Οι καλύτερες νεροτσουλήθρες στην Ελλάδα!

Οι καλύτερες νεροτσουλήθρες στην Ελλάδα!

Εντάξει, το καλοκαίρι στην ηλιόλουστη χώρα μας θέλει θάλασσα και παραλία, αλλά καμιά φορά δεν βλάπτει να παίρνουμε τα παιδιά και να πηγαίνουμε στις πλησιέστερες νεροτσουλήθρες, όπου η εμπειρία είναι διαφορετική και εξαιρετικά διασκεδαστική, αν και τεχνητή. Ορίστε, λοιπόν, μερικά υδάτινα πάρκα ανά την Ελλάδα για τρέλες και μπουγελώματα...

Η Waterland στη Θεσσαλονίκη

Λίγο έξω απ’ τη συμπρωτεύουσα, στην περιοχή των Ταγαράδων, βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ελλάδας, η μαγευτική Waterland με τις θεότρελες τσουλήθρες, τα πολλά νεροπαιχνίδια και τις πισίνες με τα τεχνητά κύματα.

Το Water Park στη Ρόδο

Όχι μακριά απ’ το κέντρο της Ρόδου, βρίσκεται το υπέροχο Water Park, μία τεράστια έκταση γεμάτη με τσουλήθρες κάθε είδους και για κάθε ηλικία, με δραστηριότητες για δραστήριους μικρούς και μεγάλους, αλλά και χώρους για χαλάρωση και καλοκαιρινή ραστώνη.

Η Limnoupolis στα Χανιά

Στα Χανιά, στην περιοχή Βαρύπετρο, βρίσκονται 65 στρέμματα υδάτινης διασκέδασης με το χαρακτηριστικό όνομα Limnoupolis, ένα πάρκο γεμάτο καλοκαιρινά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, τσουλήθρες, απίστευτα τούνελ και μια πισίνα για... Ταρζάν.

Το Tsilivi Water Park στη Ζάκυνθο

Στο χωριό Τσιλιβί, 6 χιλιόμετρα απ’ την πόλη της Ζακύνθου, επισκέπτες και ντόπιοι κάθε ηλικίας απολαμβάνουν κάθε μέρα τις τέλειες νεροτσουλήθρες, τις πισίνες και τα ευφάνταστα νεροπαιχνίδια στη ζούγκλα του Tsilivi Water Park που μένουν αξέχαστα σε κάθε παιδί και βγάζουν τους γονείς ασπροπρόσωπους.

Το Acqua Plus στο Ηράκλειο

Στην Χερσόνησο του νομού Ηρακλείου, βρίσκει κανείς το παλιότερο υδάτινο πάρκο των Βαλκανίων, το εκπληκτικό Acqua Plus, εξοπλισμένο με κάθε είδους νεροτσουλήθρα για όλα τα γούστα και όλα τα στομάχια, εγγυημένη διασκέδαση για κάθε λάτρη του νερού που θα περάσει τις πύλες του.

Το Water Fun στην Κόρινθο

Πολύ κοντά στην Αθήνα, στον Ισθμό της Κορίνθου, υπάρχει το Water Fun, ένα υδάτινο πάρκο που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς... νεροτσουληθροκυνηγούς με τσουλήθρες για τολμηρούς και σκοτεινούς τύπους, για παρέες και παιδιά, για ριψοκίνδυνους αλλά και για όσους ψάχνουν, απλώς, κάτι κουλ.

Το Aqua Land στην Κέρκυρα

Εδώ και 19 χρόνια, το υδάτινο πάρκο αναψυχής Aqua Land χαρίζει σε όσους επισκέπτονται το νησί της Κέρκυρας ατελείωτη διασκέδαση με τις extreme νεροδιαδρομές και τις χαλαρές πισίνες του, τα παιδικά νεροπαιχνίδια και τους τεράστιους χώρους για χαλάρωση, φαγητό και δροσερά ποτά.

Καλές βουτιές!

v