15 απίστευτες πληροφορίες για τους Διδύμους

15 απίστευτες πληροφορίες για τους Διδύμους

Είναι ένα απ’ τα πιο σκεπτόμενα, γοητευτικά, αστεία και έξυπνα ζώδια του κύκλου. Έχει άφθονους εχθρούς κι ακόμα περισσότερους οπαδούς, γιατί είναι προσωπικότητα που εγείρει πάθη. Τι μυστικά κρύβει, όμως, ένας Δίδυμος; Τι μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο, τι αποφεύγει πάση θυσία, πώς φλερτάρει και ποιο είναι το ιδανικό δώρο γι’ αυτόν; Τα άστρα απαντούν.

Τι προσπαθεί πάντα να αποφύγει: τους καυγάδες. Μισεί τις εντάσεις και θα φύγει τρέχοντας από μια σχέση ή μια κουβέντα που του προκαλεί ταραχή.

Τι δεν αντέχει στις σχέσεις του: να τον ελέγχεις, να τον ακολουθείς κατά πόδας και να προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις. Δώσ’ του ανεξαρτησία και θα ‘ναι ο πιο πιστός σύντροφος, ζόρισέ τον και θα δραπετεύσει με τον πιο άτσαλο τρόπο.

Δεν μπορεί να αντισταθεί: στο φλερτ. Δεν το κάνει για το σεξ κι ίσως δεν το κάνει ούτε για την επιβεβαίωση. Απλώς δεν μπορεί να αντέξει χωρίς να φλερτάρει, να λέει ατακούλες, να γλυκοκοιτάζει και να πετάει πονηρά υπονοούμενα.

Δεν έχει καμία υπομονή: με την γκρίνια και την ανοησία. Είναι εύστροφος και ενεργητικός και κάθε παθητική, γκρινιάρικη ή αφελής συμπεριφορά κάνει την υπομονή του να εξαντλείται.

Δυστυχισμένο μπορεί να τον κάνει: η βαθιά εσωστρέφειά του. Είναι πολύ κοινωνικός, αλλά εν τέλει σπάνια ανοίγεται ουσιαστικά σε τρίτους. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που μπορεί να τον απομονώσει.

Ποιον τύπο ανθρώπου ερωτεύεται: αυθόρμητους, ενεργητικούς ανθρώπους με χιούμορ κι οξύ πνεύμα. Βαριέται εύκολα, γι’ αυτό την καρδιά του κερδίζουν έντονες προσωπικότητες με ταπεραμέντο και τσαχπινιά.

Η αγαπημένη του στάση στο κρεβάτι είναι: οποιαδήποτε παραλλαγή της στάσης «στα τέσσερα» είναι γι’ αυτόν η καλύτερη!

Η μεγαλύτερή τους ανασφάλεια είναι: οι επιδόσεις τους στο σεξ και η επιτυχία τους στο άλλο φύλο. Είναι ματαιόδοξοι και έχουν μια παθολογική ανάγκη να αρέσουν.

Οι τυχεροί του αριθμοί είναι: το 3 και το 7.

Κάνει φοβερή παρέα με: Ζυγούς και Υδροχόους! Με τους μεν γιατί αλληλοσυμπληρώνονται και με τους δε, γιατί… κυλάει ο ντέντζερης και βρίσκει το καπάκι.

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις είναι: ένα καλό βιβλίο, ένα album που δεν έχει ξανακούσει, ένα εισιτήριο για συναυλία ή κάτι που θα εξιτάρει το πνεύμα του!

Δίνει τεράστια σημασία: σ’ αυτά που κάνουν οι άνθρωποι κι όχι σ’ αυτά που λένε! Είναι απίστευτα παρατηρητικός, το μυαλό του δουλεύει συνέχεια και δεν σταματάει ποτέ να επεξεργάζεται όσα βλέπει.

Πώς θα σε φλερτάρει: μιλώντας σου πολύ, κάνοντας άφθονα αστεία κι άλλα τόσα κοπλιμέντα. Παρατηρεί στους ανθρώπους όσα οι άλλοι παίρνουν αψήφιστα, γι’ αυτό έχει σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να σου πει.

Η υπερδύναμή του είναι: ότι αντέχει μέρες χωρίς να κοιμηθεί! Αν μπορούσε να σταματήσει να κοιμάται για να είναι πιο γεμάτες οι μέρες του και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα, θα το έκανε.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις για έναν Δίδυμο είναι: ότι δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να σε αγαπήσει, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη λιγότερα για να τον εκνευρίσεις. Γενικά, μην παίζεις με τα νεύρα του. Θα σου βγει σε κακό!

v