10 παιδικές ταινίες που πρέπει να δείτε φέτος με τα παιδιά

10 παιδικές ταινίες που πρέπει να δείτε φέτος με τα παιδιά

Είστε και εσείς από τους γονείς που ανυπομονούσαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ώστε να πηγαίνετε όλοι μαζί στο σινεμά; Που ακόμα και πριν αποκτήσετε παιδιά, παρακολουθούσατε εξίσου ευχάριστα παιδικές ταινίες; Και που, τώρα πια που τα παιδιά μεγάλωσαν, δεν χάνετε κανένα αξιόλογο animation –ανυπομονώντας, μάλιστα, για τις νέες ταινίες της Disney/Pixar και της DreamWorks; Αν είστε, λοιπόν, σαν κι εμάς, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσετε καμία από τις παρακάτω εξαιρετικές παραγωγές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις ελληνικές αίθουσες το 2017.

Ποπ-κορν, χυμοί, γυαλιά 3D σε κάποιες περιπτώσεις και… δείτε τις δέκα εξασφαλισμένες εξόδους σας με τα παιδιά τη φετινή χρονιά:

Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the beast)

Πότε βγαίνει: Μάρτιος 2017



Το πλέον αγαπημένο παραμύθι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μια «ζωντανή» διασκευή της κλασσικής ταινίας της Disney. Η «Πεντάμορφη» Belle φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του, ωστόσο παρά τους φόβους της, όχι μόνο γίνεται φίλη με τα μαγεμένα αντικείμενα που ζουν στο κάστρο, αλλά ανακαλύπτει και την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

Πρωταγωνιστούν: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen και Emma Thompson.

Η ταινία Lego Batman (The Lego Batman Movie)

Πότε βγαίνει: 9 Φεβρουαρίου 2017



Αν το παιδί σας λάτρεψε την «Ταινία LEGO®» (που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο), τότε θα ενθουσιαστεί που ο πρωταγωνιστής της έχει πλέον την ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.

Στην «Ταινία LEGO® Batman» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δανείζει τη φωνή του στον Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν. Δίπλα του ο Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στον Ρόμπιν/Ντικ Γκρέισον, η Ιωάννα Πηλιχού στη Μπάρμπαρα Γκόρντον/Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης στον μπάτλερ και βοηθό του Μπάτμαν, Άλφρεντ Πένιγουερθ.

Αρχηγός από κούνια (The Boss Baby)

Πότε βγαίνει: 30 Μαρτίου 2017



Ο σκηνοθέτης της «Μαδαγασκάρης» μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το πιο ασυνήθιστο μωρό. Φορά κοστούμι, μιλά σαν μεγάλος και… κάτι δεν πάει καλά μαζί του! Το «Αρχηγός από Κούνια» είναι μια ξεκαρδιστική ιστορία για το πώς η άφιξη ενός νέου μωρού επηρεάζει μια οικογένεια, υπό την οπτική γωνία ενός απολαυστικά αναξιόπιστου αφηγητή, του 7χρονου Τιμ, με την ανεξάντλητη φαντασία. Το μήνυμά της δεν είναι άλλο από την αξία της οικογένειας, μεταφέρεται όμως με πανέξυπνο, πρωτότυπο και τρυφερό τρόπο.

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό (Smurfs: The Lost Village)

Πότε βγαίνει: 30 Μαρτίου 2017



Τα κινηματογραφικά Στρουμφάκια γίνονται ξανά κινούμενα σχέδια και μας χαρίζουν μια ακόμα απολαυστική, ξεκαρδιστική ταινία. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε έναν συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία!

Αυτοκίνητα 3 (Cars 3)

Πότε βγαίνει: Καλοκαίρι 2017



Τα αγόρια σας πρόκειται να ξετρελαθούν αφού ο Κεραυνός Μακουίν επιστρέφει! Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Δόκτωρα Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και τελικά θα αποδείξει ότι ο αριθμός #95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή. Το φινάλε της ταινίας; Εντελώς ανατρεπτικό!

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3)

Πότε βγαίνει: Καλοκαίρι 2017



Ο Γκρου και τα λατρεμένα Minions επιστρέφουν φέτος με το «Εγώ, ο Απαισιότατος 3», προκειμένου να βάλουν φρένο στον αιώνιο εχθρό του Γκρου, Μπάλταζαρ Μπρατ, ο οποίος πλέον έχει και την αγαπημένη του Λούσυ στο πλευρό του.

Μικρό μου Πόνυ: Η ταινία (My Little Pony: The Movie)

Πότε βγαίνει: Φθινόπωρο 2017


Προετοιμάστε τη μικρή σας, γιατί θα χρειαστεί να σταθεί στο πλευρό των αγαπημένων μικρών της Πόνυ. Όταν μία σκοτεινή δύναμη έρχεται να απειλήσει το χωριό των Πόνυ, αυτά θα ταξιδέψουν μέχρι την Εκουέστρια, για να σώσουν την αγαπημένη τους πατρίδα. Στη διαδρομή, όμως, θα συναντήσουν πολλούς νέους φίλους και θα μπουν σε πολλές περιπέτειες.

Ο καλύτερος φίλος μου (A Dog's Purpose)

Πότε βγαίνει: 26 Ιανουαρίου 2017


Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα του Γ. Μπρους Κάμερον, «A Dog’s Purpose», η ταινία ακολουθεί την απίθανη, συγκινητική ιστορία ενός αφοσιωμένου, ο οποίος βρίσκει το νόημα της ύπαρξής του μέσα από τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεται, μαθαίνοντάς τους να γελάνε και να αγαπάνε.

Paddington 2

Πότε βγαίνει: Χειμώνας 2017



Ο αρκουδάκος που λατρέψαμε τον Χειμώνα του 2014, πλέον είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο σπίτι της οικογένειας Brown, στο Λονδίνο, και έχει γίνει δημοφιλές μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στη νέα του περιπέτεια, ο Paddington, αποφασίζει να δοκιμάσει διάφορες παράξενες δουλειές, για να βγάλει χρήματα και να αγοράσει το τέλειο δώρο για τα 100α γενέθλια της θείας Λούσυ. Κάποιος, όμως, θα κλέψει το δώρο του και τότε… θα συμβούν μεγάλες ανατροπές.

Μάγια, η Μέλισσα (Maya The Bee The Movie)

Παίζεται τώρα



Και ναι, η πιο γλυκιά μελισσούλα των παιδιών μας χρόνων μας περιμένει εδώ και λίγες μέρες στους κινηματογράφους, προκειμένου να την γνωρίσουν πλέον και οι κόρες μας! Στην περιπέτειά της αυτή, η Μάγια, γεμάτη περιέργεια, δεν υπακούει στους νόμους της κυψέλης και κατηγορείται ότι έκλεψε τον βασιλικό πολτό! Ευτυχώς έχει πολύ καλούς φίλους που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ξεμπλέξουν και να της δώσουν ένα σημαντικό μάθημα… 

Πηγές: Villagecinemas.gr, Odeon.gr, ΙΜDB.com, Disney Greece, thebossbaby.gr

 

v