12 νέα gadgets για μωρά που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη

12 νέα gadgets για μωρά που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη

Το να φροντίζεις ένα μωρό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για καλή μας τύχη, όμως, υπάρχουν γονείς που έχουν την φαντασία και τα μέσα να διευκολύνουν τη ζωή των υπολοίπων εφευρίσκοντας, δημιουργώντας και λανσάροντας τελικά στην αγορά gadgets, τα οποία υπόσχονται να μας λύσουν τα χέρια. Ξεχωρίσαμε τα πιο καινούργια από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε για να επιλέξετε αυτό που θα δώσει λύση στις δικές σας ανάγκες.

Χερούλι για μπιμπερό

Αν το μωρό σας έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί -και κυρίως να θέλει- να κρατά μόνο του το μπιμπερό, το οποίο όμως δεν είναι εργονομικά φτιαγμένο για τα βρεφικά χεράκια, αυτό το gadget θα σας δώσει τη λύση! Είναι ελαστικό και έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί κάθε τύπο μπιμπερό, επιτρέποντας στο μωρό σας να πίνει μόνο του γάλα ή νερό του, είτε το έχετε στην αγκαλιά σας είτε όχι.

Τιμή: 13,99 δολάρια, από το Amazon.

«Σιγαστήρας» πόρτας

Αν δεν θέλετε να ξυπνήσει ποτέ ξανά το μωρό σας από τον ήχο που κάνει η χειρολαβή της πόρτας, μόλις βρήκατε το τέλειο gadget. Πρόκειται απλά για ένα κομμάτι υφάσματος που πιάνεται από τα δύο πόμολα και εμποδίζει την γλώσσα να κάνει θόρυβο.

Τιμή: 9,67 ευρώ, από το Etsy.

Βραδινό φωτάκι

Παρέχει ακριβώς όσο φως χρειάζεται το δωμάτιο του μωρού, ώστε να μπαίνετε χωρίς να χτυπάτε πάνω στα έπιπλα, αλλά και χωρίς να ξυπνά το μωρό. Επίσης, δεν έχει διακόπτη –το φωτάκι αυτόματα ανάβει όταν σκοτεινιάζει και σβήνει με το πρωινό φως.

Τιμή: 13,99 δολάρια, από το Amazon.

Η ιδανική μπουρνουζοπετσέτα

Αν συνηθίζετε να κάνετε μόνη σας μπάνιο το μωρό, σίγουρα θα δυσανασχετείτε κάθε φορά που βγάζοντάς το από το μπανάκι γίνεστε μούσκεμα, καθώς η πετσέτα ή το μπουρνούζι του δεν «κάθεται» ποτέ καλά στην αγκαλιά σας.

Μόλις βρήκατε τη λύση: Η πετσέτα αυτή έχει δύο "σιλικονένια" πιασίματα που ενώνουν στο πίσω μέρος του λαιμού σας, ώστε όχι μόνο να προστατεύεστε από τις πιτσιλιές του μωρού, αλλά και να το βγάζετε χωρίς να βρέχεστε καθόλου. Τέλεια;

Τιμή: 34,99 δολάρια, από το Amazon.

Όρθιο μπανάκι

Η πρωτοτυπία με αυτό το μπανάκι είναι ότι το μωρό κάθεται μέσα σε σχεδόν όρθια θέση, περίπου όπως ήταν και στη μήτρα σας, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ άνετο, και δεν γλιστρά όπως τα συμβατικά μπανάκια.

Τιμή: 47,95 δολάρια, από το Amazon.

Το μπλουζάκι-wrap

Θυμίζει μάρσιπο τύπου wrap, αλλά δεν είναι. Είναι ένα αμάνικο μπλουζάκι που έχει την ιδανική θέση για το μωρό σας, φτιαγμένη από το ίδιο ελαστικό, απαλό και ευάερο ύφασμα. Και είναι ό,τι καλύτερο για να έχετε το μωρό πάντα μαζί σας και όσο πιο κοντά γίνεται στην καρδιά σας!

Τιμή: 70 δολάρια, από το Lalabu.

Sock ons για να μην βγάζει τις κάλτσες

Έχετε βαρεθεί να βάζετε συνεχώς τις κάλτσες του μωρού, το οποίο τις βγάζει αμέσως μετά; Μόλις βρήκατε την ιδανική λύση!

Τιμή: 5 ευρώ ανά ζευγάρι, από το Moms.gr.

Μασητικό κολιέ για μαμάδες

Σχεδόν καμία μαμά δεν φορά κοσμήματα όταν έχει μωρό, από φόβο ότι αυτό θα θέλει να τα δαγκώσει. Στην άκρη αυτού του κολιέ, όμως, κρέμεται ένα παντατίφ-μασητικό, φτιαγμένο με τα πιο ασφαλή υλικά, ώστε να μπορεί να το δαγκώνει το μωρό σας, όταν το έχετε αγκαλιά, με την ησυχία του.

Τιμή: 22 δολάρια, από το Smart Mom Jewelry.

Μπιμπερό που αναμειγνύει το νερό με τη σκόνη

Ιδανικό για τους γονείς που πηγαίνουν συχνά βόλτες με το μωρό, αφού απλά συμπληρώνετε την ποσότητα σκόνης και ζεστού νερού που θέλετε, η σκόνη αποθηκεύεται σε ξεχωριστό τμήμα του μπιμπερό και όταν έρθει η ώρα να ταΐσετε το μωρό, απλά πατάτε ένα κουμπί και αναμειγνύεται με το νερό! Έξυπνο;

Τιμή: 19,85 δολάρια, από το Amazon.

Baby-vac μηχανική αναρρόφηση

Η όλη διαδικασία της αναρρόφησης όταν το μωρό έχει μυξούλες, είναι ένα πραγματικό μαρτύριο, τόσο για το μωρό όσο και για τους γονείς. Αυτή η συσκευή, όμως, που ρουφά τις μυξούλες μηχανικά, αφού εφαρμόζει στην ηλεκτρική σας σκούπα, θα σας βοηθήσει τρομερά να τραβήξετε πολύ περισσότερες, πολύ πιο γρήγορα! Δείτε πώς δουλεύει:



Τιμή: 19,99 δολάρια, από το Amazon.

Μασητικό με παιχνίδι που "βεντουζώνει" στο τραπεζάκι

Το μωρό σας θεωρεί ότι το να πετά τα παιχνίδια του από το καρεκλάκι στο πάτωμα και εσείς να τα μαζεύετε, έχει πλάκα για όλους. Η μέση σας, όμως, δεν συμφωνεί. Για χάρη της, αξίζει να πάρετε αυτό το τέλειο παιχνίδι που αφενός βεντουζώνει στο τραπεζάκι του, αφετέρου έχει στην άκρη του και ένα ασφαλές μασητικό!

Τιμή: 19,99 δολάρια, από το Amazon.

Παιχνίδι-κρεμαστάρι για τις πιπίλες

Μια ακόμα φοβερή ιδέα, για τα μωρά που βρίσκουν διασκεδαστικό να πετούν διαρκώς τις πιπίλες τους στο πάτωμα. Το γλυκύτατο αυτό πιθηκάκι, έχει δύο χεράκια ειδικά φτιαγμένα για να κρέμονται από εκεί οι πιπίλες του μωρού, τις οποίες μπορεί να πιάνει και να βάζει μόνο στο στόμα του, όταν κάθεται π.χ. στο ριλάξ!

Τιμή: 19,99 δολάρια, από το Amazon.

v