5 τύποι σεξ που εκτιμάς όταν μεγαλώνεις

5 τύποι σεξ που εκτιμάς όταν μεγαλώνεις

Μπορεί μεγαλώνοντας το σεξ να είναι λιγότερο συχνό (συγκριτικά με τις εποχές της ανέμελης νεότητας), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι εκπλήξεις και η απόλαυση τελειώνουν. Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σεξ είναι ένα από τα πράγματα που όσο μεγαλώνουμε βελτιώνεται -ή, αν μη τι άλλο, «διευρύνεται». Ακολουθούν πέντε τύποι σεξ που ανακαλύψαμε και αγαπήσαμε μεγαλώνοντας.

Το «γρήγορα πριν γυρίσουν τα παιδιά» σεξ

Το «έχουμε το πολύ πέντε λεπτά πριν γυρίσουν τα παιδιά απ’ το φροντιστήριο» σεξ, γνωστό και ως «σεξ με μισοκατεβασμένο παντελόνι», είναι το έντονο σεξ που γίνεται με φρενήρεις ρυθμούς και περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα ρούχων. Συνήθως συμβαίνει στους πιο απίθανους χώρους και παρά το ότι συνήθως δεν προσφέρει στα κοριτσάκια οργασμό, η έντασή του φτάνει και περισσεύει για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Το πρωινό σεξ

Όταν είναι κανείς πιτσιρικάς, το πρωί δεν είναι η παραγωγικότερη ώρα του. Για ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά, το χρονικό διάστημα που ξεκινά απ’ την ώρα που ξυπνάνε και τελειώνει όταν τα παιδιά ξυπνήσουν, μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο και… παραγωγικό. Συχνά, είναι σεξ «χρωστούμενο» από την προηγούμενη νύχτα που ένας εκ των δύο ήταν πραγματικά πολύ εξαντλημένος για να κάνει σεξ (μαντέψτε ποιος).

Το «αποτελεσματικό» σεξ

Ή, αλλιώς, το «είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και ξέρουμε τι κάνουμε» σεξ. Τα έχουμε πει κι σε προηγούμενο άρθρο: ο χρόνος, δίνει στους ανθρώπους την δυνατότητα να γνωρίσουν το σώμα τους, απολαμβάνοντας έτσι περισσότερο το σεξ. Δύο άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν, δεν χρειάζονται χρόνο για να έρθουν σε οργασμό –χρειάζονται α) ένα τεταρτάκι (βία εικοσάλεπτο) και β) ο ένας τον άλλον.

Το «μη-σεξ»

Ναι, δεν πρόκειται για «τύπο» σεξ, πρόκειται για απουσία σεξ. Αλλά, όχι και για απουσία σεξουαλικής δραστηριότητας. Μιλάμε για τις περιπτώσεις αυτές, που μπορεί να μη γίνεται διείσδυση, αλλά μοιράζεται γενναιόδωρα χαρά. Μπορεί η κούραση να είναι τόση, που να κάνει μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη να φαίνεται βουνό. Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ο αμοιβαίος στοματικός έρωτας έρχεται για να δώσει την τέλεια λύση: ταχύτητα, άνεση, εγγυημένα αποτελέσματα.

Το σιωπηλό σεξ

Όταν τα παιδιά μπαίνουν στη ζωή ενός ζευγαριού, οι φωνές και οι αναστεναγμοί στο σεξ, φεύγουν. Όταν είναι μικρά είναι συνέχεια στο σπίτι, όταν μεγαλώνουν φοβάστε ότι θα σας καταλάβουν και η ηχομόνωση στο μέσο ελληνικό διαμέρισμα κάθε άλλο παρά βοηθά. Δύο σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι με παιδιά δεν έχουν λοιπόν παρά να κλείσουν το στόμα τους. Το ενδιαφέρον σ’ αυτή την περίπτωση, είναι ότι συνηθίζοντας το μουγγό σεξ, μαθαίνει κανείς να το αγαπά. Η σιωπή και το άγχος μη τυχόν και ακουστεί το παραμικρό τρίξιμο, φτιάχνουν ατμόσφαιρα πάθους και έντασης. Όσο πιο πολύ δεν επιτρέπεται να ακουστείς, τόσο θες να ακουστείς. Κι αν θες να ακουστείς, τότε περνάς καλά.

v