Μαμάδες εναντίον Μπαμπάδων: 10 πράγματα που κάνουν εντελώς διαφορετικά!

Μαμάδες εναντίον Μπαμπάδων: 10 πράγματα που κάνουν εντελώς διαφορετικά!

Οι άντρες διαφέρουν σημαντικά από τις γυναίκες σε νοοτροπία, κάτι που δεν αλλάζει ακόμα κι όταν γίνουν γονείς. Ναι μεν οι δύο σύντροφοι μπορεί να χαράσσουν κάποιες κοινές τακτικές διαπαιδαγώγησης, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μπαμπάδες αρκετές φορές μπορεί να … ξεφύγουν λίγο! Ειδικά αν η μαμά λείπει, ο μπαμπάς βρίσκει ευκαιρία να κάνει τα πάντα με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζονται όλα: η σοβαρότητα και η τρυφερότητα της μαμάς από τη μία και η ελευθερία και το παιχνίδι του μπαμπά από την άλλη.

1. Η μαμά μοιράζεται ένα μιλκ σέικ με την κόρη της. Δεν σκέφτεται, όμως, ότι είναι κακό για την υγεία της; Ο μπαμπάς, αντίθετα, έκανε τη θυσία να φάει όλο το μπέργκερ- για να μην μπει σε πειρασμό το παιδί του!

2. Αριστερά, η μαμά καθοδηγεί και δεξιά ο μπαμπάς… οδηγεί!3. Όταν είσαι έξω και έχεις ξεχάσει το φαγητό του παιδιού, πρέπει να βρεις άλλες «πρωτοποριακές» μεθόδους να το ταΐσεις.4. Με τη μαμά, το μωρό απολαμβάνει τη βόλτα του στο καροτσάκι. Με τον μπαμπά, το μωρό είναι το καροτσάκι.

5. «Η καλύτερη στολή στην τάξη θα πάρει το πρώτο βραβείο!»: Και οι δύο γονείς έβαλαν τα δυνατά τους, ο καθένας με το γούστο του.

6. Ώρα για παιχνίδι! Παραμύθι για τα παιδιά ή playstation για τον μπαμπά;7. Μαγειρική με τα παιδιά αριστερά- μαγειρεύοντας το παιδί δεξιά.8. Ακόμα και η βόλτα στο λούνα –παρκ είναι διαφορετική…9. Για τον ζωολογικό κήπο ούτε κουβέντα!

10. Δημιουργικό παιχνίδι με τη μαμά VS δημιουργικό παιχνίδι με τον μπαμπά...

Πηγή: Brightside.me

 

v