5 παραλλαγές του ιεραποστολικού που αξίζει να δοκιμάσετε

5 παραλλαγές του ιεραποστολικού που αξίζει να δοκιμάσετε

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα άρθρο με ακροβατικές στάσεις στο σεξ, αλλά δεν θα εφάρμοζαν ποτέ στην πράξη. Όπως και να το κάνουμε, όταν έχεις περάσει μία ολόκληρη μέρα στη δουλειά κι έχεις γυρίσει κατάκοπος σπίτι, το τελευταίο που θες να κάνεις είναι να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο για εναέριο σεξ ή να κάνεις σπαγκάτο για να πετύχεις εκείνη την περίεργη στάση που καταλήγει να μην είναι και τόσο απολαυστική.

*Φωτογραφία: techiboys.com

Βάζοντας, λοιπόν, την πρακτικότητα πάνω απ’ όλα, αποφασίσαμε πως θα ήταν πιο συνετό ένα από τα κείμενα αυτής της εβδομάδας να είναι οι παραλλαγές του ιεραποστολικού που μπορεί να δοκιμάσει οποιοσδήποτε, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος του Cirque de Soleil!

Το τόξο

Ξαπλώνετε αναπαυτικά και σηκώνετε το αριστερό πόδι και ο σύντροφός σας παίρνει θέση από πάνω, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Στη συνέχεια γυρνάτε ελαφρώς στο πλάι και λυγίζετε το αριστερό πόδι έτσι ώστε να φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση του παρτενέρ σας. Το δεξί πόδι παραμένει τεντωμένο για να γίνει πιο απολαυστική η διείσδυση.

*Φωτογραφία: penetric.com

Σταυρώστε με, σταυρώστε με!

Οι... ειδικοί συνιστούν να εφαρμόσετε αυτή τη στάση μετά τη διείσδυση. Μπορείτε για παράδειγμα, να ξεκινήσετε από την προηγούμενη στάση που σας προτείναμε, μετά να γυρίσετε πάλι ανάσκελα και να σταυρώσετε τα πόδια σας όπως βλέπετε στη φωτογραφία ενώ ο σύντροφός σας στηρίζεται στα γόνατά του. Η τριβή που δημιουργείται θα ξετρελάνει και τους δύο.

*Φωτογραφία: askmen.com

Η κλειδαριά

Αρχίστε με το κλασικό ιεραποστολικό, ανοίγοντας λίγο παραπάνω τα πόδια. Στη συνέχεια, ο σύντροφός σας πρέπει να σηκωθεί έτσι ώστε να στηρίζει το βάρος στις παλάμες του. Όσο εκείνος είναι επί τω έργω, φροντίστε να κουνάτε κι εσείς τη λεκάνη. Η γωνία διείσδυσης θα ερεθίσει την κλειτορίδα σας και θα απογειώσει τον παρτενέρ σας.  

*Φωτογραφία: vagabomb.com

Η γέφυρα

Θα χρειαστεί να βάλετε λίγη προσπάθεια παραπάνω, όμως εγγυόμαστε ότι θα σας ανταμείψει ο κόπος. Αφού ξαπλώσετε, λυγίστε τα πόδια σας και τεντώστε πίσω τα χέρια. Ο σύντροφός σας θα στηρίζει το βάρος του με το ένα χέρι και με το άλλο θα κρατάει τη μέση σας. Ταυτόχρονα μπορεί να... ασχολείται με το στήθος σας ενώ νιώθει ότι του έχετε παραδοθεί και ότι εκείνος έχει την εξουσία. Επιπλέον, οι καμπύλες και η γραμμή του σώματός σας εκείνη την ώρα θα τον «ανάψουν» ακόμα περισσότερο.

*Φωτογραφία: penetric.com

 Μαξιλαράτο

Το ‘χουμε ξαναπεί. Ένα απλό τρικ, όπως αυτό, μπορεί να απογειώσει το σεξ. Πριν ξαπλώσετε ανάσκελα, βάλτε δύο μαξιλάρια κάτω από τη μέση σας. Μετά, ανοίξτε τα πόδια  με τα γόνατα λυγισμένα και σηκώστε ελαφρώς τη μέση για να πετύχετε τη διείσδυση. Εκτός από τα μαξιλάρια, το κόλπο για μεγαλύτερη απόλαυση είναι ο σύντροφός σας να μην είναι ξαπλωμένος πάνω σας αλλά να στηρίζεται στις παλάμες του. Η στάση αυτή διευκολύνει το αργό και αισθησιακό σεξ, γι’ αυτό και η επιτυχία της είναι δεδομένη.

*Φωτογραφία: vagabomb.com

v