Ποια είναι η πιο σκοτεινή πλευρά του κάθε ζωδίου

Ποια είναι η πιο σκοτεινή πλευρά του κάθε ζωδίου

Κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο, ακόμα και όσα έχουν την καλύτερη φήμη. Απλώς οι άγνωστες και όχι και τόσο «αθώες» πτυχές της προσωπικότητάς τους δεν αποκαλύπτονται πάντα με την πρώτη ματιά ή γνωριμία. Την κατάλληλη στιγμή, όμως, όλα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Κριός

Είναι κλασικό ζώδιο της φωτιάς που σημαίνει ότι παρασύρεται από τον αυθορμητισμό και τα συναισθήματά του, είτε αυτά είναι καλά είτε είναι κακά. Πριν τον προκαλέσετε και τον θυμώσετε, λοιπόν, σκεφτείτε το πολύ καλά. Η ξαφνική «έκρηξη» της οργής του θα σας αφήσει άφωνους και εσείς απλώς θα μείνετε να τον κοιτάτε αποσβολωμένοι. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μόλις ξεπεράσει τον θυμό του, θα ξαναγυρίσει στον παλιό καλό Κριό που ξέρατε.

Ταύρος

Λοιπόν, ο Ταύρος έχει το εξής χαρακτηριστικό: είναι πολύ δοτικός σε κάθε του σχέση, φιλική ή ερωτική. Γι’ αυτόν τον λόγο, αν τον πιάσουν οι ζήλειες του, θα δείτε μία ασυνήθιστη εκδοχή της προσωπικότητάς του που δεν έχετε ξαναδεί. Θα δείξει με κάθε τρόπο την κτητικότητά του και θα κάνει τα πάντα για ν’ αποδείξει ότι τον κοροϊδεύετε, τον απατάτε ή ότι τον προδώσατε με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ψάξει το κινητό σας ή να βρεθεί «τυχαία» από πίσω σας στο δρόμο.

*Φωτογραφία: yourtango.com

Δίδυμος

Το πιο αμφιλεγόμενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει την φήμη ότι είναι λίγο… διπρόσωπο. Και ίσως είναι λίγο ασυνεπές εδώ που τα λέμε. Μπορεί για παράδειγμα, τη μία στιγμή να μιλάει άσχημα για κάποιον που αντιπαθεί και την αμέσως επόμενη να κανονίζει να πηγαίνει για καφέ μαζί του απλά και μόνο γιατί δεν μπορούσε κανένας άλλος φίλος του. Όσο κοινωνικοί και γοητευτικοί κι αν είναι, αυτό δύσκολα τους το συγχωρείς.

Καρκίνος

Είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός. Είναι, όμως, και πολύ περήφανος. Γι’ αυτό αν θεωρήσει ότι κάποιος τον αδικεί, τον προδίδει, δεν του φέρεται σωστά (το «σωστά» έχει πολύ συγκεκριμένη έννοια στο μυαλό του Καρκίνου), θα θελήσει να τον εκδικηθεί με όλη του την καρδιά. Χωρίς να έχει ψάξει την αλήθεια και χωρίς ν’ ακούσει την αντίθετη πλευρά. Γενικά, η δικαιοσύνη δεν ταιριάζει με τον Καρκίνο.

Λέων

Η αλήθεια είναι ότι είναι το ζώδιο που μας δυσκόλεψε περισσότερο. Γιατί μπορεί να είναι αρκετά εγωκεντρικό και υπερβολικά περήφανο αλλά πέρα απ’ αυτό, δεν μπορούμε να βρούμε τη σκοτεινή του πλευρά. Ακόμα και όταν θυμώσει μαζί σου, θα στο δείξει για λίγο και αμέσως θα το μετανιώσει και θα σου ζητήσει και «συγγνώμη». Σε περίπτωση που θεωρήσει ότι σε αδίκησε, μάλιστα, θα κάνει τα πάντα για να σου δείξει ότι κατάλαβε το λάθος του. Ακόμα μία φορά, ο Λέων κατάφερε να μας κάνει να μιλήσουμε για τα προτερήματά του.

Παρθένος

Αν σε μισήσει, σε μίσησε. Θα σου μιλήσει με τον πιο άσχημο τρόπο, θα σε προσβάλλει και πιθανώς δεν θα διστάσει να τα κάνει όλα αυτά μπροστά σε κόσμο. Επίσης, θα περιγράψει την κατάσταση από τη δική του μόνο πλευρά, δηλαδή στην υπερβολή της, στους κοινούς σας γνωστούς. Έτσι απλά γιατί μπορεί. Το θέμα είναι να μην κάνεις τον κατά τ’ άλλα συνεσταλμένο Παρθένο να σε μισήσει.

*Φωτογραφία: horoscope-daily-free.net

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να πει πού και πού κάποια «αθώα» ψέματα για να μην πληγώσει τους γύρω του. Όταν ζοριστεί, όμως, θα πει κι άλλα ψέματα πιο σοβαρά και πιο μεγάλα. Επειδή, όμως, το αίσθημα της δικαιοσύνης τον κατακλύζει, ακόμα και τότε δεν θα εμπλέξει κανέναν άλλον στα ψέματά του. 

Σκορπιός

Μία λέξη χαρακτηρίζει τη σκοτεινή πλευρά του σκορπιού: εκδίκηση. Αν κάνεις το λάθος και του φερθείς άδικα/ άσχημα ή τον υποτιμήσεις, θα προσπαθήσει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αρκεί να νιώσει εκείνος καλύτερα.

Τοξότης

Δεν του αρέσει να χάνει άσκοπα τον χρόνο του με ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν τον αγγίζουν ή δεν τον εκφράζουν. Γι’ αυτό και το μόνο που θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση είναι απλώς να απομακρυνθεί. Ωστόσο, η σκοτεινή του πλευρά είναι άλλη: όσο τέλειος και καλός κι αν φαίνεται, κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του και δίνει στον εαυτό του περισσότερες ελευθερίες απ’ όσες θέλει να έχουν τα κοντινά του πρόσωπα- αν έχετε σχέση με Τοξότη, θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει ένα χαρακτηριστικό: μπορεί να σε συμπαθήσει/ αγαπήσει/ να σε θέλει συνέχεια για παρέα του, μέχρι κάτι να τον «χαλάσει»... έτσι ξαφνικά. Γενικά οι φιλίες του Υδροχόου δεν είναι και οι πιο σταθερές και αν κάνεις κάτι που εκείνος θεωρεί ότι ήταν λάθος, θα σε «ξεκόψει» από τη ζωή του, χωρίς να σου εξηγήσει το «γιατί». 

Αιγόκερως

Κλείνεται στον εαυτό του, επηρεάζεται πολύ από το περιβάλλον του και από τις δυσάρεστες καταστάσεις γύρω του. Γι’ αυτό αν δεν του φερθείς σωστά, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε συγχωρήσει ούτε ν’ ακούσει όσα έχεις να του πεις. Πιστεύει ότι η αδιαφορία είναι η καλύτερη εκδίκηση και δεν πρόκειται να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία αν θεωρήσει ότι του την «έκανες».

*Φωτογραφία: yourtango.com

Ιχθύς

Όσο πιο πολλά καλά ακούς από έναν Ιχθύ, τόσα λιγότερα πίστεψε. Όχι γιατί είναι κακός (σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό), αλλά γιατί ζει την κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτεται ότι, υποσχόμενος πολλά, μπορεί να πληγώσει τα κοντινά του άτομα. Όπου ακούς κεράσια (από Ιχθύ), κράτα και μικρό καλάθι.

v