10 άνθρωποι που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ζωή της

10 άνθρωποι που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ζωή της

Κανείς δεν επιβιώνει μόνος του. Όλοι χρειάζονται ενισχύσεις: Κάποιον να τους βοηθήσει, να τους σταθεί, να τους κάνει να γελάσουν. Δείτε 10 ανθρώπους που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ζωή της για να είναι πλήρης.

Ο καλός ακροατής

Τον καλείτε όταν έχετε ένα πρόβλημα. Θα κάτσει στο τηλέφωνο να σας ακούσει με τις ώρες, θα μελετήσει το πρόβλημά σας από πολλές οπτικές γωνίες και θα σας καθησυχάσει. Αυτού του είδους οι φίλοι προσφέρουν ασφάλεια. Έστω την ασφάλεια ότι υπάρχει κάποιος που απλώς θα σας ακούσει. Κάτι σαν τον ψυχοθεραπευτή…

Η «ανεβαστική»

Όταν είστε «στις μαύρες» σας, αυτή η φίλη θα σας κάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ, να φορέσετε τα ψηλοτάκουνα και να βγείτε μαζί της για ποτό. Όταν αρχίσετε να βαριέστε, θα προτείνει μια περιπέτεια για να σας ξεσηκώσει. Είναι η αισιόδοξη, περιπετειώδης φίλη που θα σας ανεβάσει τις στιγμές εκείνες, που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι κάτσετε μπροστά από την τηλεόραση, τρώγοντας ένα οικογενειακό παγωτό.

Ο έκτακτης ανάγκης

Αυτός είναι ο/η φίλος/η που θα καλέσετε στις 3 τα ξημερώματα επειδή τρακάρατε κι έχετε μείνει στη μέση της Εθνικής Οδού, παρόλο που έχετε να μιλήσετε για μήνες. Είναι συνήθως ένας παιδικός φίλος που θα τρέξει να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Έχετε μια σχέση που θυμίζει περισσότερο οικογένεια παρά φιλία. Αν και δεν βρίσκεστε πολύ συχνά, είναι πάντα δίπλα σας στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Είναι ο φίλος στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε.

Ο γκέι κολλητός

Αυτός ο άνθρωπος θα επιβεβαιώνει πόσο εκπληκτική είστε, θα σας υποστηρίζει σε όλες σας τις προσπάθειες και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το τέλειο ρούχο. Προσθέτει χρώμα στη ζωή σας ενώ θα σας πει το γούστο του για κάποιον που σας ενδιαφέρει χωρίς να προσπαθήσει να τον κλέψει – όπως ίσως να έκανε κάποια «φίλη» σας. Επιπλέον θα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να έχετε το άγχος ότι μπορεί να σας φλερτάρει.

Η αδελφή ψυχή

Είτε πρόκειται για την κολλητή σας από το Δημοτικό, είτε για κάποια που βλέπετε σαν τη μεγάλη σας αδερφή, η αδελφή ψυχή είναι το άτομο που σας καταλαβαίνει απόλυτα. Σας εκτιμά για αυτό που είστε και δεν προσπαθεί να σας αλλάξει καθόλου. Μπορεί απλώς με ένα βλέμμα να καταλάβει η μία τι σκέφτεται η άλλη. Δεν θα σας κατακρίνει ποτέ για τις επιλογές σας.

Ο μέντορας

Ένας προϊστάμενος στη δουλειά, ένας οικογενειακός φίλος ή ακόμα και κάποιος συγγενής μπορεί να είναι ο μέντορας που σας ωθεί να κάνετε το παραπάνω βήμα στην καριέρα και τη ζωή σας. Σας κάνει να νιώθετε ικανή για τα πάντα και σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Είναι σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μιας γυναίκας.

Ο  ώμος για να κλάψετε

Είτε πρόκειται για τη μαμά σας ή μια πολύ καλή σας φίλη, υπάρχει ένα άτομο που θα είναι εκεί όταν θελήσετε να ξεσπάσετε. Αυτό το πρόσωπο σας έχει δει στις πιο ευάλωτες στιγμές σας. Του έχετε εμπιστοσύνη και όταν θελήσετε να κλάψετε θα ξέρει ότι αυτό που χρειάζεστε είναι απλώς έναν ώμο να κλάψετε και όχι να ακούσετε συμβουλές, τύπου «μην κλαις, όλα θα πάνε καλά».

Το φλερτ

Κάθε γυναίκα, ακόμα και αυτές που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζεται ένα άτομο με το οποίο να είναι κρυφά «ερωτευμένη» - είτε πρόκειται για ένα συνάδελφο, τον ταχυδρόμο ή ακόμα και έναν σταρ του σινεμά. Αυτό που χρειάζεται είναι να αφήσει λίγο τη φαντασία της να δουλέψει. Ο «έρωτας» αυτός δεν είναι πραγματικός, επομένως δεν θα πληγωθεί στο τέλος, δεν υπάρχουν ρίσκα ενώ προσφέρει μια νότα αδρεναλίνης στην καθημερινότητά της. Αρκεί να μείνει στη φαντασία της και να μην προχωρήσει περισσότερο.

Η «ροκ σταρ»

Μια φίλη που να τη θαυμάζουμε και να μας εμπνέει, είναι απαραίτητη. Η φίλη ροκ σταρ είτε είναι έξυπνη, είτε όμορφη είτε επιτυχημένη ή και όλα τα παραπάνω. Ιδιαίτερα όταν είστε νέες θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το χαρακτήρα σας. Όταν είστε κοντά της αυξάνετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και ενίοτε γίνεστε λίγο ανταγωνιστική. Είναι η «θέλω να γίνω σαν την…» φίλη.


Ο έρωτας της ζωής σας

Σας έχει δει στα καλύτερα και στα χειρότερά σας και παρόλα αυτά είναι ακόμα δίπλα σας.  Ο φίλος, πρώην ή σύζυγος εξακολουθεί να σας κάνει να γελάτε μετά από χρόνια. Για την ακρίβεια είναι ο «όλα σε ένα»: Ο καλύτερός σας φίλος, ο εραστής, ο βοηθός σας, το δίκτυ ασφαλείας σας. Είτε σας βγάζει έξω για φαγητό, είτε αλλάζει τις πάνες του παιδιού σας, ξέρετε ότι είναι «ο ένας και μοναδικός» και η ζωή σας δεν θα ήταν πλήρης χωρίς αυτόν.

 

v