5 γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις και τι σημαίνουν

5 γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις και τι σημαίνουν

«Οι ασθενείς συχνά με ρωτάνε αν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι φυσιολογικές. Φυσικά και είναι!», λέει η Hilda Hutcherson, M.D., καθηγήτρια Μαιευτικής και γυναικολογίας στο Κολέγιο Γιατρών και Χειρουργών του Πανεπιστήμιου Κολούμπια, που απενεχοποιεί και ερμηνεύει 5 συνηθισμένες γυναικείες φαντασιώσεις στο κρεβάτι.

Σεξ με άλλον άντρα (συνήθως διάσημο)

Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένες από τη σεξουαλική σας ζωή, μόνο ότι σας αρέσουν οι νέες εμπειρίες και (εννοείται) οι πολύ ωραίοι άντρες.

Τρίο

Αν φαντάζεστε τον εαυτό σας με δύο άντρες, θέλετε να σας αγαπήσουν και να σας λατρέψουν (και γιατί όχι, ίσως και να παλέψουν για σας). Το να σκέφτεστε εσάς και τον συντροφό σας μαζί με μια άλλη γυναίκα, προκύπτει από την ομολογουμένως ερωτική ιδέα ότι κι άλλες γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό τον άντρα σας.

Κυριαρχία

Αυτή η φαντασίωση σας επιτρέπει να εμπλακείτε χωρίς ενοχές σε σεξουαλικά παιχνίδια που είναι ενδεχομένως ταμπού. Το να φαντάζεστε το εαυτό σας υποταγμένο, μπορεί να μεταφράζεται στην επιθυμία σας να χάσετε τον έλεγχο: η ελευθερία από τις ευθύνες είναι διεγερτική!

Σεξ με άλλη γυναίκα

Όχι, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αμφιβάλλετε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας. Δείχνει ότι εκτιμάτε την ελκυστικότητα του γυναικείου σώματος (είμαστε θεές!) και ότι είστε ανοιχτόμυαλη σε ό,τι αφορά την ευχαρίστηση.

Σεξ με τον σύντροφό σας

Είναι η πιο κοινή φαντασίωση των γυναικών και είναι συνήθως replay μερικών από τις πιο καυτές στιγμές σας. Δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι το σεξ με τον άντρα σας εξακολουθεί να σας «φτιάχνει»!

Πηγή: WebMD

v