τα πάντα και σε καμία περίπτωση να μην νιώσει ότι περιορίζεται ή ότι «πνίγεται». Ένα κοσμικό νησί, για παράδειγμα, είναι για τους Ιχθείς ιδανικό!

v