5 all inclusive ξενοδοχεία ιδανικά για οικογένειες

5 all inclusive ξενοδοχεία ιδανικά για οικογένειες

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για τους γονείς; Να μην χρειάζεται να οργανώσουν την κάθε μέρα και ώρα ξεχωριστά και να μην προβληματιστούν για το πού θα φάει όλη η οικογένεια ή ποιες παραλίες είναι κατάλληλες για παιδιά. Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για τα παιδιά; Παιχνίδι, βουτιές και ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Θα λέγαμε ότι ίσως είναι δύσκολο να συναντηθούν οι απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, όμως αν κάνετε τη σωστή επιλογή ενός all inclusive ξενοδοχείου που θα σας παρέχει τα πάντα (κυριολεκτικά!), θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι.

Με μια πρώτη ματιά, μπορεί οι τιμές ανά βραδιά να σας φανούν τσιμπημένες, όμως θυμηθείτε ότι σε αυτές περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή (πρωινό- μεσημεριανό- βραδινό), απασχόληση των παιδιών και διαμονή σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Σημειώνεται ότι το κόστος ανά βραδιά είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα άτομα, τις συνολικές μέρες διαμονής, τον τρόπο πληρωμής και την περίοδο που θα επιλέξετε.

Grecotel Casa Marron στη Λακόπετρα Πελοποννήσου

*Φωτογραφία: facebook.com/pg/GrecotelCasaMarron

Αφήνουμε για λίγο τα νησιά και κατηφορίζουμε με το αμάξι προς Πελοπόννησο μεριά. Η αλυσίδα των ξενοδοχείων Grecotel φημίζεται για τον οικογενειακό της χαρακτήρα και στην ίδια λογική κινείται το Grecotel Casa Marron που βρίσκεται στη Λακόπετρα. Τα μικρά σας μπορούν να κολυμπήσουν στην παιδική πισίνα, να τρέξουν και να παίξουν στους κήπους του ξενοδοχείου και φυσικά να συμμετέχoυν σε πλήθος δραστηριοτήτων στη Grecoland με μαθήματα μαγειρικής, διαγωνισμούς και πολύ παιχνίδι υπό την επίβλεψη ειδικών. Σε απόσταση αναπνοής από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, η ρηχή παραλία είναι κατάλληλη για ασφαλές παιχνίδι στη θάλασσα.

*Φωτογραφία: facebook.com/pg/GrecotelCasaMarron

Για τους fit μεγάλους, τα πρωινά διοργανώνονται πρωινές ασκήσεις γυμναστικής ενώ οι αθλητικοί τύποι φυσικά μπορούν να επιδοθούν στα αγαπημένα τους σπορ, από το ποδόσφαιρο μέχρι το beach volley.

Εδώ θα δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ένα πακέτο all inclusive για οικογένειες.

Για μια 4μελή οικογένεια που θέλει να κάνει διακοπές στο εν λόγω ξενοδοχείο για αρχές Ιουλίου, υπολογίστε περί τα 290 ευρώ ανά βράδυ. Για κρατήσεις και τιμές, δείτε εδώ

Πάρτε μια ιδέα από τις εγκαταστάσεις του Casa Marron από τη σελίδα του στο Facebook.

Dolphin Bay στη Σύρο

*Φωτογραφία: facebook.com/pg/DolphinBayFamilyBeachResort

«Θα σε πάρω να γυρίσω Φοίνικα, Παρακοπή, Γαλησσά και Ντελαγκράτσια και ας μου ‘ρθει συγκοπή», τραγούδαγε ο Συριανός Μάρκος Βαμβακάρης. Εμείς σας προτείνουμε να γυρίσετε όλα αυτά τα μέρη της αριστοκρατικής Σύρου με τα παιδιά, με ορμητήριο τον Γαλησσά και συγκεκριμένα το Dolphin Bay, ένα resort που έχει όλες τις ανέσεις που ζητά μια οικογένεια. Πισίνα, νεροτσουλήθρες, γήπεδο τένις για μικρούς και μεγάλους, εξωτερική παιδική χαρά και εσωτερικός παιδότοπος για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι μερικές από τις παροχές που θα σας κάνουν να πείτε το «ναι». Οι βουτιές των παιδιών μπορούν επίσης να συνδυαστούν με σνακ δίπλα στην πισίνα, αφού το ξενοδοχείο προσφέρει ποπ-κορν και παγωτό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Ειδικά αν έχετε και κατοικίδιο, είναι μάλλον η ιδανική επιλογή αν δεν θέλετε να το αποχωριστείτε, αφού το ξενοδοχείο είναι pet friendly.

Δεδομένου ότι το ταξίδι με το πλοίο δεν θα σας κουράσει -η Σύρος απέχει μόνο 4 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά- μπορείτε ακόμα και να ξεκλέψετε ένα τριήμερο για να χαλαρώσετε οικογενειακώς στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

*Φωτογραφία: facebook.com/pg/DolphinBayFamilyBeachResort

Ενδεικτικά, για μια οικογένεια με 2 παιδιά το κόστος ανά βραδιά με πλήρη διατροφή ανέρχεται στα 165 ευρώ για τις αρχές Ιουλίου. Εδώ θα δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα τις ημερομηνίες που θέλετε και ποιο είναι το ακριβές κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο εδώ

Delfinia Resort στη Ρόδο

*Φωτογραφία: delfiniaresortkolymbia.com

Από δελφίνι σε... δελφίνια θα σας πάμε. Στα Κολύμπια, που βρίσκονται έξω από την πόλη της Ρόδου, θα βρείτε το Delfinia Resort. Με μια μεγάλη πισίνα για τους ενήλικες, δύο πισίνες με τσουλήθρα για τα παιδιά, mini club, παιδική χαρά και εγκαταστάσεις για μίνι γκολφ, βόλεϊ και τραπέζια πινγκ πονγκ, να είστε σίγουροι ότι η μέρα σας θα γεμίσει χωρίς να το καταλάβετε. Αν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, η παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Μην παραλείψετε, όμως να κάνετε και μια βόλτα στην ιπποτική πόλη της Ρόδου που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

*Φωτογραφία: delfiniaresortkolymbia.com

Όσον αφορά το κόστος της all inclusive μιας οικογένειας με 2 παιδιά τον Ιούλιο ανέρχεται στα 180 ευρώ ανά βράδυ.

Για κρατήσεις και διαθεσιμότητα δείτε αναλυτικά εδώ.

Στο Facebook θα δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Lavris Hotel στις Γούβες Κρήτης

*Φωτογραφία: facebook.com/Lavris-Hotels-and-Spa

Αν επιλέξετε τη μεγαλόνησο για τις διακοπές σας, λίγο έξω από το Ηράκλειο, στις Κάτω Γούβες, το Lavris Hotel είναι ένα από τα all inclusive ξενοδοχεία του νησιού που καλύπτουν τα γούστα μικρών και μεγάλων. Στις εγκαταστάσεις του, υπάρχουν 5 πισίνες, οι δύο εκ των οποίων είναι παιδικές ενώ μπορείτε να παίξετε οικογενειακώς πινγκ πογνκ ή επιτραπέζια παιχνίδια. Αξίζει, επίσης, να περιηγηθείτε στο χωριό αλλά και να περπατήσετε στην πόλη του Ηρακλείου που τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί.

Εδώ θα δείτε αναλυτικά όλα όσα περιλαμβάνει το all inclusive πακέτο.

*Φωτογραφία: facebook.com/pg/Lavris-Hotels-and-Spa

Για ένα οικογενειακό δωμάτιο 5 ατόμων, το κόστος φτάνει τα 303 ευρώ ανά βράδυ (αν προπληρώσετε όλο το ποσό) ενώ για μια junior σουίτα η αντίστοιχη προσφορά ανέρχεται στα 286 ευρώ. Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές εδώ

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στο Facebook.

Belvedere Aeolis Hotel στον Μόλυβο Λέσβου

*Φωτογραφία: facebook.com/belvederelesvos

Στον ξακουστό Μόλυβο, το ομορφότερο χωριό της Λέσβου και ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας (και της Ευρώπης, αν μας ρωτάτε), μπορείτε να περάσετε τις φετινές οικογενειακές σας διακοπές. Το Belvedere Aeolis Hotel προσφέρει all inclusive πακέτα με όλες τις απαραίτητες παροχές. Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 πισίνες, την κεντρική, την παιδική, διαμορφωμένη για παιδιά και την πισίνα υπερχείλισης, αποκλειστικά για ενήλικες, που κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ στον χώρο υπάρχει και παιδική χαρά για παιχνίδι στον ήλιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες που παρέχει το ξενοδοχείο.

Όσον αφορά το κόστος, διαμορφώνεται στα 140 ευρώ ανά βράδυ για ένα οικογενειακό δωμάτιο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

*Φωτογραφία: belvedere-lesvos.gr

Εκτός από τη βόλτα στον Μόλυβο η οποία επιβάλλεται (θα μας θυμηθείτε!), αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και να περιηγηθείτε στο Πάρκο του Σιγρίου και της Πλάκας- πρόκειται για μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο μέσω Facebook.

v