«Εύχομαι να μην υπήρχαν κινητά»: Η έκθεση αυτού του μικρού αγοριού που όλοι πρέπει να διαβάσουμε

«Εύχομαι να μην υπήρχαν κινητά»: Η έκθεση αυτού του μικρού αγοριού που όλοι πρέπει να διαβάσουμε

Η Jen Adams Beason, δασκάλα από τη Λουιζιάνα της Αμερικής, ζήτησε από τους μαθητές της να γράψουν μία έκθεση με θέμα «ποια εφεύρεση δεν σας αρέσει και γιατί». Όχι ένας ούτε δύο αλλά τέσσερα παιδιά από την τάξη της έδωσαν την ίδια απάντηση. Και ποια ήταν αυτή; Τα κινητά τηλέφωνα.

*Φωτογραφία: sciencedaily.com

Η δασκάλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την έκθεση του μαθητή της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το post της προσέλκυσε πολλούς χρήστες του Facebook με αποτέλεσμα να κοινοποιηθεί 261.000 φορές ακόμα. 

«Γράψτε για μία εφεύρεση που δεν σας αρέσει και γιατί.

Αν έπρεπε να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση, θα έλεγα ότι δεν μου αρέσουν τα κινητά τηλέφωνα. Δεν μου αρέσουν γιατί οι γονείς μου είναι πάνω από τα κινητά τους όλη μέρα. Η ενασχόληση με το τηλέφωνο είναι πραγματικά μία πολύ κακή συνήθεια. Μισώ το κινητό της μαμάς μου και εύχομαι να μην είχε πάρει ποτέ. Αυτή η εφεύρεση δεν μου αρέσει.»

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε την έκθεση ενός μικρού μαθητή για να μας πει αυτό που ήδη ξέραμε, όμως τα λόγια του είναι μια καλή ευκαιρία για να μας ανοίξουν τα μάτια και να μας θυμίσουν ότι μοναδική προτεραιότητά μας πρέπει να είναι πάντα τα παιδιά. 

Πηγή: eu.usatoday.com

v