Οι 10 ιδανικότεροι προορισμοί για ερωτευμένους και... πλούσιους

Οι 10 ιδανικότεροι προορισμοί για ερωτευμένους και... πλούσιους

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και κάποιοι από εμάς σχεδιάζουν ακόμα τις διακοπές τους. Μπορεί να μην έχουμε την οικονομική άνεση να βρεθούμε σε εξωτικούς προορισμούς, ωστόσο και μόνο που τους βλέπουμε ταξιδεύουμε νοητά και χαλαρώνουμε. Ρίξτε μια ματιά σε μαγικές τοποθεσίες, ιδανικές για παραμυθένιες διακοπές. 

Krabi

Ένα όμορφο απομονωμένο νησί στην Ταϊλάνδη.Το Κράμπι είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε το χρόνο σας σε ένα μέρος με παραλίες σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.Το νησί έχει μεγάλα θέρετρα. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, που είναι εύκολα διαθέσιμη εδώ. Αν θέλετε να απολαύσετε ο ένας τον άλλο, αγναντεύοντας την καταπληκτική θέα στη θάλασσα, το Krabi είναι ένας πολύ καλός προορισμός!

Νησί του Αγίου Martin

Αν ψάχνετε για απομονωμένες παραλίες, ρομαντικά εστιατόρια, spa και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, τότε το St. Martin / St Maarten είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το νησί μοιράζεται στο γαλλικό και στο ολλανδικό κομμάτι. Οι διαφορές στην κουλτούρα του Αγίου Martin / St Maarten είναι εμφανείς - ολλανδικά στα νότια, γαλλικά προς τα βόρεια. Οι παραλίες λευκής άμμου είναι εκπληκτικές και η κουζίνα είναι εξαιρετική.

Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι ένας πολύ καλός προορισμός για ζευγάρια! Ίσως αυτό δεν ακούγεται ως ένας τέλειος εξωτικός προορισμός, αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε την ιστορική παλιά συνοικία και να νιώθετε σαν να είστε στο Παρίσι. Πλέον τα γαλλικά είναι η επίσημη γλώσσα στο Μόντρεαλ. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα καταστήματα με αντίκες, να κάνετε βόλτα με ποδήλατα κατά μήκος του καναλιού ή με τα πόδια κατά μήκος της προκυμαίας και να απολαύσετε το δείπνο σας σε κάποιο μπιστρό.

Lamu

Το Lamu είναι το μικρό νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Κένυας στην Ανατολική Αφρική. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις ακτές της Κένυας έχουν γεμίσει με τουριστικές εγκαταστάσεις, το Lamu είναι πιο απομονωμένο. Είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα διατηρημένα νησιά της αφρικανικής ηπείρου, και είναι ένα κέντρο για μελέτες που αφορούν στο Ισλάμ και στο Σουαχίλι . Οι δρόμοι της Lamu Town διαθέτουν ένα διακριτικό αραβικό παλμό. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, μπορείτε να μετακινηθείτε μόνο με πόνυ ή γαϊδουράκι. Μπορείτε να εξερευνήσετε τη μικρή πόλη και να ανακαλύψετε τις τοπικές τέχνες. Υπάρχουν επίσης πολλές ερημικές παραλίες με χρυσή άμμο.

Νησιά Togean

Βρίσκονται μέσα σε έναν από τους κόλπους του μεγάλου ινδονησιακού νησιού Sulawesi. Τα νησιά Togean είναι ένας από τους καλύτερους εξωτικούς προορισμούς για ζευγάρια στη Νοτιοανατολική Ασία, ειδικά αν ονειρεύεστε να αποσυρθείτε σε ένα απομονωμένο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι, σε μια ήσυχη παραλία με πεντακάθαρα νερά. Περάστε το χρόνο σας κάνοντας κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, απολαμβάνοντας την άγρια ​​ζωή, σε μια αιώρα στην παραλία. Μερικές φορές οι ντόπιοι διοργανώνουν αυτοσχέδια πάρτι στην παραλία, όπου το φρέσκο ​​ψάρι και η μπύρα είναι άφθονα.

Ile Royale

Το Ile Royale είναι ένας εξωτικός προορισμός με μια εξωτική ιστορία. Μεταξύ 1852 και 1939, το Ile Royale χρησιμοποιήθηκε ως γαλλικός τόπος εξορίας καταδίκων, μαζί με τα γειτονικά νησιά : Ile Diable και Ile Αγίου Ιωσήφ. Τα νησιά βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Γαλλικής Γουινέας. Από τα τρία το Ile Royale έχει τις καλύτερες τουριστικές υποδομές και είναι ένα ιδανικό μέρος για να περάσετε με το ταίρι σας λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο μικρός οικισμός έχει ένα όμορφο λιμάνι για τα μεγάλα γεύματα με θέα τον ωκεανό.

Fernando de Noronha

Ένας άλλος αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια βρίσκεται στο απομονωμένο αρχιπέλαγος της Βραζιλίας στο σύμπλεγμα Fernando de Noronha. Πιθανώς εδώ, το καλύτερο πράγμα είναι, ότι τα νησιά είναι ουσιαστικά ακατοίκητα. Υπάρχουν μόνο μερικά άτομα που εξυπηρετούν τις διακριτικά τις τουριστικές εγκαταστάσεις. Γι'αυτό εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο απολαμβάνοντας ο ένας τον άλλον σε έναν παράδεισο. Υπέροχες παραλίες (προσβάσιμες μόνο με βάρκα), συναρπαστική χλωρίδα και πανίδα, εξαιρετικές καταδύσεις είναι ένας από τους καλύτερους εξωτικούς προορισμούς για ζευγάρια.

Fez

Μια όμορφη πόλη στο Μαρόκο, η Φεζ έχει πολλά να προσφέρει σε ζευγάρια και ειδικά για εκείνα που θέλουν να είναι μακριά από το θόρυβο της σύγχρονης πόλης. Από μια υπέροχη εμπειρία shopping στο παζάρι έως μια βόλτα γύρω από την παλιά πόλη -εντός των τειχών- της Medina. Αυτή η πόλη θα σας μεταφέρει στον παλιό κόσμο, επιτρέποντάς σας ταυτόχρονα να απολαύσετε ο ένας τον άλλο, χωρίς τους συνεχείς ήχους μιας σύγχρονης πόλης.

Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς, όπου θα μπορείτε να περάσετε το χρόνο μαζί με το ταίρι σας απολαμβάνοντας υπέροχες παραλίες. Είναι ένα πανέμορφο νησί, με μπλε λιμνοθάλασσες, παρθένα λευκή άμμο, κοραλλιογενείς νησίδες και μια ζεστή, πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα που θα παρασύρει εσάς και το σύντροφό σας να χαθείτε σε αυτό το απομονωμένο μέρος.

Νησί North Captiva

Εάν οι δύο σας ονειρεύεστε να χαθείτε στο χρόνο σε μια αιώρα, πίνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ και απολαμβάνοντας ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τότε το νησί North Captiva είναι ιδανικό. Προσβάσιμο με υδροπλάνο ή σκάφος, το North Captiva βρίσκεται ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής της Φλόριντα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε : ποδηλασία, πεζοπορία και γκολφ.

Πηγή: Premium.paratiritis.gr

Πηγή: Premium.paratiritis.gr
Πηγή: Premium.paratiritis.gr
Πηγή: Premium.paratiritis.gr
Πηγή: Premium.paratiritis.gr
v