5 ξεχωριστοί χώροι για να οργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας

5 ξεχωριστοί χώροι για να οργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας

Μία από τις πιο ξεχωριστές μέρες του χρόνου καταφθάνει: τα γενέθλια του παιδιού σας! Κάθε φορά προσπαθείτε να σκεφθείτε μία πρωτότυπη ιδέα για το πώς θα τα γιορτάσετε και πάνω απ' όλα για το πώς θα κάνετε το χαρούμενο αυτή τη μέρα που, δικαιωματικά, του ανήκει. Αν έχετε ήδη οργανώσει πολλά πάρτυ στο σπίτι και ψάχνετε κάτι διαφορετικό, ευκαιρία να κάνετε μία έρευνα αγοράς σε χώρους που θα ενθουσιάσουν τα πιτσιρίκια και θα σας γλυτώσουν από τον στολισμό, το μαγείρεμα και το καθάρισμα!

1. Memoire cafe

Θα κατευθυνθούμε στα νότια προάστια και συκεκριμένα σε ένα καφέ στη Νέα Σμύρνη με vintage στυλ που θ' αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Η ιδιαίτερη διακόσμηση και ατμόσφαιρα του καφέ σίγουρα θα σας καταπλήξει! Διαθέτει όροφο που είναι αποκλειστικά για παιδιά, με παιδαγωγό που θα τα ψυχαγωγεί και θα τα προσέχει όσο απολαμβάνετε τον καφέ σας με τους υπόλοιπους γονείς. Αναλαμβάνει παιδικά πάρτυ σε καλές τιμές, που περιλαμβάνουν τα σνακ των παιδιών, την διακόσμηση του χώρου και την παιδαγωγό.

Ειδική προσφορά: 170 ευρώ για 10 παιδιά και 20 ενήλικες (ισχύει μέχρι τις 15.00). Διαφορετικά οι τιμές κυμαίνονται σε 10 ευρώ/ παιδί και 5 ευρώ/ ενήλικα.

Πού θα πάτε: Ελ. Βενιζέλου 59-61, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980883308

Facebook page: Memoire Cafe.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο στολισμός,το μενού με αλμυρά σνακ και γλυκά αλλά ΟΧΙ η τούρτα.

2. Πολυχώρος Άγκυρα

Ο Πολυχώρος Άγκυρα σας υποδέχεται για να γιορτάσετε μαζί τα γενέθλια του παιδιού! Η τέχνη και η φαντασία πρωτοστατούν και μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το τραγούδι και τις ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστες στιγμές ενώ οι γονείς πίνουν τον καφέ τους στο αίθριο! Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ένα «Ταξίδι στην χώρα των Μαγικών Καπέλων», να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σ' ένα πάρτι καραόκε ή ν' απολαύσουν μία απολαυστική παράσταση του Καραγκιόζη!

Πού θα πάτε: Σόλωνος 124 και Εμ. Μπενάκη, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103837667

Τιμές: Για το «Ταξίδι στην Χώρα των Μαγικών Καπέλων», το συνολικό κόστος είναι 320 ευρώ μέχρι 30 παιδιά για συνολική διάρκεια 3 ωρών.

Για την παράσταση του Καραγκιόζη διάρκειας μίας ώρας το κόστος είναι 150 ευρώ και το κόστος για απασχόληση με εμψυχωτές μετά την παράσταση  το κόστος είναι 50 ευρώ για δύο ώρες.

Για το πάρτυ καραόκε, το συνολικό κόστος είναι 200 ευρώ μέχρι 30 παιδιά.

Το κόστος για το catering γίνεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Ενδεικτικά, προσφέρεται μενού με 4,60 ευρώ/παιδί επιπλέον.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο στολισμός αλλά ΔΕΝ περιλαμβάνεται η τούρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

3. Planet Physics

 

Τι θα λέγατε για έναν χώρο που κάνει την φυσική... παιχνίδι; Στόχος του Planet Physics είναι να κάνει τη μάθηση πιο ενδιαφέρουσα για τα παιδιά μ' ένα διαδραστικό τρόπο. Για ένα ξεχωριστό πάρτυ, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν αλλά και να μάθουν, ο «επιστημονικός» παιδότοπος του Planet Physics είναι ιδανικός! Για παιδιά μέχρι οκτώ ετών, υπάρχει μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην οποία ψυχαγωγούνται υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού ενώ τα πιο μεγάλα παιδιά μπορούν ν' απασχοληθούν δημιουργικά σε ένα διαφορετικό χώρο, όπου θα προσπαθήσουν να φτιάξουν την μεγαλύτερη σαπουνόφουσκα που υπάρχει και να λύσουν το αρχαιότερο παζλ όλων των εποχών!

Πού θα πάτε: Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108033984

Τιμές: 8 ευρώ/ παιδί για τις δραστηριότηες. Για το παιδικό μενού, η κατώτερη χρέωση είναι 5 ευρώ/ παιδί επιπλέον (με club sandwich). Αν επιλέξετε pizza ή burger, το κόστος ανεβαίνει στα 6 και 7 ευρώ/ παιδί αντίστοιχα.

Συνολική διάρκεια party: 3 ώρες.

Στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται η τούρτα.

Επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

4. Village Cinemas 

Αν το παιδί σας είναι... σινεφίλ, ευκαιρία να οργανώσετε το πιο πρωτότυπο πάρτυ στα village cinemas! Κλείνετε μία αίθουσα αποκλειστικά για σας και επιλέγετε μία ταινία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία παιδικών τίτλων. Στο τέλος, ακολουθεί παιδικό μενού και παιχνίδι. Αυτό ήταν όλο... Και το πάρτυ είναι έτοιμο!

Πού θα πάτε: σε έναν από τους χώρους των Village Cinemas

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102704800

Τιμή ανά παιδί: 10 ευρώ/ παιδί (εισιτήριο, pop corn και χυμός ή νερό). Το μενού χρεώνεται επιπλέον 5,50 ή 6,50 ευρώ/παιδί , ανάλογα με τα πιάτα που θα επιλέξετε.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

5. Super Bowl

Ευκαιρία να μυήσετε τα παιδιά στο bowling. Επιλέξτε ένα από τρία πακέτα για πάρτι που σας προσφέρει ο χώρος του Superbowl και διασκεδάστε και εσείς μαζί με τα πιτσιρίκια, παίζοντας! Η ομάδα του Super Bowl θα φροντίσειγια τα πάντα: τις προσκλήσεις, το catering, τη διακόσμηση και φυσικά τις ειδικές μπάλες και τα παππούτσια για τους μικρούς μας φίλους.

Πού θα πάτε: Super Bowl, Καναπιτσέρη 10, Ρέντης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105615043

Τιμή: 11-13 ευρώ/παιδί, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Οι τιμές ισχύουν για 10 ομάδες των 10 παιδιών το λιγότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χώρου.

v