Γιατί έχω «λακάκια» στη μέση

Γιατί έχω «λακάκια» στη μέση

Το πλούσιο μπούστο και τα «γεμάτα» οπίσθια είναι οι κλασικές προτιμήσεις των αντρών. Κάποιοι, όμως, ίσως σας πουν ότι έχουν μια ακόμα αδυναμία στο σώμα των γυναικών: τις λακούβες που βρίσκονται στην πλάτη, στο σημείο πάνω απ’ τους γλουτούς. Αν και πολλές γυναίκες δεν έχουν παρατηρήσει καν αν τις έχουν, οι «λακούβες» στην πλάτη θεωρούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένα από τα πιο sexy σημεία στο γυναικείο σώμα.

Αν δεν πειστήκατε ακόμα, η ονομασία που τους έδωσε ο Μικελάντζελο (ναι, θεωρείται σέξι από τόσο παλιά) «τα λακάκια της Αφροδίτης», το αποδεικνύει. Στους άντρες, το αντίστοιχο σημείο ονομάζονται «τα λακάκια του Απόλλωνα» για τους ίδιους λόγους. 

Τι μπορεί να σημαίνουν όμως και γιατί δεν τα έχουν όλοι; Αυτά τα σημάδια, που μοιάζουν με δύο βαθουλώματα, είναι καθαρά θέμα DNA, όπως το να γεννηθεί κανείς με λακάκι στο πηγούνι ή μεγάλη μύτη, επομένως είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε μεγαλώνοντας.

Τα λακάκια, εκτός από το ότι μας προσθέτουν γοητεία, διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία του αίματος γιατί βρίσκονται κοντά στην πύελο, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, αφού έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό.  

Γενικά θεωρείται ότι όσοι έχουν αυτές τις «λακούβες» το «έχουν» με τον έρωτα, κάτι που δεν αποδεικνύεται (προς το παρόν) από έρευνες αλλά μάλλον ισχύει από την εμπειρία μας και την ζήτησή τους. Εξάλλου, ας το σκεφτούμε και από τη γυναικεία πλευρά. Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να χαζεύει τα λακάκια στην πλάτη ενός άντρα;

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να δείτε αν διαθέτετε κι εσείς αυτές τις sexy λακούβες. Αν ναι, θα καταλάβετε γιατί περνάτε καλά στο σεξ...

Πηγή: yourtango.com
 

v