«Καυτά» προκαταρκτικά για ακόμα καλύτερο σεξ

«Καυτά» προκαταρκτικά για ακόμα καλύτερο σεξ

Μπορεί να μην έχουμε πάντα τον χρόνο να τα κάνουμε όλα όπως θέλουμε πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν όμως υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, τουλάχιστον ας τα κάνουμε σωστά. Τα πιο σέξι προκαταρκτικά που θα δείτε στη συνέχεια, θα «ανεβάσουν» τον σύντροφό σας αλλά και εσάς και έτσι θα σκηνοθετήσετε τις δικές σας «9,5 εβδομάδες».

1. Αρχίστε πριν καν βρεθείτε

Λίγο πριν φύγει απ’ τη δουλειά (για να μην τον ταλαιπωρήσετε πολύ τον άνθρωπο!), στείλτε του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις σας. Βάλτε τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας διάθεση να δουλέψουν και νιώστε ελεύθερη να του πείτε τι θέλετε να του κάνετε και να σας κάνει. Εμπνευστείτε από παλαιότερο άρθρο μας με τις πιο καυτές ερωτικές φράσεις. Κανόνας: αφήστε στην άκρη τις ντροπές.

2. «Παίξτε» με τον εαυτό σας

Θα ασχοληθείτε και με τον σύντροφό σας αλλά πρώτα θα τον ταλαιπωρήσετε, παίζοντας με τον εαυτό σας. Απαρνηθείτε ακόμα και τα πιο σέξι εσώρουχά σας και αγγιχτείτε γυμνή μπροστά του χωρίς ντροπές, φόβο και πάθος. Παράλληλα, μην τον αφήσετε να σας αγγίξει ούτε να σας φιλήσει. Οι άντρες βρίσκουν εξαιρετικά ερεθιστικό τον συνδυασμό και των δύο. Θα μας θυμηθείτε…

3. Μεταφέρετε το σκηνικό μπροστά σε έναν καθρέφτη

Ναι, ο καθρέφτης λειτουργεί για έναν περίεργο λόγο σαν αφροδισιακό. Βάλτε τα πιο σέξι εσώρουχά σας και στηθείτε και οι δύο μπροστά απ’ τον καθρέφτη. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον, φιληθείτε παθιασμένα και αφήστε τον να σας γδύσει και να εξερευνήσει το σώμα σας με τα δάχτυλά του ενώ σας βλέπει και στον καθρέφτη. Είναι ένα είδος δικού σας αισθησιακού πορνό που θα τον απογειώσει.

4. Υγρή ικανοποίηση με το στόμα

Το να είστε καλή στην τεχνική του στοματικού σεξ είναι σίγουρα κάτι που οι άντρες  εκτιμούν και με το παραπάνω. Όμως, αυτό που ίσως δεν έχετε σκεφτεί είναι ότι μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο συναρπαστικό, δοκιμάζοντας διαφορετικές στάσεις πέρα από την κλασική του να στέκεστε με τα γόνατα μπροστά του.

Πάρτε μια γεύση: ξαπλώστε με το κεφάλι σας να βρίσκεστε στην άκρη του κρεβατιού και πείτε στον σύντροφό σας να σας πλησιάσει. Παίξτε χρησιμοποιώντας τα χέρια παράλληλα με το στόμα σας. Το διαφορετικό που προσφέρει αυτή η στάση είναι ότι εκείνος έχει την ελευθερία των κινήσεων και έτσι μπορεί να σας καθοδηγεί στο τι του αρέσει ενώ έχει άπλετη θέα του σώματός σας. Παράλληλα, μπορεί να «πειράζει» το στήθος σας και να βλέπει το ύφος σας (κάτι που οι άντρες θεωρούν εξαιρετικά σέξι) την ώρα της… υγρής απόλαυσης.



Θα ανέβετε ακόμα περισσότερο στα μάτια του αν ταυτόχρονα αγγίζετε τον εαυτό σας με το  χέρι που σας περισσεύει. 

Περισσότερες συμβουλές για το στοματικό σεξ, θα βρείτε σε παλαιότερο άρθρο μας.

Και αν θελήσετε να συνεχίστε με την γνωστή στάση 69, πάρτε μια γεύση από τη φωτογραφία για το πώς θα την απογειώσετε, ζητώντας του απλώς να σκύψει προς τα δικά σας επίμαχα σημεία για ταυτόχρονη ευχαρίστηση. 

5. Δύο ξένοι….

Στο top 10 των φαντασιώσεων αντρών και γυναικών βρίσκεται το σεξ με ένα άγνωστο άτομο. 



Εκμεταλλευτείτε αυτή την πληροφορία για να παίξετε το παιχνίδι των αγνώστων και να απατήσετε τον σύντροφό σας με… τον ίδιο και εκείνος να απατήσει εσάς με εσάς. Φορέστε αποκαλυπτικά ρούχα -που δεν θα φορούσατε υπό άλλες συνθήκες- και σκηνοθετήστε μια αισθησιακή βραδιά γνωριμίας σε ένα μπαρ (μέσα στο σπίτι σας). Υποδυθείτε ό,τι ρόλο θέλετε και αφεθείτε ελεύθερη στα προκαταρκτικά που θα ακολουθήσουν. Το μυστικό εδώ είναι να μην τα σχεδιάσετε καθόλου κι φυσικά να έχετε αφήσει τα παιδιά στη γιαγιά!

6. Μασάζ με το στόμα

Αρχίστε με παθιασμένα φιλιά στο στόμα- σας προτείνουμε να φιλήσετε πρώτα αισθησιακά το πάνω χείλος του και μετά τα φιλιά σας να γίνουν πιο σέξι και συνεχίστε κατεβαίνοντας. Μην υποτιμάτε την περιοχή του λαιμού και των αυτιών- είναι ερωτογενείς ζώνες τόσο για εμάς όσο και για τους άντρες. Έπειτα, ζητήστε απ’ τον σύντροφό σας να γυρίσει μπρούμυτα και συνεχίστε το μασάζ με τα χείλη σας στο πίσω μέρος του λαιμού, στο σβέρκο και την πλάτη. Η κίνηση ματ που θα τον τρελάνει είναι να φιλήσετε αισθησιακά το εσωτερικό των μηρών του, χωρίς ωστόσο να πλησιάζετε στα επίμαχα, «κεντρικά» σημεία.

v