Ένας ολοκαίνουριος παιδότοπος ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες στη Γλυφάδα!

Ένας ολοκαίνουριος παιδότοπος ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες στη Γλυφάδα!

Η αλήθεια είναι πως το λεκανοπέδιο δεν φημιζόταν για τις παιδικές χαρές του. Αντίθετα, οι περισσότερες εξ αυτών τα τελευταία χρόνια ήταν μισοκατεστραμμένες και εγκαταλελειμμένες, με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά που τις επισκέπτονταν. Τελευταία, όμως, βλέπουμε ότι αρχίζουν να γίνονται κινήσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση, με πρόσφατα παραδείγματα το πρότυπο αναγεννημένο πάρκο που άνοιξε στο Ελληνικό και τις 10 καινούριες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων που παραδίδονται στο κοινό.

Τώρα, τα καλά νέα αφορούν τον Δήμο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα τον παιδότοπο που θα εγκαινιαστεί στην οδό Ηφαίστου την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 7 μ.μ., όπως διαβάζουμε σε σχετική κοινοποίηση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, στο Facebook. Προανήγγειλε, μάλιστα, και την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμα εντυπωσιακού παιδότοπου στην παραλία της Γλυφάδας έως τα τέλη Ιουνίου, με μια ξεχωριστή κατασκευή-καράβι.

Δείτε το κείμενο του Δημάρχου:

«Τα σχολεία κλείνουν, ένας ακόμα νέος πρότυπος παιδότοπος ανοίγει στη Γλυφάδα!

Σε έναν χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι έναν μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά.

Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ.

Την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, εγκαινιάζουμε και παραδίδουμε σε όλα τα παιδιά της πόλης μας την ολοκαίνουργια εγκατάσταση, όπως πάντα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές: ξεχωριστό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, πρωτότυπα παιχνίδια, δάπεδο ασφαλείας, χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, φώτα LED νέας γενιάς και πολλά ακόμα.

Και επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στον δικό μας, παιδικό κόσμο, αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμα έκπληξη: ολοκληρώνεται ένας νέος παιδότοπος στην παραλία μας, με ένα ξεχωριστό καράβι στο κέντρο του (δείτε ένα δείγμα στην τελευταία φωτογραφία), στο τέλος Ιουνίου. Περισσότερα προσεχώς!

Με όλη μας την αγάπη σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στα εγκαίνια την ερχόμενη Τετάρτη.

Συνεχίζουμε.»



Πηγή: facebook.com/giorgos.papanikolaou

v