Προστασία από τα κουνούπια με σύμμαχο τη φύση

Προστασία από τα κουνούπια με σύμμαχο τη φύση


Πράσινες λύσεις για την αντιμετώπιση των κουνουπιών προτείνει η  εταιρεία «Gaia – The call of nature» ως μια εναλλακτική πρόταση που φροντίζει το δέρμα των παιδιών, αλλά και όλης της οικογένειας.

Πρόκειται για πιστοποιημένα προϊόντα φυσικής προέλευσης, είναι οικολογικά, εύκολα στη χρήση,  αποτελεσματικά και απολύτως ασφαλή. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι δρουν χωρίς καμία παρενέργεια, χωρίς οσμές, χωρίς χρήση χημικών ή τοξικών ουσιών, ενώ αποδεικνύονται οικονομικά γιατί έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Family Friend

Η συσκευή Family Friend είναι μια εξελιγμένη οικολογική ηλεκτρονική συσκευή, που καταπολεμά τα κουνούπια μέσω υπερήχων, οι οποίοι δεν είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί (συχνότητα 22-28 ΚΗz). Κρατά μακριά τα ενοχλητικά έντομα, αφού τα κουνούπια ζαλίζονται και απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή. Δεν διαχέει καθόλου χημικές ουσίες στον αέρα, όπως οι ταμπλέτες και τα υγρά, έτσι είναι αποτελεσματική χωρίς να βλαβερές επιπτώσεις. Με ένα πράσινο λαμπάκι τη νύχτα, είναι ένας θαυμάσιος φίλος για τα παιδιά επειδή διαχέει ένα ξεκούραστο, καθησυχαστικό φως. Αποτελεί οικονομική λύση, αν υπολογίσετε ότι η συσκευή έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 10 χρόνια, ενώ καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

Mosquito Click

Το Mosquito Click με σύνθημα «Τσίμπημα εσύ – Click εγώ», βασίζει τη λειτουργία του στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, που προέρχεται από την συμπίεση του χαλαζία καθώς πατάτε το κουμπί του. Όταν το χρησιμοποιήσετε στην περιοχή του τσιμπήματος, αυτή η μικρή ενέργεια αδρανοποιεί την αντίδραση της ισταμίνης που προκαλεί την φαγούρα και το πρήξιμο από το τσίμπημα. Με το φυσικό αυτό αντίδοτο του τσιμπήματος, η φαγούρα θα σταματήσει και δεν θα νιώθετε πια την ανάγκη να ξύνετε την πληγή, κινδυνεύοντας με περαιτέρω μόλυνση. Διαρκεί περίπου 3 χρόνια, ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.  Κανένα τζελ ή άλλη συμβατική μέθοδος δεν μπορεί να καλύψει τόσα τσιμπήματα με τόσο χαμηλό κόστος.

Mosquito Band

Το Mosquito Band είναι το μοντέρνο αντικουνουπικό βραχιόλι χωρίς χημικά.  Είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και περιέχει φυσικό βιολογικό έλαιο κιτρονέλλας, που λόγω της σιτρονελάλης και της γερανιόλης  κρατά μακριά τα κουνούπια και άλλα έντομα. Είναι αδιάβροχο, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και φοριέται εύκολα από μικρούς και μεγάλους. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στην κατασκήνωση και γενικά σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Πού θα τα βρείτε

Τα οικολογικά προϊόντα της Gaia απευθύνονται σε όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν μικρά καθημερινά προβλήματα με φυσικές αποτελεσματικές λύσεις και προσδοκούν σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον. Διατίθενται σε φαρμακεία, επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα καλλυντικών. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα οφέλη χρήσης τους καθώς και online αγορές, κάντε κλικ στο www.gaia.eu.com.

                       

v