10... απαράδεκτες τάσεις της μόδας του 2015!

10... απαράδεκτες τάσεις της μόδας του 2015!

Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πιστεύεις ότι η ασχήμια του κόσμου τούτου σε έχει ταΐσει όση αηδία μπορεί να αντέξει το στομάχι σου. Αλλά, όχι αγαπητή αναγνώστρια. Ο κόσμος της μόδας είναι πάντα έτοιμος να κάνει trend κάτι ακόμη απαισιότερο απ' αυτό που έχεις θεωρήσει «ό,τι απαισιότερο μπορεί να υπάρξει». Τρανό παράδειγμα η χρυσόσκονη στις αξύριστες μασχάλες. Ή μια επίδειξη μόδας όπου τα μοντέλα, αντί για τσάντες, φορούν... άλλα μοντέλα. Ή το γκλίτερ στις γενειάδες των αντρών.

Ας μην πολυλογούμε. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ένα πράγμα: Ανθρωπότητα, έχεις πάρει το στραβό δρόμο! Δείτε τις χειρότερες τάσεις της μόδας της χρονιάς που μας αφήνει και αναφωνήστε μαζί μας «ΓΙΑΤΙ;». 

Αθλητικά πέδιλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να το βάλεις στα πόδια

Η Vogue, τον Απρίλιο του σωτήριου έτους 2015 μάς σύστησε αυτό το αριστούργημα: πέδιλα με αθλητική σόλα, που είναι όμως και κάπως ψηλή, γιατί είμαστε πάνω απ' όλα κυρίες. Και μια κυρία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να ρίξει ένα sprint 100 μέτρων.

Παλτό-στρουθοκάμηλος για όλες τις ώρες της μέρας

Οίκος υψηλής ραπτικής, προτείνει να ρίξεις δυο-τρεις τόνους πούπουλα πάνω σου το χειμώνα. Ιδανικό για κάθε περίσταση: super market, πάρτι φίλων, βαθμοί στο σχολείο.

Victoria's Secret: Απλότητα, λιτότητα, διακριτικότητα

Όταν τα μοντέλα της πασίγνωστης εταιρείας βγαίνουν στην πασαρέλα, δεν αστειεύονται! Δένουν ένα μάτσο μπαλόνια και ένα ακόμη μάτσο τούλι πάνω τους και σε σαγηνεύουν με την κομψή απλότητά τους.

Victoria's Secret #2: Το μίνιμαλ ξαναχτυπά

Το σύνολο-απάντηση στην ερώτηση «Πώς να τον τρελάνω στο κρεβάτι;». Η γοητεία βρίσκεται στα απλά, καθημερινά αξεσουάρ που η καθεμία από εμάς έχει στην ντουλάπα της -όπως ένα κολάν Ζήνα/Αμαζόνα/Θηριοδαμαστής. Αν η Μαλβίνα Κάραλη ζούσε, σίγουρα θα το εκτιμούσε.

Όταν η Nail Art τα έχει βαρεθεί όλα...

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Μπουχτήσατε πια με τα συμβατικά σχέδια μανικιούρ και ψάχνετε απεγνωσμένα μια λύση που θα σας κάνει πραγματικά να ξεχωρίσετε; Ιδού, λοιπόν. Μας ευχαριστείτε αργότερα.

Εδώ, η κατάσταση σοβαρεύει επικίνδυνα

Κυριολεκτικά επικίνδυνα. Ίσως δεν υπέπεσε στην αντίληψή σας, αλλά πριν μερικούς μήνες το ίντερνετ γέμισε με πραγματικά πρησμένα χείλη, όπως αυτά:

Έφηβες απ' όλο τον κόσμο προσπάθησαν να μιμηθούν τα σαρκώδη χείλη της Kylie Jenner, Αμερικανίδας μοντέλου και τηλέ-περσόνας και δημιούργησαν το trend "Kyliy Jenner Challenge", όπου ρουφούσαν με δύναμη τον αέρα μέσα από ένα ποτήρι εφαρμοσμένο στα χείλη τους. Θα το ξαναπούμε: Ανθρωπότητα, δεν είσαι στα καλά σου!

Γκλίτερ στη ρίζα και κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν έχεις πάει κομμωτήριο

Μπόνους σ' αυτό το ιδιοφυϊές trend: η μπανιέρα σου πραγματικά λάμπει!

Πλέξτε ένα κασκολάκι στα μαλλιά σας

Το 2015 μάς κληροδότησε ακόμη μια μόδα-τομή στην ιστορία της μόδας: το σεμεδάκι μαλλιών.

Πασπαλίστε με χρυσόσκονη την αξύριστη μασχάλη σας για fabulous εμφανίσεις

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι είναι χειμώνας και δεν μπορούμε να το λανσάρουμε από αύριο κιόλας. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. 

Η μόδα της εκθαμβωτικής γενειάδας

Αν ένα πράγμα είναι χειρότερο από την απαστράπτουσα αξύριστη μασχάλη, αυτό είναι η απαστράπτουσα γενειάδα.

«Μισό, να πάρω το μοντέλο μου και φύγαμε»

Το προσωπικό αγαπημένο μας. Ο Rick Owens σε επίδειξη της χρονιάς που μας πέρασε έδωσε ένα γερό χαστούκι στα μούτρα της Παγκόσμιας Βιομηχανίας Μόδας. Έβαλε τα μοντέλα του να φορέσουν άλλα μοντέλα του, καθώς οι τσάντες είναι πασέ. 

Το μοντέλο, φοριέται ως τσάντα πλάτης:

Αλλά και ως μάρσιπος:

Η Μαλβίνα σχολιάζει μόδα:

Γιατί δεν μπορούσαμε να μη το βάλουμε και γιατί αν δεν το έχετε δει, πρέπει να το δείτε τώρα!

v