Μητέρα θηλάζει την κόρη της ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει!

Μητέρα θηλάζει την κόρη της ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει!

Η Maegan Dougherty είναι επαγγελματίας φωτογράφος με ειδικότητα στις οικογενειακές φωτογραφήσεις. Όταν, λοιπόν, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να απαθανατίσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Kate Lean, δεν ήξερε ότι ο φακός της θα «τραβούσε» ένα μοναδικό στιγμιότυπο μεταξύ της εγκυμονούσας μητέρας και της δίχρονης κόρης της, εκτός από τις υπόλοιπες «συνηθισμένες» φωτογραφίες.

*Φωτογραφία:  babble.com από maegandougherty.com

Με το που μπήκε η μικρή στο δωμάτιο, ήθελε να θηλάσει και η μαμά της δεν της το αρνήθηκε, γνωρίζοντας ότι ο θηλασμός μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία του τοκετού, λόγω της ορμόνης της οξυτοκίνης που παράγει ο οργανισμός της γυναίκας εκείνη την ώρα- κάτι που φαίνεται να έχει αποδειχθεί από σχετικές έρευνες. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο θηλασμός όντως βοήθησε, αφού δύο ώρες αργότερα, η μητέρα κράταγε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Ωστόσο, αυτό που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το τι μπορεί να καταφέρει το γυναικείο σώμα: ενώ λοιπόν ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, είναι αρκετά δυνατό για να τρέφει μια άλλη… Γι' αυτό, ας μην το υποτιμάμε!
 



Πηγή: babble.com

v