7 υπέροχα παλτό και jackets έως 50€

7 υπέροχα παλτό και jackets έως 50€

Το Φθινόπωρο είναι πια γεγονός, οι ζακέτες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα πιο «χοντρά» πανωφόρια δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν κι αυτά. Αν χρειάζεστε ένα καινούριο πανωφόρι, αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε πολλά λεφτά, μην ανησυχείτε! Ψάξαμε και βρήκαμε επτά παλτό, καμπαρντίνες και jackets που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ, για να ανανεωθείτε φθινοπωρινά και οικονομικά.

 

Βυσσινί καμπαρντίνα  από τα Stradivarius -29,95€

Αυτή η φθινοπωρινή, βυσσινί καμπαρντίνα είναι ό,τι πρέπει για τους φθινοπωρινούς μήνες. Συνδυάστε την με τζιν παντελόνι ή με φούστα και με πολύχρωμο κασκόλ ή φουλάρι για έξτρα χρώμα.

Θα τη βρείτε στα καταστήματα Stradivarius. Εναλλακτικά αγοράστε την ηλεκτρονικά από εδώ.

Μαύρο ασύμμετρο jacket από τα Zara -35,95€

Το μαύρο είναι κλασικό και οι ασύμμετρα σχέδια με μύτες και μεγάλους γιακάδες είναι πολύ της μόδας. Η πλάτη και ο γιακάς είναι από ψεύτικο δέρμα και τα μανίκια από γάζα, κάνοντάς το μια μάλλον βραδινή επιλογή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με στενό παντελόνι και μαύρα μποτάκια.

Βρείτε το στα καταστήματα Zara ή αγοράστε το ηλεκτρονικά από εδώ.

Δερμάτινο καφέ μπουφάν από τα Bershka -45.99€

Το δερμάτινο, στενό, καφέ jacket πάει με όλα, είναι για όλες τις ώρες και είναι από πέρσι σε κάθε βιτρίνα που σέβεται τον εαυτό της. Το συγκεκριμένο είναι απομίμηση δέρματος -έτσι διακαιολογείται και η χαμηλή τιμή του- και έχει καπιτονέ λεπτομέρειες. 

Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Bershka ή να κάνετε από εδώ την ηλεκτρονική σας παραγγελία.

Σουέντ μπορντό ζακέτα από τα Stradivarius -19,95€

Τι λέγαμε προηγουμένως; Ότι μύτες, γιακάδες και ασυμμετρίες είναι πολύ στη μόδα. Αυτή η μπορντό σουέντ ζακέτα το επιβεβαιώνει. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με μαύρο παντελόνι και μπλούζα για look νυχτερινό και… μοιραίο.

Κάντε την online παραγγελία σας από εδώ ή αναζητήστε την στα καταστήματα Stradivarius.

Παλτό με συνθετικό μαλλί προβάτου από τα Pull&Bear -49,99€

Αν το κρύο είναι εχθρός σας και θέλετε κάτι πραγματικά ζεστό για να το αντιμετωπίσετε αυτή η μοντέρνα… προβιά απ’ τα Pull&Bear είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Το παλτό είναι από συνθετικό μαλλί προβάτου και διαθέτει μεγάλη κουκούλα για τις έξτρα κρύες μέρες.

Αναζητήστε το στα καταστήματα ή κάντε από εδώ την παραγγελία σας. 

Άσπρο παλτό με μεγάλο γιακά από τα Bershka -49,99€

Αυτή τη σαιζόν, τολμήστε να… τα βάψετε άσπρα! Το συγκεκριμένο παλτό είναι από ύφασμα διπλής όψεως, με ζώνη και εντυπωσιακό, γούνινο γιακά. 

Κάντε την παραγγελία σας από εδώ ή αγοράστε το από τα καταστήματα Bershka.

Σταχτί σακάκι από τα H&M -39,99€

Είναι γκρι, έχει πολλά, μεγάλα κουμπιά και στυλάτο γιακά, είναι στενό και κοστίζει σχεδόν 40 ευρώ! Αυτό το σακάκι αρμόζει σε κάθε περίσταση (εντάξει, ίσως δεν είναι ιδανικό για δεξίωση) και ώρα και είναι ιδανικό για την καθημερινότητα.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M ή θα το αγοράσετε από εδώ. 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v