6 ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα... αλλά δεν κάνουν καλό σεξ!

6 ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα... αλλά δεν κάνουν καλό σεξ!

Όταν τους βλέπουμε μαζί σκεφτόμαστε «αυτοί καλά και εμείς καλύτερα», φαντάζουν ήρωες από το αγαπημένο μας παραμύθι και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα μπορούσε να μπει ανάμεσά τους. Μιλούν ο ένας στον άλλον και στάζουν μέλι. Ποιος θα το έλεγε, λοιπόν,  ότι το πρόβλημα είναι... η τηγανίτα; Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα, αλλά δεν έχουν χημεία στο σεξ.

Ζυγός με Δίδυμο

Ο Ζυγός είναι ονειροπόλος, ευγενικός και άκρως γοητευτικός. Ο Δίδυμος είναι πνευματώδης, εγκεφαλικός και φήμες τον θέλουν να είναι ειδικός σε ό,τι αφορά το φλερτ. Αυτά τα ζώδια, όπου κι αν βρίσκονται, κατακλύζουν τον χώρο με την παρουσία τους και την θετική αύρα που εκπέμπουν. Δεν χρειάζεται κανείς να τους δει σε τρυφερές περιπτύξεις, για να καταλάβει ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι, καθώς ο έρωτας φαίνεται στα μάτια και τις κινήσεις τους. Τους θεωρούμε αδελφές ψυχές που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και το ίδιο πιστεύουν και οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, μέχρι να καταλήξουν… στο κρεβάτι. Δυστυχώς, στο κομμάτι του σεξ, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά. Στον Δίδυμο αρέσουν οι πειραματισμοί και δεν θα ησυχάσει μέχρι να δοκιμάσει και την πιο περίεργη στάση, προκειμένου να νιώσει τη λίμπιντο του να εκτοξεύεται. Κάτι, που εκνευρίζει ιδιαίτερα τον Ζυγό, ο οποίος πιστεύει ότι η απόλαυση πηγάζει πρώτα από τα συναισθήματα και μετά από τα φετίχ.

Καρκίνος με Σκορπιό

Αυτά τα δύο ζώδια, ναι μεν κολυμπούν μαζί στη λίμνη της αγάπης, αλλά όταν έρχεται η ώρα του σεξ, επικρατεί… ξηρασία. Αυτοί οι δύο είναι ιδιαίτερα και εγκεφαλικοί και η σχέση τους βασίζεται στην βαθιά κατανόηση που μοιράζονται. Ξέρουν να ακούν ο ένας τα «θέλω» του άλλου και προσπαθούν πάντα να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους. Καθώς, όμως, ανήκουν στο στοιχείο του νερού, κυβερνιούνται περισσότερο από τα συναισθήματα και συμπεριφέρονται με παρορμητισμό και σπάνια υποχωρούν, ειδικά στο σεξ. Αν και έχει τον τίτλο του πιο κυκλοθυμικού ζωδίου, ο Καρκίνος είναι αρκετά τρυφερός και γλυκός στο σεξ. Δυστυχώς, όμως, πάντα, με αποτέλεσμα να γίνεται ανιαρός στα μάτια του Σκορπιού, ο οποίος θέλει ένταση και εκπλήξεις.

Υδροχόος με Λέων

Πρόκειται για δύο εκρηκτικές προσωπικότητες που κυκλοφορούν αλά μπρατσέτα με ύφος σταρ του σινεμά, επιδεικνύοντας ξεδιάντροπα τον έρωτά τους δεξιά και αριστερά. Ο γεννημένος ηγέτης Λέοντας, βρίσκει τον δάσκαλό του στον απρόβλεπτο Υδροχόο, με τον τελευταίο να κρατάει τα ηνία της σχέσης σε πολλές περιπτώσεις. Είναι το ζευγάρι που ζηλεύουν πολλοί, τελειώνουν τις φράσεις ο ένας του άλλου και εκτός από καυτές ματιές μοιράζονται και αρκετές  επαγγελματικές επιτυχίες. Aυτή η σχέση μοιάζει καρμική, αλλά καλύτερα να μείνει σε φιλικό επίπεδο, καθώς την ώρα του σεξ, αντί να πέφτουν πυροτεχνήματα, πέφτουν…μοιρολόγια. Στον Λέοντα αρέσει να τον παραχαϊδεύουν, να τον θαυμάζουν και να εξυμνούν τις σεξουαλικές του επιδόσεις, απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο Υδροχόος που πιστεύει ακράδαντα στο «δούναι και λαβείν», με αποτέλεσμα να αποτραβηχτεί από τις ερωτικές απολαύσεις και να μονάσει μόνο και μόνο από πείσμα.

Κριός με Τοξότη

«Φωτιά με φωτιά» όπως λέει και το άσμα και αυτή η σχέση ξεκινάει αναμφίβολα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Κάθε ραντεβού τους ξεκινάει με παθιασμένες συζητήσεις για πάσης φύσεως θέματα και καταλήγει σε ακόμα πιο παθιασμένα φιλιά. Τόσο οι Τοξότες, όσο και οι Κριοί είναι ζώδια που έχουν ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας και τους κατευθύνει κυρίως, ο ενθουσιασμός. Μαζί θα κάνουν ταξίδια, θα εξερευνήσουν νέες κουζίνες και θα κάνουν την καθημερινότητά τους περιπετειώδη με κάθε τρόπο. Λάτρεις της διασκέδασης και της ανεμελιάς περπατούν παράλληλα, μέχρι να ανακαλύψουν ότι δεν έχουν χημεία στο σεξ. Εκεί, πριν προλάβουν να απογοητευτούν θα πάρουν χωριστούς δρόμους και δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ γι’ αυτό. Ο Τοξότης από τη μία, είναι πιο δοτικός απ’ ότι ο Κριός, που βάζει την απόλαυσή του πάνω από αυτή του συντρόφου του και από την άλλη, είναι ιδιαίτερα σαρκαστικός και δεν θα διστάσει να κάνει αστειάκια για τις επιδόσεις του Κριού, μόνο που θα είναι και οι τελευταίες κουβέντες που θα ανταλλάξουν.

Παρθένος με Αιγόκερω

Είναι ρεαλιστές, προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που έχουν ανάγκη. Αποφεύγουν τις λογομαχίες και πάντα επιστρατεύουν τη λογική τους, προκειμένου να βρουν λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει στη σχέση τους. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους, ξενερώνουν με ζήλειες και αποδοκιμάζουν αρκετά ζευγάρια που παρακινούνται από το πάθος τους. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι γεννημένοι οικογενειάρχες, και άμα τους δει κάποιος που δεν τους γνωρίζει, θα τους περάσει σίγουρα για παντρεμένους… αιώνες παντρεμένους! Στο σεξ ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία και «παίζουν» με ασφάλεια, σαν να διαβάζουν κάποιο manual. Θέλουν και οι δύο να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, καθώς έχουν βαρεθεί, όμως, εξαιτίας της ντροπαλότητας τους κανείς δεν θα κάνει το πρώτο βήμα.

Ιχθύς με Ταύρο

Όταν το συναισθηματικό και ευαίσθητο ψαράκι γνωρίζει τον ευχάριστα προσγειωμένο στην πραγματικότητα Ταύρο, γίνεται ένα αμοιβαίο κλικ και μια αγάπη γεννιέται. Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Ο Ταύρος με τη σιγουριά του, μπορεί να δώσει τη «σπρωξιά» που χρειάζεται ο Ιχθύς για να κυνηγήσει τα όνειρά του και από την άλλη το ψαράκι να δώσει την κατανόηση που τόσο χρειάζεται ο Ταύρος. Ο ιπποτισμός και το savoir vivre διέπουν τη σχέση τους και χρόνος κυλά όμορφα και ρομαντικά, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ποσό άδικη είναι η ζωή. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η σεξουαλική ζωή! Ο Ταύρος είναι απαιτητικός και του αρέσει να περνάει καλά συνέχεια και παντού, ξεχνώντας πολλές φορές ότι το σεξ και η απόλαυση αφορά και τους δύο παρτενέρ. Ο Ιχθύς από την άλλη, έχει ανάγκη να του φέρονται με σεβασμό/ευγένεια/συναισθηματισμό κάτι που ο Ταύρος θεωρεί τουλάχιστον... ανιαρό! Κρίμα!

v