5... καυτές παραλλαγές του ιεραποστολικού!

5... καυτές παραλλαγές του ιεραποστολικού!

Σίγουρα, όλοι και όλες, δεν είμαστε τίποτα λιγότερο από Βεζούβιοι που είναι έτοιμοι να εκραγούν. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ξεχειλίζουμε από πάθος, ότι είμαστε ανθρώπινες μηχανές του σεξ έτοιμες ανά πάσα στιγμή για νέες ερωτικές περιπέτειες. Όμως ακόμη και οι θεοί του σεξ, πότε-πότε πέφτουν στην παγίδα της ρουτίνας, διαλέγουν την εύκολη οδό και καταλήγουν να κάνουν τους σουμιέδες να μισοαναστενάζουν.

Κατανοούμε ότι δεν γίνεται να είναι κανείς πάντα διαθέσιμος για ακροβατικά, αλλά μας είναι και αδύνατο να συμβιβαστούμε με τη μετριότητα, επομένως αναλάβαμε για σας να βρούμε τη χρυσή τομή. Το κλασικό, αγαπημένο ιεραποστολικό που ανέθρεψε γενιές και γενιές εραστών μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικό, πιο παθιάρικο και πιο πιπεράτο με μικρές (στο μάτι, μεγάλες στο κρεβάτι) πινελιές ανανέωσης.

Φύγαμε:

Επ’ ώμου, αρμ!

Βάλτε τα πόδια σας στους ώμους του ερωτικού σας συντρόφου και θα δείτε ότι δύο είναι τα τινά σ’ αυτή την αγαπημένη παραλλαγή του ιεραποστολικού, αγαπητές φίλες. Κατ’ αρχάς η θέση των ποδιών στενεύει τον κόλπο, δίνοντας έξτρα πόντους στην αίσθηση της διείσδυσης. Δεύτερον (και εξίσου σημαντικό): η θέα που προσφέρεται αλλά και το κλίμα που δημιουργεί αυτή η στάση λειτουργούν οπωσδήποτε τονωτικά και παιχνιδιάρικα.  

Στο κελί 33

Τη βία πολλοί εμίσησαν, το παιχνίδι εξουσίας (στο σεξ) ουδείς! Ένας από τους σιγουρότερους τρόπους να ανάψουν τα αίματα χωρίς να ιδρώσετε τη φανέλα, είναι να σφίξετε τα πόδια σας κάνοντας τον κόλπο να στενέψει και να ζητήσετε απ’ τον καλό σας να κρατήσει τα χέρια σας κάτω, σαν να σας έχει αιχμάλωτη. Το πατροπαράδοτο παιχνίδι θύτη-θύματος σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!

Πόδια ψηλά κι όλα τα φτάνω

Ξαπλώστε στην άκρη του κρεβατιού, λυγίστε τα πόδια σας και φέρτε τα γόνατα στο στήθος σας. Ζητήστε απ’ τον καλό σας να σας πιάσει από τους αστραγάλους και να κάνει παιχνίδι, όπως θέλει (φέρνοντάς τα κοντά, λυγίζοντάς τα κι άλλο, ανοίγοντάς τα κ.ο.κ.). Αφήστε τον να κυριαρχήσει στη (συγκεκριμένη) παρτίδα και απολαύστε τους καρπούς της… ήττας σας.

Κουλουριαστείτε!

Βελτιώστε την αίσθηση της κλασικότερης των κλασικότερων στάσης, ανασηκώνοντας ελαφρά τη μέση σας (μπορείτε και να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι) και τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω από τον κορμό του. Η θέση της λεκάνης σας θα βοηθήσει την κλειτοριδική διέγερση και η στάση γενικώς θα ευνοήσει φιλάκια, βλέμματα και τρυφερότητα αν είστε σε γλυκό mood.

Σημειώσατε Χ

Αφήστε τον καλό σας να έρθει από πάνω σας κανονικά, σαν σε οποιοδήποτε ιεραποστολικό και, μετά, ζητήστε του να στρίψει λιγάκι το σώμα του με τέτοιον τρόπο, που τα σώματά σας να σχηματίζουν ένα Χ. Η τριβή που θα προκαλέσει αυτή η νέα γωνία διείσδυσης θα λειτουργήσει σίγουρα υπέρ σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v