Τα 5 καλύτερα οικογενειακά camping σε όλη την Ελλάδα

Τα 5 καλύτερα οικογενειακά camping σε όλη την Ελλάδα

Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, μπορεί να είστε διστακτικοί. Όσοι, όμως, έχετε ήδη κάνει camping με τα παιδιά σας θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει πιο ανέμελος τρόπος για να περάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας! Στο «ανέμελο» της υπόθεσης, το οποίο αποτελεί από μόνο του κίνητρο, προσθέστε και το «οικονομικό», ανακατέψτε με το «φυσικό», γαρνίρετε με το «παιχνιδιάρικο» και έχετε φτιάξει την τέλεια συνταγή για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές. Δεν σας πείσαμε ακόμα; Δείτε τα πέντε καλύτερα camping για παιδιά σε όλη την Ελλάδα και... ξεχάστε κάθε ενδοιασμό!

Σίμος, Ελαφόνησος

Μπορεί η φήμη του να έχει φτάσει πλέον σε κάθε άκρη της χώρας, μπορεί το Δεκαπενταύγουστο να μην βρίσκει κανείς ούτε χιλιοστό ελεύθερο στην παραλία του, όμως σαν την θάλασσα του Σίμου δύσκολα βρίσκει κανείς άλλη! Τα μοναδικά κρυστάλλινα και ζεστά νερά, η τεράστια αμμουδιά και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τόσο στην παραλία όσο και στο camping, ακριβώς από πίσω, κάνουν τον «Σίμο» εξαιρετική επιλογή για διακοπές με την οικογένεια. Στις παροχές του camping θα βρείτε εστιατόριο, mini market, γήπεδα ποδοσφαίρου και beach volley στην παραλία, γιγαντοθόνη προβολής αγώνων και ταινιών, καθώς και έναν χώρο με video games.

Τιμοκατάλογος (Ιούλιος – Αύγουστος): Ατομική διανυκτέρευση 8 ευρώ και 4 ευρώ για παιδιά 4 έως 10 ετών. Ενοικίαση θέσης μεγάλης σκηνής 10 ευρώ και 8 ευρώ για την μικρή σκηνή. Ενοικίαση θέσης αυτοκινήτου 3 ευρώ.

Club Αγία Άννα, Βόρεια Εύβοια

Δεν υπάρχει γονιός που να έχει βρεθεί στο Club Αγία Άννα και να μην έχει ενθουσιαστεί τόσο με τις εγκαταστάσεις όσο και με το προσωπικό που ασχολείται με τα παιδιά, καθώς το camping παρέχει αμέτρητες δημιουργικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες και παιδότοπου όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν. Στις παροχές του κάμπινγκ, το οποίο εκτείνεται σε 70 πευκόφυτα στρέμματα, περιλαμβάνονται γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και beach volley, δύο παιδότοποι, δύο πισίνες, μία γιγαντοθονή προβολής ταινιών, μία περιοχή ping-pong, τέσσερα εστιατόρια, τέσσερα μπαρ, ιατρείο, φούρνος, mini market και κατάστημα με είδη δώρων και αξεσουάρ και, φυσικά, ζεστό νερό, ρεύμα, ψυγειοκαταψήκτες και πλυντήρια. Η παραλία μπροστά στο camping είναι τεράστια παραλία, οργανωμένη σε σημεία της, και δύσκολα θα νιώσετε να στριμώχνεστε.

Τιμoκατάλογος (Ιούλιος-Αύγουστος): Το κόστος για τη διαμονή 2 ατόμων σε μεγάλη σκηνή είναι 38 ευρώ ανά διανυκτέρευση –στο πόσο αυτό περιλαμβάνεται και πρωινό. Η χρέωση για παιδιά από 2 έως 12 ετών είναι δωρεάν (άρα μία οικογένεια 4 ατόμων με 2 παιδιά έως 12 ευρώ πληρώνει 38 ευρώ ανά βραδιά). Το κόστος του αυτοκινήτου είναι 5,5 ευρώ και του ρεύματος 3,60 ευρώ. Δείτε αναλυτικά τις υπόλοιπες τιμές εδώ.

Ναυτίλος Κάμπινγκ, Σύβοτα

Αν δεν έχετε βρεθεί ακόμα στα σχεδόν εξωτικά παράλια της Ηπείρου (δεν αποκαλούν τα Σύβοτα τυχαία «Καραϊβική της Ελλάδας»), το κάμπινγκ αυτό αποτελεί ιδανική αφορμή. Χτισμένο αμφιθεατρικά σε επίπεδα, το χαμηλότερο εκ των οποίων σχεδόν ακουμπά το γαλαζοπράσινο κύμα του Ιονίου, διαθέτει πισίνα, παιδική χαρά, γήπεδο beach volley, δωρεάν Wi-Fi και beach bar. Η περιοχή είναι πλούσια σε πράσινο, χαρίζοντας απεριόριστη σκιά και δροσιά τους ζεστούς μήνες.

Τιμοκατάλογος (Ιούλιος-Αύγουστος): Οι τιμές για τον Αύγουστο ανά ημέρα είναι 8 ευρώ κατ' άτομο, 4,5 ευρώ ανά παιδί (4-10 ετών), 4,5 ευρώ για τη σκηνή, 3 ευρώ για το αυτοκίνητο και 3,5 ευρώ για την παροχή ρεύματος.

Φοίνικες, Φοινικούντα

Σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο, με ασφαλή πρόσβαση στην παραλία -και σε τι παραλία!- βρίσκεται το πολύ καλά οργανωμένο camping Φοίνικες. Οι εγκαταστάσεις είναι καθαρές, οι ώρες ησυχίας αυστηρές, ενώ στις εγκαταστάσεις διατίθεται παιδότοπος, βιβλιοθήκη και ταβέρνα με πολύ λογικές τιμές. Η δε Φοινικούντα προσφέρεται ιδανικά τόσο για τις υπέροχες παραλίες στη γύρω περιοχή, όσο και για αξιόλογα αξιοθέατα, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά.

Τιμοκατάλογος (Ιούλιος-Αύγουστος): Οι τιμές ανά ημέρα είναι 6 ευρώ κατ' άτομο (για παιδιά άνω των 11 ευρώ και ενήλικες), 4 ευρώ ανά παιδί (4-10 ετών), 5,5 ευρώ για τη σκηνή, 3 ευρώ για το αυτοκίνητο και 4 ευρώ για την παροχή ρεύματος.

Αρμενιστής, Χαλκιδική

Χρυσαφένια αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά, πολύ πράσινο και ένα εξαιρετικά οργανωμένο κάμπινγκ, εξοπλισμένο με ό,τι μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια. Για τους μικρούς κατασκηνωτές, πέρα από τη μεγάλη παιδική χαρά, υπάρχει θερινό σινεμά, ενώ διοργανώνονται εργαστήρια χειροτεχνίας και πολλά ακόμα παιχνίδια. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε, επίσης, εστιατόριο, καφέ, μπαρ, καθώς και γήπεδα beach volley, beach tennis, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ προσφέρονται και μαθήματα πρωινής γυμναστικής και γιόγκα.

Τιμοκατάλογος (Ιούλιος-Αύγουστος): Οι τιμές ανά ημέρα είναι 7,50 ευρώ κατ' άτομο (για παιδιά άνω των 11 ετών και ενήλικες), 4,10 ευρώ ανά παιδί (4-10 ετών), 7,5 ευρώ για τη σκηνή, 4,10 ευρώ για το αυτοκίνητο και 3,80 ευρώ για την παροχή ρεύματος.

v