Πώς να πετύχετε το τέλειο καθημερινό look

Πώς να πετύχετε το τέλειο καθημερινό look

Για τις γυναίκες που τρέχουν απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, για τις μαμάδες που τρέχουν διπλά και δεν προλαβαίνουν, αυτό το άρθρο θα σας δώσει ιδέες για να είστε πάντα κομψές και άνετες. Ειδικά τώρα με τις εκπτώσεις, πιστεύουμε, ότι ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτείτε και να λάμψετε!

 Κομψό αθλητικό look

Για όσες η άνεση προέχει του στυλ, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας γιατί με αυτές τις ιδέες μπορείτε να προσθέσετε στην εξίσωση και το σικ!

Πείτε «ναι» στη φόρμα και στα αθλητικά και συνδυάστε την με μια εντυπωσιακή ζακέτα. Δώστε βαρύτητα στα αξεσουάρ- τα εντυπωσιακά γυαλιά ή τα χρωματιστά και μεγάλα δαχτυλίδια μπορούν να απογειώσουν το sporty look.

Αμάνικο μπουφάν, hoodie και γαλότσες= εγγυημένη επιτυχία!

Μακριές ζακέτες και πόντσο για όλες τις ώρες

Κολάν 

Αν το κολάν φορεθεί σωστά και χωρίς υπερβολές, τότε θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες απ' το πρωί έως το βράδυ. Γι' αυτό μην το φοβηθείτε και τολμήστε το- είτε πρόκειται για κανονικό ή ακόμη και δερμάτινο. 

Τζιν πουκάμισο

Σε συνδυασμό με ένα απλό, ανοιχτόχρωμο πουλόβερ και μπότες σε αποχρώσεις του καφέ θα σας λύσουν τα χέρια, όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Ανοιχτόχρωμα παλτό

Winter is coming... αλλά όχι στα χρώματα. Τολμήστε και επενδύστε σ' ένα ανοιχτόχρωμο παλτό, γιατί είναι ικανό να μεταμορφώσει και το πιο απλό σύνολο σε κάτι φοβερά αριστοκρατικό.

Καλτσομπότες

Oι μπότες-κάλτσα έχουν κυριεύσει τα παπουτσάδικα και δικαιολογημένα, γιατί, εκτός από στυλ, ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να ψάχνουμε τι παπούτσια θα φορέσουμε. Αν είστε συνεχώς στο τρέξιμο, προτιμήστε τις μπότες που έχουν χαμηλό τακούνι. Συνδυάστε τις με μια midi φούστα και ένα πουλόβερ και ξεκινήστε την ημέρα σας με στυλ. 

*Φωτογραφίες: pinterest.com

v